389

Анонимен

преди 1 година

501 примирието беше временно за 6ти-7ми. Укропите и наемниците на зелето са изпържени след това. Който "не вярва" умишлено като теб, да се запише в "чуждестранният легион" на зелето. Едни такива поляци вече се предадоха на руснаците, пуснали ги напред, укропите ги стреляли отзад.

388

към 499

преди 1 година

ти се моли да не замръзва, че зимата сега почва.

387

Анонимен

преди 1 година

Другия път дали ще се правят на мъже тези украинци или няма .Прекалената доброта на руснаците им е проблема .И с немците са били мили при загубата на 20 милиона руснака

386

ссс

преди 1 година

Няма как да е вярно, Путин издаде заповед за спиране на огъня. Противното означава, че пак са излъгали.

385

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на войната в Украйна е, че най-накрая лъсна грозното, античовешко лице на комунистическия режим в Кремъл. Сега вече и най-неинформирания селянин знае за какви 'хора' в Кремъл иде реч. Отреп*ките продължават да гласуват за Възраждане, нo русофилството в България (така грижливо насаждано от комунистическия режим) се стопи след началото на войната.

384

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА,РУСКИ ГЛАДНИ ФАНТАЗЬОРИ?

383

Да бе да

преди 1 година

Вярваме на руските лъжи,колкото и че флагманът Москва плава,колкото и че Лиман е руски,колкото и че няма да нападат Украйна или няма да има мобилизация.Каквото и да кажат,все е опашата лъжа.

382

Анонимен

преди 1 година

При украинският удар в ,се бяха събрали 800 мобилизирани руски крепостни,да слушат новогодишната кашлица на Путин.Има снимки и видеа на сградата преди и след това,когато тя е изравнена.Министерството на руската военна дезинформация все още не е представило никакви доказателства за това,което твърдят.

381

Анонимен

преди 1 година

Всичките си признаха, първо беше БоДжо клоуна, после Макарона, после Меркел - дваж, Белият *** - няколко пъти - съгласили са се на Минските споразумения само за да спечелят време и да се подготвят а агресия. Онзи ден и военния министър на Покрайна си го каза в прав текст - ние изпълняваме НАТО мисия. Русия е в пълното си свещено право да се защитава от агресия. Въпроса е защо запАдните г0веда все още спят, след всичките тия признания? "Лидерите" казват "лоши сме спрете ни защото ние не можем"!

380

До 491 Анонимен

преди 1 година

Абе ке....еш! Ако ще се задоволяваш с рускиня, ние на това викахме: спечелил си минус 1 точка. Тя ще те подлуди и изцоца като паяк, както смуква хваната муха в мрежата си. Не може да се определе дали имат жертви украинците или не, защото на мястото посочено като казарми са пристигнали журналисти от цял свят и не са видели жертви и разрушени сгради.

379

Анонимен

преди 1 година

За почитателите на краварите - https://twitter/jacksonhinklle/status/1611866391690514432Айде господа започвайте да виете... Пожелавам ви по една американка като тая на снимката във вашите семейства... Аз ще се задоволя с рускинята.... :)

378

ТРИБУНАЛ ЩЕ ИМА!

преди 1 година

С ЛЕД УЖАСЯВАЩИТЕ ПРИЗНАНИЯ НА МЕРКЕЛ ПРЕД СВЕТА , ЗА КОВАРНИЯ ЗАГОВОР ЗА ПОДПАЛВАНЕ НА ВОЙНАТА С/У РУСИЯ, ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НАТАТЪК, ВСЕКИ ДЪРЖАВНИК , КОЙТО ИЗПРАЩА ОРЪЖИЕ НА КИЕВСКИЯ РЕЖИМ ,ЩЕ ОТГОВАРЯ ПРЕД ВОЕННИЯ ТРИБУНАЛ ЗА ВОЕННИ ПТЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!!НЯКОИ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ МИЛОШЕВИЧ!!!! ДОПУСКА СЕ, ЧЕ ПРЕДИ ПРИЗНАНИЯТА Ѝ , ГОСПОДАТА НЕ СА ЗНАЕЛИ ИЛИ СА БИЛИ ЗАБЛУЖДАВАНИ!

377

Руските гении

преди 1 година

За руските анти-танк кучета чували ли сте? Русите слагали експлозиви на кучета, а те трябвало да тичат към германски танкове и да ги взривяват. Руските гении обаче пропуснали важната подробност, че руските кучета визуално са запомнили руски танкове по време на обучението и се втурвали точно към тях муахахахх. Няма официални данни за броя на руски танкове взривени от руски анти-танк кучета.

376

Анонимен

преди 1 година

Руски фейк.

375

Анонимен

преди 1 година

С извинение, ограничена ли е редакцията да ползува пълния речник на българския език? Защо имам чувството, че ползувате някъде между 500 и 501 думи?

374

Наполеон

преди 1 година

Съгласен съм с Фюрера. 300 години по късно, макаррите ми още са кат ледени кубчета тук в ада и тва при положение, че оцелях ами войниците ми дет все още козируват усмихнати в тайгата? Тях пита ли ги някой??

373

Анонимен

преди 1 година

Всяка дума която идва от Кремъл е 100% лъжа ... украинците също лъжат, но руснаците са ненадминати!

372

Фюрера

преди 1 година

до 482) Аз пък мога да потвърдя, че стотици хиляди мои войници все още не са открити озъбени и замръзнали в необятна Русия. Искаш ли да броим? Повтаряй след мен, айнцу, цвайцу, дрънцу бухахаха

371

Олигарх

преди 1 година

За кокошка нема прошка бухаха

370

Анонимен

преди 1 година

Путинистите си умират на мъка дано поне една тяхна история да е вярна. Не се научиха тия хора, че Путин само лъже. И сега е отворил очи и решил, че не може така. Трябва и ние да поубиваме за повдигане на самочувствието. И ето ти Краматорск. Защо не си намерят други места, където е трудно да отидат журналисти? Ми щот са с т-пи. Такива са се родили а това е нелечимо. Вече от няколко места се опровергава, обаче как да се съгласиш като са ти платили да вярваш на Путин?