36

Анонимен

преди 1 година

До Едно към едно. Отдавна е изнесено нашето зърно.

35

Анонимен

преди 1 година

Нали имахме рекорден зърнодобив ? Що се оказа украински не се разбира ?

34

Анонимен

преди 1 година

Вярно е. Ние сме изнасяли плодове за сокове и детски пюрета за Германия. Германците си правиха анализи за остатъчни пестициди, въпреки био сертификата ни в България. Тук, от друга страна никоя верига или завод не искаше да купува от нас био - било им скъпо и си внасяха *** от чужбина.

33

Анонимен

преди 1 година

Зрънчовците що ревът?

32

Даам

преди 1 година

Народ кайто яде свинското резерв на Щатите замразени 30 години, Фъстъците които ги дават за фураж на запад за животните и хляба Украински пълен с Американски ГМО и Пестициди на цени като за БИО продукти НЕМОЖЕ ДА БЪДе УНИЩОЖЕН.

31

Така така

преди 1 година

От българското по скъпо няма никъде. Дори на северния полюс доматите са по истински и по евтини от българските.

30

Анонимен

преди 1 година

Какво са ми са се заоплаквали, трябва да се подкрепя Украйна с всяккави средства и на всяка цена. Дори и това да вреди на децата ни, директивата в Европа в момента е такава, на свака цена всичко украинско! Така че да си държат продукцията по складовете и да не се оплакват! Евроап е казала, точка!

29

Анонимен

преди 1 година

Истината е че Нашите стоки са качествени и отиват за Запада , а тука се вкарват хербицидните продукти на Украйна, Турция и Македония. Същото е и с дървения материал и желязото заради радиационните суровини от Украйна. А БАБХ никой не ги брои за живи и всеки срещу 100 кинта си вкарва каквото и от където иска.

28

Уточнение

преди 1 година

До АнонименВиена е много скъп град, друже! ПовЕрвай ми. Аз живея там. Малките пекарни и магазинчета са по-скъпи от веригите.

27

Фалирайте изроди

преди 1 година

Ще си купувам всичко вносно но не,никога повече нищо българско.

26

За съжаление

преди 1 година

земеделеца е изключително прав..Ама да живее синергията..

25

Едно към едно

преди 1 година

A защо нашите зърнари не намалят цената,щом продукцията им залежава? Нали логоката показва, че след залежаване тя мухлясва или все пак ще ни я продават скъпа и мухлясала?

24

слава хероиам

преди 1 година

затваряйте си устите! ще ядете каквото ви каже зеленски!

23

Анонимен

преди 1 година

И какво като са украински! Отдавна се знае, България я хранят другите страни! Българите, ако произвеждат нещо, го изнасят, тук цените са им ниски! Поне го има!

22

Анонимен

преди 1 година

До Даааа - Във Виена хората купуват от локални, малки производители, дори да е малко по-скъпо от колкото в дискаунтъра. За това градът им е по-евтин. За да има висок стандарт и пари за всички, те трябва да се въртят локално, Хората в Австрия го знаят това. Правило купуват от малки локални фирми от окръга си, после от фирми от държавата си, след това от фирми с седлище ЕС, и чак тогава изнасяш парите зад гранница. Като даваш приер с Виена, поне го следвай.

21

Тошо

преди 1 година

БАБХ не допуска храни в страната, които не отговарят на изискванията! Мисля, че статията нещо не е точна, ако беше то щеше да стане въпрос на държавно ниво!

20

Баба Радка

преди 1 година

Яжте без хляб филе "Елена".Здравословно е.

19

Анонимен

преди 1 година

ДДС за хляб и брашно Нула,цените на горивата се върнаха към страните си нива,само където вашите продукти скочиха двойно!За това,пак украинският внос ли е виновен?

18

Анонимен

преди 1 година

До Не купувай българско - Марш на вън, ти какво търсиш изобщо в България? Българин ли си или като някаквъв неопределен филип киркоров? "Хоропа страна Болгария, а в Россий лучшей все" Само русофил и комунист може да напише това, което написа ти.

17

Анонимен

преди 1 година

До Не купувай българско - отиди да поживееш в чужбина няколко години и кажи пак.