20

2013 година

преди 1 година

Националният отбор на България по футбол бе посрещнат със скандирания "Българи - ***!" при пристигането си за световната квалификация в Ереван.На летището в Ереван феновете на арменския *** бяха отцепени от полицията, но силите на реда не успяха да предотвратят хвърлянето на димки и бомбички.Превъзбудени арменски хулигани, нищо повече! Но и нищо европейско, уви! - коментираха във Facebook от Българския футболен съюз.

19

Анонимен

преди 1 година

Доказано е, че арменците са страшни евтиняци. За 30 години вместо да изкопаят няколко тунела под земята си зарязаха населението на произвола на съдбата.

18

Анонимен

преди 1 година

За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи , разбира се, главно на факта, че те са тук , в България *** на руския престиж , с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели, щото отвратиха самата Русия. Но често пъти тяхната цинична защита на руските интереси се дължи на невежество. Симеон Радев

17

извинети

преди 1 година

тая снимка от жан виденовата зима ли е ?

16

до 17

преди 1 година

Не, магазин в Лондон. Няма го само дъртото лейди, дето гледа като български пенционер. Изрязали са го от кадъра, да не се депресират правоверните атлантици.

15

Анонимен

преди 1 година

Попаднеш ли в арменски ръце и ако си по слаб от тях не те очаква нищо добро. Безмилостни са арменците. Затова и в Армения малцинства НЯМА. Но ако се случи така, че те да бъдат нападнати веднага реват, че са мачкани, древен народ, първи приели християнството и така н.т.

14

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката магазин в Москва ли е?

13

преживели сме го

преди 1 година

руский мир-глад,мизерия, смърт

12

Karabag askeri

преди 1 година

Карабаа е азерска. Дори името е турско - черни лозя. Армяните вместо да мрънкат как нямало това и онова да се ориентират към Армения. Това е турска земя, която сега ще бъде взета. Русия е прекалено заета и загазила да се занимава с тях. Дори турци няма да викат азерите. Вече са достатъчно богати и имат байрактари. Няма място за бедни арменци-мрънкачи. Какво са имали и преди в магазина, та сега им било малко.

11

ОТРОВНОТО ТРИО?

преди 1 година

А БАБИКЯН ЗАЩО ОЩЕ Е ТУК? ТАМ ПЛОЩАДИТЕ ГО ВИКАТ!

10

Адмирации

преди 1 година

Ако Грузия и Армения, не бяха обявили независимост, а си стояха в Руската Федерация, сега нямаше да има никакъв проблем! Но те искат демокрация, свобода, е на!

9

Анонимен

преди 1 година

А през 92-ра когато арменските терористи играха футбол с черепите на убити азери в Ходжали беше много хубаво. Тогава с подкрепата на съветски войници избиха цивилни жени, старци и деца. Сега нямали банани. Зли, лицемерни, страхливи и двулични същества.

8

Анонимен

преди 1 година

Тези банани се оказаха най-мечтаната храна. Слагат ли им нещо, не мога да разбера....

7

Анонимен

преди 1 година

Да помогнем на хората. *** явно няма!

6

Анонимен

преди 1 година

а в Нанадолни Карабах как е положението?

5

Ген. Анте Готовина

преди 1 година

Жалби и оплаквания при Св Св Пуутлеер! А сега сериозно - до това води "дружбата" с Мордооръ!

4

демократ

преди 1 година

Ужас! И как ще я карат без банани? Ами че те бананите са символа на демокрацията!

3

По същество

преди 1 година

Благодаря да кажем на демократични и братски Турция и Азърбайджан. Техните газове, нефт, и всичко друго са най-демократични. <3

2

Анонимен

преди 1 година

Ще ги демократизират и ще им дадат бананите.

1

Анонимен

преди 1 година

в сравнение с живота в ЕС там скоро ще ни се стори рай