39

Пффф

преди 1 година

По едно време работих за малко за една кабеларка в Русе. Че там по време на фирмено парти, шефа-сноб поръча вина по 300 евро бутилката. А хората му работиха за 400 лева заплата месечно. Толкова неловко и тъпо стана. То и кабеларката май вече си е пред отиване вече. Държи някое селце, но до там.

38

Анонимен

преди 1 година

В тоя ресторант не съм ходил.... И не мисля че ще отида.

37

до 38

преди 1 година

Всъщност, един обикновен суши павилион в метрото в Токио има звезда Мишлен. И не е скъп. Не знаеш какво говориш, като цяло и очеизвадно не разбираш нищо от храна.

36

Анонимен старец

преди 1 година

Това с тия скъпарски ресторанти и с тия звезди "Мишлен" е някаква висша форма на снобизъм и честно казано за мен лично граничи с извращение. Плащаш не толкова за това което ядеш, а за това че го ядеш именно там, а това че обикновените хора не могат да си позволят, допълнително помпи егото на клиента, на персонала и на собственика...

35

Анонимен

преди 1 година

"специалитети като живи скариди и мравки и патешки мозък, сервиран в собствения си череп и изяден с лъжица, направена от собствения му език"

34

До 3

преди 1 година

Тоя, към когото отправяш въпроса едва ли те разбира, тези, които цензурират и се грижат за сайта не са българи, което обяснява донякъде защо се цензурират думи като "***"

33

Анонимен

преди 1 година

Не е жалко, че е затворил. Жалко, на първо място е, че е имало шмaтки, които са му позволили да съществува с такива цени. Ще ми сервира патешко в череп или мравки на кукуво лято, ако ще и за 5лв да го пусне. Парите доказано създават безкрайни кретeноиди.

32

Наблюдател

преди 1 година

Патицата им е изяла мозъка на всички, които дадат подобни пари за едното Едене, което малко по-късно ще отиде в канала. Сноби, грабещи бедняците, за да ядат сърцето на елен.

31

До 26

преди 1 година

Ъъъ, в гурме ресторанта плащам с платинения AMEX без лимит и, повече от логично е, че е фирмен разход. А какво и как слугуваш ти в Дания изобщо не ме интересува.

30

Зико Мечока

преди 1 година

За тия пари ще напълня масата с пържоли и кебапчета,сервитьорката ще ме обслужва под масата,а Тони Стораро ще ми пее на ухо

29

Анонимен

преди 1 година

Да стават закусвалня

28

Анонимен

преди 1 година

Копенхаген е датския Велинград!

27

готвач - шеФ

преди 1 година

кво па толко има у тея манджи за тая цена ?! най вероятно голяма чиния с тук там ядливи цветенца :)

26

НАРОДЕН ПЕВЕЦ

преди 1 година

При такава скъпотия, съвсем нормално си е, че ще фалира. То, цели държави фалират, а камо ли пък някакъв си ресторант. Г-ЖА БОТЕВА ще им пее на обикновените българи, а не на политиците им. Продажниците.

25

Хуй

преди 1 година

Къде сте АйТи балъци. Живея от 20 години в меката на гурме кухнята и за това време научих, че тя е един фарс за сноби които не вадят пари от джоба. Всичко се пише на фирмата, защото така или иначе данъка е 33%. Та затова се сменят и мебели и компютри и офиси нон стоп. Та и наща фирма така олекотява а вие бг АйТи продължаеайте да си мислите, че пари за гурме мерд се вадят от джоба.

24

аноним

преди 1 година

Колкото и много да съм богат, за това изброеното, не бих дал толкова пари. А само да се похваля, че съм вечерял в този ресторант, явно съм наследил тези пари, защото това говори за липса на акъл

23

Анонимен

преди 1 година

До 20ми какво да чета май ти не можеш да четеш- собственикът пише че няма пари за да плаща на персоналът за да работи. Това му викат фалит. От всичките ти думи лъха безкраен комплекс за малоценност апропо защо не си в този ресторант за да ядеш обяд за 5000 евро.Защото нямаш нали ? Тогава защо се репчиш. Комплексар.

22

Анонимен

преди 1 година

Ако изкарвам по милион долара на ден, пак не бих ходил в такива изкривени ресторанти. 1000 долара за ястие, какви празни хора ходят по света

21

Ром"с

преди 1 година

Вечерял съм в 5-6 пъти в ресторанти с * и ** на Мишлен на европейското ,страхотно е ,вечерял съм и в Испания, и в Марсилия ,Бордо(на европейското..) ..порциите не са голями (като китайският -1 път съм ходил на китайски)),но е страхотно вкусно...а в Любляна не ме впечетли единият ресторант,другият просто ме разочарова ... .Бъдетое готови ,давате много пари ,а излизате гладни))) ,но си струва да се опита,но да е препоръчан ресторанта ..

20

до 18

преди 1 година

Па не чети бе, кой те кара?! Да не говорим, че не съм този със склада на Лидл, защото в Спиди плащат повече! 3000 НЕТО за склададжия + 200 ваучери за храна. Другият говореше за Е60ки, а в Спиди склададжиите отдавна карат F10ки!!!