98

Владипут Шуткин

преди 1 година

Ааааоо.Що така пак струпва сили пРосия уаа? Нъл онзи ден струпаха. Пак ли свършиха. То този Соледар наистина солен дар ще излезе за ***. Уахаха. И колко пъти общо го превземат за последните 3 дни. Уахахаха. 15 ли? И като е превзет защо струпват още?

97

Хасан Генов

преди 1 година

Путин за пореден път сменя генерали. Не вървят нещата, едно село Соледар не могат да превземат. Самая магучия армия в мире нещо се иZZnoнacpaxa и в панически бяг дезертират. Украинците ги трепят яко. Уж щяха да завладеят цяла Украйна, вече ще стане година, но храбрата украинска армия не се предава. Слава Украiна!

96

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украйна не може да спечели тази война. Това е все едно Мексико да спечели война с САЩ и да си върне Тексас и Калифорния. Колкото по-рано започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят. Като постудуват тази зима украинците без ток и вода, сигурно ще се убедят, че е време да се преговаря за мир. Но ако сега излезе някой пред президентството е Киев с плакат "Преговаряйте за мир" сигурно ще го обявят за предател (ако има късмет да го оставят жив). Свобода и демокрация.

95

Анонимен

преди 1 година

Аме верно ли вярвате на пропагандата и на двете страни?!? Значи сте много зле! Това е като жените ви да кръшкат с махалата. А, вие да вярвате като ви казва че няма такова нещо

94

Мишо

преди 1 година

Скоро така ще и в Артьомовкс, Запорожието, Херсон, Одеса ..... И да всички тези градове ще крещим те са под контрола на измислената армия на украинестан! Забелязвам, че на вас ви харесва да живеете в лъжа, не ви пречи. Пускате си ТВ, там ви казват, че вървите към светлото бъдеще и вие спокойно си лягате.

93

Само за русофоби

преди 1 година

Мечтите са безплатни, реалността е жестока

92

Анонимен

преди 1 година

ало рашка пиияницо, откога почна с водката? 4 часа е! Путин за тва сменя шефа на Генщаба, щото има големи успехи...Ай наздаровя!

91

реалността

преди 1 година

Соледар е в ръцете на ЗСУ, хиляди зекове от Вагнер са вече трупове

90

Анонимен

преди 1 година

Който размахва червено знаме ще му се случи случка.

89

До93

преди 1 година

Вярно бе,НАТО не са се включили изобщо,само където хилядите наемници и налетите стотици милиарди долари във вид на тенекия гарга ги пусна!

88

Бягат

преди 1 година

Бягат украинските войничета от Соледар. Бягат по единственият им останал път за отстъпление. Тези, които останат или ще поемат към "царствое небесное" или ще ги видим като военнопленници.

87

Анонимен

преди 1 година

Рублата скача, Запада пропада. Капитализма отива в историята, а СССР отново ще е велик! Майка Русия ще властва по всички земи и радостни хората ще размахват червените знамена!

86

Кой какъв е

преди 1 година

Украйна НЕ Е демокрация. Това е тоталитаризъм, бандитизъм, олигархия и там е възможно всичките пари от ЕС и САЩ да попаднат в неподходящи ръце. Зеленски става все по-богат всеки ден и ще спре. Не го е грижа за хората, главното е той самият и неговото обкръжение да забогатеят във войната. Къде е Яценюк сега? Той открадна милиарди и живее в Америка, а този евреин също скоро ще избяга.

85

Анонимен

преди 1 година

Рублата скач, Запада пропада. Капитализма отива в историята, а СССР отново ще е велик! Майка Русия ще властва по всички земи и радостни хората ще размахват червените знамена!

84

Анонимен

преди 1 година

100000 руснака загинали и в чували, а НАТО още даже не са се включили във войната

83

русия смях

преди 1 година

Втората армия в света се оказа втората армия в Украйна

82

Анонимен

преди 1 година

50 хиляди руски пандизчии,разказаха играта на прехваленото НАТО!

81

Анонимен

преди 1 година

Не може на корумпирана и изостанала държава като Русия да и се даде да поробва други народи. Целият свят трябва да се пребори със Сaтаната Путин

80

СМЕХ...БАКЕ..

преди 1 година

СОЛЕДАР ....СЪЩО КАТО В БАХМУТ /..в руски тупик/

79

Анонимен

преди 1 година

До 70.Само ти не си разбрал,че в Соледар и района действа само "Вагнер",а войник от редовната руска армия не е стъпвал там.Ама ви е си пишете де,кой ви спира.Даженслед като отстъпихте Соледар с резерви и няколко смешни подобия на танкове като тия,които Франция ще изпрати направо до Москва ще стигнете.Убедих се че няма по-тъпо нещо от украинеца.