124

Анонимен

преди 1 година

Смяната на руското командване вещае скорошно поражение на Русия. Хаирлия да е.

123

Анонимен

преди 1 година

Генерал Герасимов е идеолога на хибридната война за която е написал няколко тома които се изучават във военните академии на Русия. Само че генерал Герасимов се оказа гОла вОда в реалната война.

122

бункера на Путин

преди 1 година

Стига с тоя ток. За какво ти е ток?

121

Гецата

преди 1 година

Е как пък не намериха един адекватен генерал, бе. На фона на тези двамата, Кадиров и Пригожин изглеждат като пичye. Да не говорим за Суровикин и Лапин.

120

Въх

преди 1 година

То в Цяла Украйна няма ток , ти за Белгородска област си се притеснил..

119

Зеления

преди 1 година

Пичове, ще праим ли реванш някой друг път?

118

Анонимен

преди 1 година

какво интелигентно, одухотворено лице

117

Анонимен

преди 1 година

Тавариши, в Белгородската народна республика пак е спирал тока тази сутрин. Що така?

116

Анонимен

преди 1 година

Гледат като бай Тошо 1989г

115

генерали?

преди 1 година

Абе вземи единия и удари другия. Срам!

114

Бариев

преди 1 година

За разлика от щерка си която гуляе безгрижно в Дубай, Шойгу не ми изглежда много щастлив въпреки заграбените милиони от държавния бюджет чрез семейни фирми. Ако загубят войната, ще бъде доволен ако го оставят жив.

113

Анонимен

преди 1 година

Генерал Лапин не успя да вземе Соледар, смениха го с генерал Дворников и той не можа да вземе Соледар, смениха го с генерал Суровикин и той се провали в Соледар, Пригожин се зае да покаже как се завладява село на генералите но и той се провали, накрая главнокомандващият изпрати руски военен номер 1 началник щаба на началник щабовете на родовете войски генерал Герасимов да превземе селото и да направи показно на всички предходни некадърници как се превзема село.

112

Пирожкин

преди 1 година

Много са се умислили тези "юнаци" и гледат тъпо. Няма ли по-интелигентни хора в Русия да ги заместят.

111

Коледжиков

преди 1 година

Тавариш Путин е много унил напоследък. По едно време спомена по стар навик че всичко е по план но това беше преди месец и нещо. Укаинската артилерия и хаймърси банво но сигурно дълбашат крепостната армия на цар Путин. Сигурно искате да кажете че това е фейк, но след Харков и Херсон няма как да ме убедите друзя. Липсват ви аргументи.

110

Кутузов

преди 1 година

Като им гледам уклюманите му3 на тия двамата, си представям реалното състояние на цялата сегашна "великата руска армия".

109

Анонимен

преди 1 година

кажете в кой концлагер ще кара пенсия?

108

Анонимен

преди 1 година

Путин се мъчи да забави настъплението, че да накисне още повече абдалете от ЕС и САЩ с разни санкции. Но вече и той не може да спре прецакването на украинците и натовците на фронта.

107

Шизофренно

преди 1 година

Соледар бил едно голямо село без никакво стратегическо значение, обаче Украинците баталясват батальон след батальон да го отбраняват..Много нефелна пропаганда

106

До Напразни надежди

преди 1 година

Или по точно казано надежди rовежди.

105

Смех Гоуем

преди 1 година

Къде съм прочел че русия продава нефт на индият по 37$ за барел и то като се има предвид в пъти по големите транспортни разходи? Ха-ха абе ей туй родните ватняци сте големи дебиляги бе. Тази търговия е публично достояние. Може да намерите инфо в мрежата и в официални руски източници. Очаквания дефицит в буджета на Русия за 2023 е 5 трил. рубли, а най-вероятно ще е и повече. Поняли?