83

а в Европа

преди 1 година

В Европа при 10 градуса подмиват само 4 точки и миришат защото нямат пари за отопление и топла вода.

82

Анонимен

преди 1 година

Европа винаги е била гладна, бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря, днес отново отново идват "тъмните времена" за Европа.

81

Анонимен

преди 1 година

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА,РУСКИ ШУШУМИГИ?

80

Анонимен

преди 1 година

Ресурсите и богатствата на Русия са практически неизчерпаеми. И САЩ имат много, не такова изобилие като Русия, но напълно са им достатъчни. А жалка Европа няма нищо, бедна като мишка.

79

до 81

преди 1 година

кво ги караш да живеят на -65 градуса, като тука при -5 градуса и 10см снежна покривка обявяват бедствено положение. същите като колонизаторите им отвъд океана, валне малко снежец и изпопадат като есенни листа вкучанени, пресни примери от калифорния бол последно време. иначе се пишат за много велики.

78

Българин

преди 1 година

Дано продадат Якутск на някой,като Аляска,че да се спасят хорицата от тази руска мизерия.

77

Анонимен

преди 1 година

Значи освен бедни и мизерни, някои от руснаците са и вкочанени от студ. Приказка!

76

Чук и Гек

преди 1 година

Като сте толкова корназ, пробвайте вие да живеете при - 65градуса и ще разберете колко велик е руския народ! Пробвайте, а не само да ми приказвате евроатлантически лозунги и теореми! В хладилника /фризера/ ви е само - 18 градуса - пробвайте!

75

Анонимен

преди 1 година

Климатични особености са направили руският народ толкова корав,а тука в есес сме размекната работа

74

Анонимен

преди 1 година

Кравароробите Аляска Ви зове! Байдън Ви обича! Тук в майка България на никого няма да липсвате!

73

Анонимен

преди 1 година

Всички копейковци дружно отивайте в Якутия! На никого няма да липсвате! Между другото, такова място даже и за туризъм не става! Иначе да - интересно е, ама да го слушаш по новините, а не да си там на място! Убеден съм че нашите копейковци и 2 дни няма да изтраят там, и ще искат да се връщат

72

Анонимен

преди 1 година

Това е най-студеното населено място и там стига до - 65-70. Имаше научно-популярни филми. Хората си имат подвижни училища, библиотеки, живеят така, свикнали са. Това далеч не им е рекордът.

71

Анонимен

преди 1 година

До 72Вие щом много обичате американското образование прав ви път.. никой не ви спира..

70

Анонимен

преди 1 година

До Интересно - никъде в ЕС българите не могат да пътуват свободно, България не е в Шенген.

69

Интересно

преди 1 година

Къде в ЕС не могат да пътуват българите свободно? Поредният опит за гнусна руска лъжа.

68

Анонимен

преди 1 година

Българи обиждат своя народ и своята държава докато величаят Русия! Трябва да го признаем, една голяма част от населението е тотал щета и няма да поумнее! Няма да се оправим докато не си замине и последния ходил на училище през комунизма. Минимум още едно поколение ще мине докато заприличаме на държава и народ!

67

държава проститутка

преди 1 година

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

66

Анонимен

преди 1 година

РУСКИТЕ СКОТОВЕ НОСЯТ САМО МИЗЕРИЯ,СМЪРТ И НЕЩАСТИЕ.

65

ей, лизачи на гъзове

преди 1 година

Очевидно е, че след 34 години лижeнe на западняшки *** българите още не могат да пътуват свободно в ЕС и без визи в САЩ? 34 години българите мизерстваха и чакаха да опитат от западния консуматорски начин на живот, богатите колониалисти да ги сложат като равноправни на масата и да споделят с българите богатсвата които столетия са ограбвали от колониите, защото българите са ногу убави

64

Мужик

преди 1 година

Ами какво да се трогват, водка и сельодка като има, и някоя цепеница под сайванта, друго не им трябва. Другото отива за Жужи и олигарсите.