223

Теодоро

преди 1 година

МНОГО МАЗЕН ПАСКВИЛ!!! СЛАВА НА РУСИЯ И НЕИНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН

222

Анонимен

преди 1 година

Еднин '' наркоман '' им разказва играта на '' неподимата червена армия '' вече цяла година...

221

Анонимен

преди 1 година

Путин си мислеше че украинците имат малка армия и старо оръжие бързо ще ги окупира Но изкуфелият пенсионер не знае какв е демокрация и солидарност Не се сети че западът и Америка ще помагат на Украйа и сега затъна в калта и вика истерично на генералите си в бункера / като в онзи филм /

220

Вън

преди 1 година

украинските фашсти!

219

Анонимен

преди 1 година

Зелевски го чака трибунал а Украйна дълги години ще плаща репарации за терора си срещу Русия, Европа и Америка няма да оставят украинските фашисти да спечелят тази война.

218

Анонимен

преди 1 година

Левски отказва да играе контроли с руските фашисти

217

Анонимен

преди 1 година

ПТН ХЛО

216

Анонимен

преди 1 година

Путин го чака трибунал а Русия дълги години ще плаща репарации за терора си срещу Украйна Европа и Америка няма да оставят руските фашисти да спечелят тази *** война Вече всички страни са съгласни да изпратят танкове Леопард на украинците Така както помогнаха на Съветския съюз да спечели войната срещу немските фашисти сега ще помогнат на Украйна в тази война срещу руските фашисти

215

Анонимен

преди 1 година

Важното е сега да пишем и четем статии колко героично са отстъпвали от Соледар. Истината е, че укритата са чал. И са чал от ден първи - няма как държава, марионетка на Запада, да победи ядрена сила - било то Русия, било то Китай или друга. В момента американците печатат долари и с кеф гледат как укритата изчезват. Щото американеца е наясно, че укритата няма да са му съюзник. В процеса загиват и руснаци? Добре дошло на американците. А ние сме мажоретките, дето пляскаме и ги надъхваме!

214

Гиб Мелсън

преди 1 година

Във всяка война този, който има повече войници печели. Въпроса е кой може да мобилизира повече войници, украинците или руснаците. Оръжията също оказват някакво влияние, но най-важния фактор във всяка война е живата сила. Който разполага с повече жива сила, той печели. И всичкото оръжие на запада да пратят в Украйна като имаш ограничен брой войници изгаряш, нямаш шанс да победиш. Ние в България имаме складове с оръжия да въоръжим пет държави, но реално нямаме войници, така че сме лесна жертва.

213

българин

преди 1 година

русията да мре, няма цивилизация там

212

Анонимен

преди 1 година

Абе какво стана с тази контраофанзива, бе? контраофанзива не означаваше ли натовците да настъпват, а не руснаците?

211

Космонавт

преди 1 година

До уточнение Русия е ненужен развъдник на фашисти ,пияници и нагли разбойници. Виждаш ли, когато изречението започва с Русия е по логично. Не приписвай качествата на блатниците на украинците. Нагъл русофил.

210

Дежа ву

преди 1 година

Така бе и в афганистан,така бе и в чечня....Но...Украйна не е Афганистан, нито чечня и руските жертви го доказват...а спомнете си как напуснаха Афганистан.....след 15000 жертви за 10 г., сега са над 100 000 за по малко от 1 година.

209

Космонавт

преди 1 година

Мордорци пожертваха единствените боеспособни войници за едни подземия и солни мини, все едно, че превземаха рудниците на Цар Соломон. Следващите етапи на войната за Русия включват: гризане на нокти, хапане на устни, шляпане с учудени клепачи, паническо отстъпление, капитулация.

208

Анонимен

преди 1 година

"Днес на протест излязоха съпругите на украински военнослужещите, които са в плен и се водят за безследно изчезнали.

207

Анонимен

преди 1 година

зелевски на съд заради убиството на хиляди млади хора!

206

Уил Смит

преди 1 година

Бегейците масово и тотално са дезинформирани от проруските им " медии", това не е от вчера или оня ден, закваската идва още от десетилетията НРБ ействане, както и да е ФАКТИТЕ са че Соледар е под контрол на ВСУ към този момент и няма никакви изгледи Zките на путин да продължат щурмуването на града защото малко поумряха има- няма към 25+ хиляди оркляци- "вагнер"Z, резила за пригожин е огромен от към загуба на репутация, лъжата за " превземането" на Соледар я опроверга дори терориста Гиркин...

205

Не фен на Путин.

преди 1 година

Дойчо Велев да не обяснява за "никаквото стратегическо значение" на Соледар и Бахмут. Ние можем да се оринтираме по карти и виждаме транспортните възли. А и не минава мантрата за това колко малки били тези населени места. За военните операции е по-важно колко са укрепени, пък дори само една къща да има там. А в тунелните градове са криели тежка техника. Защо Зеленски пожертва десетки хиляди там?? И продължава със жертвоприношенията. Ако се бяха махнали нямаше да има разрушения. Тя е на донбасци

204

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Москва се опитва по този начин да ни прогони от нашите позиции и от нашата страна."//// Какво търси тоя там? Тая земя там е на жителите на Донбас наследена от дедите им, а не на Зеленски. А жителите на Донецк и Луганск бяха основната армия срещу азовците преди Зеленски да затвори границите и направи няколко насилствени общонационални мобилизации, за да ги изгони от домовете им или избие.