32

Анонимен

преди 1 година

До 33 Аз Защото българката е била под упойка. Секцио. И новородените са почти еднакво червени и със затворени очички. Цветът на очите още не се е появил. Но когато детето е започнало да прилича на етноса си, българката се е усетила, че нещо не е наред и е направила ДНК тест.

31

мисля си

преди 1 година

Добре, че случаят има хубава развръзка. Мисля си обаче, че това е благодарение на широкия обществен отзвук. Ако не бяха всички хора, то братята щяха още да се правят на ударени, пардон- привързани към бялото бебе

30

до 32

преди 1 година

Когато човек иска да свърши нещо търси начини,а когато не иска-търси причини!Разбираемо е адвокатите да търсят причини.Те тоя случай биха го разнищвали докато и внуците им завършат за адвокати!

29

Аз

преди 1 година

Каквото и да говорят идеята е била, Айшето да се сдобие с бяло новородено, но българката се е усетила и се вдигна голям шум по случая. Защо българката не е видяла първоначално бебето си, остава загадка.Защото ако го е била видяла, едва ли е щяла да вземе ей така чаавето. Прокуратурата да не спи, а да действа, случая не трябва да приключи с тази поправка на размяната, ама като знам кога и как се задейства каскетурата...съмнявам се да има продължение този случай.

28

до селската мома

преди 1 година

Дори снахите на английската кралица в болници раждаха!А и никак не върви на мома акъл да дава къде да раждат жените!

27

Анонимен

преди 1 година

Законово няма как да стане в тези кратки срокове, потъпкан е закона, било то за благото на децата.

26

Анонимен

преди 1 година

Tъмнoзeлeнaтa самка е разменила децата. Всички тъмн0зeленu искат бели деца. А гафът е станал, защото всички новородени са доста червени, а очичките им са с неопределен цвят. И като са пропуснали да проверят номерата - интригата е готова.

25

до 25

преди 1 година

Я по полека! И двете майки са имали на ръцете си пластмасови гривни с номера.Как така при изписването не са видяли,че на бебетата които вземат номерата са други? Или за това никой не смее да говори.....

24

Бее

преди 1 година

Според мен майките са знаели,решили да закопаят лекари и акушерки някой им е дал акъл за това и сега ще съдят до дупка.гладни за пари.

23

До Селска Мома

преди 1 година

Така и така си стигнал/а до нет-а , я провери % оцелели (родилки и деца) при домашно и раждане в болница и тогава говори глупости

22

Ха!

преди 1 година

Преди два дни слушах специалистката по медицинско право Мария Петрова как обясняваше,че щели да се минат месеци преди това да стане и колко много работа трябвало да свършат адвокатите,съдиите и останалите институции.Как били претрупани и затрупани от работа.Как нищо не можело да става бързо.А ето,че можело! Невероятно,но факт!Трябва някъде да зарежем,та да се помни!

21

Не точно2

преди 1 година

До Анонимен 18 Нищо не е сукало, те не кърмят. Сухо мляко от ваучърите на социяла, боза и вода с брашно. Рано захранват, че да се оттърват от грижите по-бързо.

20

Анонимен

преди 1 година

Ако бях на тяхно място щях да скъсам от съдебни искове тази болница!

19

Перниканец

преди 1 година

Жал ми е за българското семейство - щяха да имат интегриран тъмнозелен член и да се ползват от благата на системата до живот...а сега - пак у клоаката. Не им е било писано.

18

Кисел зел

преди 1 година

Дали и другото дете е от пакистански произход? Информацията ми трябва за да си запълня колекцията от новини за инциденти 100% породени от южно-азиатски граждани, които смучат моите пари от здравната ни система.

17

Анонимен

преди 1 година

Едната майка сигурно много я е срам че е кърмила 6 без 10...За това и не и видяхме сурата....

16

Селска Мома

преди 1 година

Жените се отучиха да раждат в домашни условия здрави и прави бебета. Така сме били векове наред жените са раждали на полето, на нивата, у къщата където дойде момента. Така че раждайте у дома си и няма кой да ви подменя бебетата.

15

пери

преди 1 година

Разгеле. Че ми дойде в повече всеки ден тая новина за бебетата да я дъвчат упоително всички медии.

14

Ф.С.В.

преди 1 година

Нашата здравна система е - "Слонът се напъна и -роди мравка"!!

13

Нов закон трябва

преди 1 година

За да е актуално в момента как живеят без брак с разни съжителства една жена върти по няколко мъже. Това си е полигамия и би трябвало да се указони. Най-опасни са палавите самоти майки, които въртят средно по 7 любовника, за да се издържат финасово и за облаги. Мъжете попаднали в този капан остават без собствени деца като гледат чуждите деца и делят самотната майка с другите любовници дето върти.