22

Класната стая?

преди 1 година

Пускаме димна завеса за да се оправдаят укро-нацистите изгарящи тонове руска литература и бореща се с руските паметници? Какво са сторили Пушкин и Ломоносов а?

21

Анонимен

преди 1 година

"Лариса не назова фамилията си, нито името на училището от съображения за сигурност."------------Това е фалшива информация. Каза ми го Игор, чиято фамилия няма да назова от съображения за сигурност хахах. Фронтовата линия са медиите, които съчинияват истории, чиято достоверност не може да се провери "от съображения за сигурност".

20

Анонимен

преди 1 година

Естествено, там произвеждат малките нацист чета.

19

До 18

преди 1 година

В Украйна масово се говори украйнски! И така трябва да бъде! Тези ,които не си знаят езика ,защото им е насаден задължително през соца са Беларус! Пишеш глупости скрии се някъде в Донбас и Крим се говори руски ,но ОТ ЕТНИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ САМО! Който са половината от населението в тези региони! Няма такова добиче "русковорящи" само етнически руснаци и украйнци!

18

Берлин

преди 1 година

Имам много приятели евреи от Източна Украйна ( като Зиленски) емигрирали в Германия 1997-2002 година. От Запорижие Крим, Днипро, Кривий Риг! Никой не знае украински! До 2002 са живяли там никой не е преподавал украински в училище! Не говорят украински изобщо! Разбират да но не го владият!

17

Реално погледнато

преди 1 година

Укропитеците се оказаха най-прецаканата нация от целия източен блок!Е който се доверява на кравар - спи на открито!

16

Реално погледнато

преди 1 година

Украйна е нашият файеруол срещу проникването на paшизма в България.

15

Берлин

преди 1 година

Тук от 1 милион бежанци почти всички са рускоговорящи! В Берлин чувам руски, руски и мноого рядко украински! Защо политическия елит на Украйна насилва само един език и една украинска идентичнаст- тази от Галиция и Западна Украйна?? Лвив е единственият град в тази държава където се говори украински! В Киев гаворят преобладаващо руски даже! Защо не ИСКАТ да дадат права на реско говорящити, а ги репресират и забраняват! Една нация има много езици - пример Швейцария, Ирландия, Белгия итн...

14

да

преди 1 година

поредния филмов сценарий в жанра трилър!

13

До 12

преди 1 година

Не знаят 70%украйнски друг път! ЛьохманПрост!

12

Берлин

преди 1 година

В Германия от 10 месеца ходят на ечилище 350 000 украинчета ( бежанците са 1 милион) и представете си не учат на украински а на немски!!! Каква идиологическа война! Как може да учат на друг език освен украински! На децата им се иска поне руски да беше, то да разбират какво учат! Теса 70% руско говорящи и повечето даже не говорят украински..

11

Анонимен

преди 1 година

КогаГъФанаВДупитоУченичкаУчителкаНаред!!

10

До Укро феновете

преди 1 година

Брей. Много сте загрижени за децата. Ама кажете защо не бяхте така загрижени за децата в Донецк от 2014г насам ? Нещо да кажете за Алеята на ангелите в Донецк ? Кой ги застреля ? Или за изгорените живи хора в Одеса включително и българи !

9

още има клипчета

преди 1 година

как възпитават бъдещите националистчета - не се хабете с отегчителни текстове!

8

Началото на края

преди 1 година

Тука соросчетата реват за методологията по която обърнаха брат срещу брата!

7

Анонимен

преди 1 година

Децата в Донбас живеят така от 2014г,ама нейсе.Сега дращим натовска пропаганда.

6

Реално погледнато

преди 1 година

Войната се води по сайтовете! НЯМА убити, но има много тежко ранени в главата!

5

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците унищожават книги както фашистите ги горяха вчера унищожиха 57 тона книги дори и преводни само щото са на руски даже се хвалят в тяхните медии

4

Има нещо вярно

преди 1 година

Руският език трябва да се забрани със закон и всички руски имоти в България да бъдат незабавно конфискувани в полза на народа.

3

Анонимен

преди 1 година

Защо не се загрижихте преди това за децата от Донбас?