33

яаожг

преди 1 година

Естествено, че е за пари!Ако някой от близък до шокираното семейство с откраднатото семейство чете тук или някъде да намери начин да предложат на сиганката пари.Сумата ще е огромна, но съм сигурна, че ще я съберат, и много от нас биха участвали

32

Анонимен

преди 1 година

Индианката Севда нали не си даваше детето? Нали разправяше, че не я интересува дали е нейно, ще си го гледа и не иска другото. Как сега говори, че си чакала нейното... Пари ли й дадоха?

31

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ще е майките да се срещнат и да си ги разменят.

30

анонимна

преди 1 година

Хайде, хайде. Взех, че повярвах. В предишното интервю същата разправяше, че е сигурна, че това дете е нейното, и си го иска, а другата майка да се оправя. Абе има нещо мътно в цялата работа и май нещата въобще не са както ни ги представят медиите.

29

Tangra

преди 1 година

Поне да вземат децата в изолирана среда. Нямаме социални.Супер скапаната болница.

28

яаожгтн

преди 1 година

Не им ти връщат, защото същата тая от интервюто не дава беличкото, синеоко бебче.Аз не знам каква е тая жестокост,да се изтъпанчи по телевизията да обвинява в глупости,майката, която задейства цялата процедура,защото веднага е разбрала, че не е нейното,нъпреки,че е била с пълна упойка,а тая е видяла нейното и се е направила на ударена,взимайки чуждото бебе,сега и жертва се изкарва.Щото е ***, затова не връщат светлото бебе на майка му, да не и нарушат правата на тая да го продадескъпо за бу

27

Анонимен

преди 1 година

Не е необходимо повече да се разтяга тази история. Чисто документално трябва да се оправят нещата и историята ще приключи. Тежко е само за потърпевшите. А тези от етноса са големи артисти само и само да измуфтят някой лев, няма интеграция на такива дори с години да живеят сред други те винаги си проявяват техния манталитет. Само тези които сами искат да се откъснат от гетото могат да успеят.

26

анонимен

преди 1 година

Каква е тази жестокост, какво е това дълго протакане, каква е тази простотия?Аз веднага ще отида да си взема детето. Кой е виновен това е друг въпрос,да се разбират отделно. Доказоно,това е моето биологично дете,това е . На момента да е при биологичните си родители.

25

Свиреп

преди 1 година

Абе аз съм втрещен! Какви дела, какво протакане, какво законово размотаване?!?! Един час след излизане на генетичните тестове децата трябва да се изнесат в защитена среда!!! Майката на бялото бебе дали спи като знае, че детенцето и отглеждано в коптор!!! С въшки, херпеси, мишки и зарази!

24

Анонимен

преди 1 година

Още ли не са им ги върнали?!? Айде, че те ще пораснат тия деца докато си видят истинските родители! Като станат тинейджъри ли ще им ги връщат?!? Или бюрокрацията иска да изцеди максимална печалба от случая?

23

Анонимен

преди 1 година

Много пременена и нагласена изглежда дамата за тази "случайна" среща с журналисти.

22

Оффф

преди 1 година

Спомням си за случай преди години. Американски пастор /свещенник/ беше осиновил от бебе, от България едно тъмно-зелено. И то на 15 години изнасили сестра си. Дори документален филм имаше по темата. Изобщо не ми говорете за социум. Нещата при тоя етнос са първично, атавистично ниво. Животни.

21

Не оправдавам

преди 1 година

допусналите тази ситуация длъжностни лица в АГ Шейново.Такава грешка е непростима,говори за престъпно безразличие и безотговорност към пациентите.Що се касае до Севда,то тя,съветвана вероятно от служещи на етноса адвокати(я от БХК,я от друго НПО),видя златен дъжд да се изсипва над нея и затова постоянно ще плачи и скимти какви тежки и непоправими психощети са и нанесени.А щом осъди АГ-то,ще усвоява средствата и ще има нови бременности,току виж някой пак нещо сбъркал,а и ще падат пари-детски.

20

Анонимен

преди 1 година

При комунизма е така... трябва самода се ражда.. не е важно какво раждат и кои го отглеждат. Даима челяд..хора да има!

19

Анонимен

преди 1 година

Върни детето, вземи си своето и толкова ...

18

Анонимен

преди 1 година

Тази новина идва тъкмо за годишнината от битката при Шейново.

17

Анонимен

преди 1 година

До 18 йщ- Просто е малоумно ... Не го отчитай.

16

Анонимен

преди 1 година

До 17 - Поне не сме хомофоби, нали? ... Нали?!

15

Анонимен

преди 1 година

Много им е лесно на някои акъли да раздават и някакво кривосъдие. И мъжете не ги разбирам, толкова ли не си представяте да ви донесат вкъщи вместо вашето, друго детенце? Сигурно изобщо няма да ви пука, щото видиш ли някои хора вземали чужди деца и ги гледали. Севда си каза сто пъти, че е привързана към детето, гледала го е като свое. Това си е трагедия, чукайте на дърво да не ви се случва.

14

Анонимен

преди 1 година

брюкСЕЛСКИ политики - няма етноси, няма раси, няма полове, всички сме еднакви. за щастие българите сме ксенофоби, расисти, сексисти и виждаме ясно нещата