14

Смехурко

преди 1 година

Смях на поразия. Ами като не знаем законите да не ги спазваме :-) имам нужда от пари, отивам до банкомата, разбивам го и си вземам и после, ама аз не знаех Какво мислите, дали ще мине?

13

Кан

преди 1 година

Да можеше това да се бе случило на депутат от ГЕРБ. Тогава тоя щеше да пищи до бога, определени медии щяха да критикуват жлъчно, главният прокурор щеше да беде обвинен в покровителство, а президента и службите в предателство. Ех да можеше, ама уви тава е от ДБ народен предтавител. И той не знаел кой спи в къщата му. Е несериозно е това.

12

DEA

преди 1 година

Dali I za otkradenite milioni I za teh ne e znaela daghe neznae che e milionerka I ghivee rodatai SAS million items Kaito chrez documentalnaizmamaeosvoila potochno otkrala iza osuetiavaneto na policeiska proverkasreshtu ogromen podkup I za tova ne e znaela a ti znaeshli chevivpisahaanglichanite Kat teroristichna kletka e tova dagoznaesh

11

Майора

преди 1 година

Ами и тя както и Ристьо нищо не знаят , както Ристьо влезна в джипа на Бобоков да си говорят уж за културното наследство в Русе!

10

Анонимен

преди 1 година

Терорист може да е бил комунистическия дядо на Ристьоо-Кллюна.

9

?!?

преди 1 година

То това е най лошото и е показателно за вас. Не знаете какво правите! Да , ама на дали.

8

Терорист?

преди 1 година

не бързате ли малко с киченето на имена? Колко терористични акта има? Къде? Момчето е преследвано в англия от индиско-пакистанското им правителство, за изказвания срещу тях. Англия отдавна не е свободна страна и хората бягат от там, примери много. Та терориста се скрил при баба си и дядо си - тва как ви звучи? А ние за да оправдаем слугинското си поведение, ще го накичим с измислени имена, тва е подло

7

Анонимен

преди 1 година

Приказката за "Пинокио" трябва да влезе в програмата за матурата

6

Анонимен

преди 1 година

Има ли доказателства, че е извършил терористичен акт за да му викат терорист? Тоя да ги съди.

5

Анонимен

преди 1 година

Длъжна е да провери!

4

Като кметицата

преди 1 година

на Красно село дето даваше кинти на дъщеря си. Тия май не са много умни ни толкова красиви, колкото ги пишат.

3

Анонимен

преди 1 година

Айде сега едно правителство на терористите от ДБ с третия мандат! Евала , Ашколсун! Само ДПС! P.S. Ицо Хазарта е бита карта , но никога няма да има хемоpоиди!

2

Анонимен

преди 1 година

Опааа

1

Някой

преди 1 година

Как пък точно него познава?