71

Смех

преди 1 година

Дол на укро пропаганда,в която нява нищо вярно!

70

Анонимен

преди 1 година

Току що украинският премиер Шмигал каза, че Украйна ще влезе в ЕС за по малко от 2 години! Саква дроги мислите че взима-хероин или кокаин??

69

Анонимен

преди 1 година

в статията всичко е обърнато на обратно йона цонева се обличе сутиена си с обраната страна както и статията и всички знаят ваще читатели че на 12 януари укропите загубиха солидар с бегство градът е пълен с укропски убити воиници не те ли е срам че лъжете читателите си какво искате да докажете че укропска америка побеждава

68

Смяна на командващия

преди 1 година

Ситуацията е стандартна за всяка нацистка страна, която търпи поражение на първо място задължително трябва да се открие виновник. Това може да бъде или самият фюрер, или бездарните му генерали. Виждаме, че още след първото поражение на руската армия през пролетта Путин разгърна кампания за дискредитация на генералния щаб и на военния министър, припомня Пионтковски. Тогава Путин пусна кучетата си Пригожин и Кадиров и съответно по тяхно искане бе назначен генерал Сергей Суровикин...

67

Нострадамус

преди 1 година

Руснаците са много "милостиви" в южна Украйна. Почти не бомбят Одеска и Николаевска област. Там населението е руско-говорящо и тези области, заедно с Приднестровието стават руски веднага сед разчистването на севените области.

66

Слава Украйна

преди 1 година

Давид и Голиат на 21 век

65

Случаен

преди 1 година

Ми не знам с мечка едно-друго, това си е хищник, хапе - това-онова, сбориха се и това стана. Добре, че не съм на военна възраст, хи-хи.

64

Анонимен

преди 1 година

Къде има война бе? Измислици на западната преса. Никой не е умрял, нито от Русия, нито от Украйна. Строежа на светлото бъдеще продължава.

63

Анонимен

преди 1 година

"Киев кога ще падне ? Нищо лично,просто питам !" ---------------------------------------------------------- За какво им е на руснаците Киев? За да отделят средства от редовите руснаци и да хрантутят мързеливите укри. В последните 30 години украинското общество тотално деградира подобно на нашето. Колко процента от украинските бежанци си търсят активно работа в България? А украинците не мързелуват само в България, а навсякъде. А обикновените украинци сега гинат на фронта.

62

До SS

преди 1 година

На Руснаците не им трябва ядрено оръжиеза да победят Украйна..и без него могат!

61

До SS

преди 1 година

Дори Киев да падне, ние няма да разберем! Западната преса ще пише обратното, че Москва и паднала! Те си измислят собствената реалност , а такива като тебе им вярват!

60

До SS

преди 1 година

Според мен Киев отдавна е паднал, но укрите не сакат да си признаят. ;) А ако не е паднал, ЩЕ падне. Червеният отбор да бега и залага при букмейкърите.

59

13

преди 1 година

Така както СеСеСеРетата утилизираха западняците автомобили и се родиха техните проявления Масквич, ЗАЗ, ИЖ, Жигули и прочее произведения на Великата советска мисъл.

58

SS

преди 1 година

Киев кога ще падне ? Нищо лично,просто питам !

57

Анонимен

преди 1 година

Те щяха, но Путин е по дабър от тях, затова няма!

56

SS

преди 1 година

Изобщо защо руснаците рискуват ,а не използват тактическо ядрено оръжие ? Имат го , а губят живота на войниците си! Ако украинците притежаваха такова мислите ли ,че досега нямаше да го използват ?

55

Вовата

преди 1 година

Заяви през март: Мобилизация няма да има,имаме Профи армия която постига целите си! През септември се мобилиз 350 000 за които той обясни в реч преди месец.След спринта от Киев,Чернигов,Змийний,Харковщина,Лиман,Херсон и свиването на фронта до боеве на Донбас,къде отиде Профи армията и контрактниците,мобиките,прехвърлените войници от Сирия,Нагорни Карабах?Превземат НАТО и Запада хахаха! Вова Вова многоходчик Петър Велики хаха.

54

Boko

преди 1 година

А стига с тия укроглупости. Наистина е месомелачка, ама Ганка ли беше, Анка ли, отде да го знае. Киев не е Донбас,

53

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости.... вердюн мердюн, Русия просто утилизира западните оръжейни доставки, заедно с прилежащия им украински персонал

52

13 петък

преди 1 година

Днес е тъй. Превземането продължава. Утре - също. И т.н.