162

Анонимен

преди 1 година

На зелето му запалиха чергата.Хората почнаха да питат за загубите и за,какво умират войниците.Затова и Бахмут да превземат руснаците ще твърди,че не са го превзели,а удържат позиции.

161

Анонимен

преди 1 година

Лайковете май и те не работят отивам в дира.

160

сорт СТЕНЛИ

преди 1 година

американски демек, по нашенски и викаме синя слива.А както знаем всяка синя слива е била червена, докато е зелена..Ти в кой етап на зреенето си?

159

Анонимен

преди 1 година

Някои питаше тука защо няма още нищо официално - ами готово, преди минутки руското МО го обяви. Ай честито на питащите, Украйна остана и без сол )))

158

Сузи,

преди 1 година

а ти кога ще кажеш нещо по същество вместо да кудкудяш празнодумно

157

Анонимен

преди 1 година

"Сузанче," искам да ти сложа лайк но не мога.

156

Анонимен

преди 1 година

Легализация на чужди наемници в Украйна. За да има официален статут на чужди граждани, изразили желание доброволно да защитават Украйна, режимът в Киев прие редица специални закони. Сега наемниците, които влизат в редиците на нацисткия батальон "Азов" (терористична организация, забранена в Русия), ще имат легален статут и ще могат да кандидатстват за украинско гражданство.

155

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че Залужни е докладвал на Зеленски за провала на три опита за контраатака на Соледар, ВСУ са включили 25-та, 17-а и 72-ра бригада, но това не е довело до никакъв резултат. Руските войски прехвърлиха артилерия в града и започнаха да удрят нашите части, което не позволява на ВСУ да върнат позиции. Залужни препоръча на кабинета на Зеленски да се откаже от идеята за връщане на града и да се съсредоточи върху защитата на Бахмут.

154

Анонимен

преди 1 година

На юг от Бахмут ЧВК "Вагнер" се стреми да пробие отбраната на ВСУ в района на Клещеевка. Украинската армия отблъсква атаките. Също така "оркестрантите" се опитват да напреднат в източните покрайнини на самия град. ВСУ облъсква атаките. На юг от Соледар ЧВК Вагнер провежда щурмови операции от Подгородни и в района на Красная гора. Продължават боевете в западните покрайнини на самия град. ВСУ се опитва да се задържи. На север руските войски настъпват към Раздоловка. На изток те атакуват в района на местните Белогоровка и Берестовое.

153

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo:Продължават градските боеве в Маринка. Постепенно напредване на въоръжените сили на Руската федерация. Продължаващи опити за напредване към Невелское, Первомайское, Водяное и от страна на Опитное. За някои това изглежда вече като просто ходене на работа и връщане у дома всеки ден, но със сигурност не е така. Цялата тази дейност на ВС на РФ не позволява на противника да предприеме контранастъпление в проблемните зони. Например в същата Маринка.

152

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo: В запорожското направление руските оръдия и реактивна артилерия са поразили широк участък от линията на съприкосновение. На източния бряг на Днепър бяха ударени Плавни и Каменское. Обстрелвани бяха и позициите на ВСУ в Чаровни и Железнодорожни. Масиран обстрел на Гуляй-поле. По-нататък на изток ракетни и артелирийски удари в Красное, Зелени Гай и Малиновка. На Донецкия фронт руските войски по земя атакуват в посока Константиновка. Целта е да се стигне до рокада за Маринка от юг.

151

Анонимен

преди 1 година

Говорителят на Пентагона и Държавния департамент Джон Кърби: "Дори Русия да превземе Бахмут и Соледар, това няма да има стратегическо въздействие върху самата война. И това определено няма да спре или забави украинците в опитите им да си върнат територията." Интересно за кого е това послание - за американците, за да не бръмчат за безумните финансови памощи за неонацистите, или за украинците, за да не се притесняват много и да хукнат да умират защитавайки интересите на Съединените щати?

150

Пример

преди 1 година

за необорима истина"Всички ще умрем"Как казвате, че можем да цензурираме това твърдение?Сузи, Мечо ще се пробвате ли?

149

Анонимен

преди 1 година

"Блажени са вярващите" трябваше да напишат на края на статията като обобщение ...(амин)...

148

Истината, мечо

преди 1 година

нимойш я цензурира по обективни причини..Както е казал Сенека "Езикът на истината е ***"Всяка витиеватост в изказа предполага изкривяването и.Не можеш да цензурираш истината, щото можеш само да добавяш думи към нея, отнемеш ли, вече не е истина..Можеш само да я премълчиш

147

Анонимен

преди 1 година

Пробно са пуснали две нови краварчета особено едното е аджамийче.

146

Напред, Другаре!

преди 1 година

След 3 къщи, още 3 и така, та чак до Ламанша и пеш през океана до землята отвъд. И внимавайте с по-бедите!

145

Анонимен

преди 1 година

"Умен си колкото един вагон с пуйки"Изока се една кокошка..Нещо по същество можеш ли да кажеш или ще продължаваш да кудкудякаш

144

До Укро феновете

преди 1 година

По информация от преди два часа, боевете се водят на три километра на запад извън града. Това е краят на окупацията на Соледар от нацистите.

143

Сузи,

преди 1 година

да ти го обясня нагледно.Цензурата е ситото, което отсява зърното от плявата..Страшна е единствено когато попадне в ръцете на някой, който не различава зърното от плявата, анадънму?