159

Анонимен

преди 1 година

САЧЩ е паразитна държава,печатат долари без покритие

158

Случаен

преди 1 година

Все пак живеем, въпреки - войнолюбците, нещо не им стиска да пуснат ядрено оръжие.

157

Така де

преди 1 година

irish+shepherdess08.01.2023 в 12:03Цитат : през новогодишните празници в украинските медии се появи видеоклип с украинка, която, намазала лицето си с червена боя, казва пред камерата, че току-що е изяла руско бебе, което било пъргаво, но не много вкусноИ престанете да се чудите, всъщност да се правите на ударени, защо Путин тръгна да трепе укронацистите / Отнася се за нашите политици, здрави евроатлантици.

156

Анонимен

преди 1 година

Last month a Russian offensive possible in the spring, said French Armed Forces Minister Sébastien Lecornu, i think for this reasin France sending Tanks to Ukraine.

155

Анонимен

преди 1 година

Абе в таз пица що има само пица бе! :)

154

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали пишат, че Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна планира да мобилизира допълнително сто хиляди украинци в рамките на два месеца. Предвижда се призовките да се издават дистанционно, за да се ускори процесът.

153

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна изстреляха шест ракети от MLRS HIMARS по село Нови Свет в ДНР. Основната цел на удара е Старобешевската ТЕЦ. Съобщава се за някои щети, но станцията продължава да работи нормално. Освен това беше нанесен удар в Зуевската ТЕЦ (също ДНР), вероятно с помощта на Точка-У. Загинаха две жени. Още поне двама души са под развалините.

152

Анонимен

преди 1 година

Смешно е, че евреинът Зеленски честити православния празник Рождество Христово, когото те самите разпнаха и все още не признават за Спасител. Чудни са делата ти, Господи! В какъв луд свят живеем!

151

Анонимен

преди 1 година

До В България ще има "Прочистване от Русуфилите" ---- ами хайде де... пробвайте се! Стиска ли ви да излезете срещу 80% от населението на България? При това тази част на населението, която е минала военна подготовка. А? Стиска ли ви, интернет войни?

150

Анонимен

преди 1 година

Е какво прекратяване на огъня бе??? Нали хохалите отказаха??? Те какво са очаквали - руснаците спират да стрелят, а хохалите продължават да пуцат на спокойствие??? Хахахахаха... абе спрете ги тия нааркотици...

149

Някой

преди 1 година

Първо те отказаха прекратяване на огъня. Това щеше да е глътка въздух и за тях. Без значение кой кога празнува можеше и те да се помолят в църквата да свърши този кошмар който оплете всички. Второ голям грях е да посегнеш на църквата, това е нещо което трябва да е последно като вариант ако са извършили престъпление и голям грях. Лошо е когато човек си повярва и не знае кога да спре и къде е границата.....

148

Читател

преди 1 година

Този ***,много вреди нанесе на държавата си.Ако не го "инсталират" на някой уличен стълб,мъките на украинците ще се множат всеки ден.

147

борец за мир,а!?

преди 1 година

Пътя към мира минава първо през примирието!Щом го отказваш всичко е ясно!

146

Анонимен

преди 1 година

Украинският президент Володимир Зеленски подписа указ за лишаване от гражданство на 13 свещеници от Украинската православна църква (УПЦ), която до месец май беше подчинена на Московската патриаршия, но официално се отрече от Москва и осъди войната на Русия срещу Украйна.

145

Българин

преди 1 година

Каква е разликата между прасето Зеленски и Боиковите нациско прасета.едното прасе съсипва Украйна другото Дане остане по долно българите.всички в екересажа

144

а бе,тъпанар

преди 1 година

Нали ТИ не искаше примирие,сега защо квичиш,гърбоносо прЪАсе такова!

143

Българин

преди 1 година

Огледалото на запада прасето Зеленски доказа че е нацист този евреин умишлено съсипва украйнците .Зеленски и западните прасета в екересажа

142

Анонимен

преди 1 година

четох че този нацист почнал да арестува свещеници... байно като почне и църквата да ви пречи, да горите книги на поети и да стреляте с хаймарс по деца в училище значи сте приключили.

141

Гиб Мелсън

преди 1 година

Целта на Зелински е ясна. Иска да стане по известен от Нелсън Мандела. В стремежа си да постигне тази цел стотици хиляди украинци и руснаци ще бъдат убити и заровени.

140

Налага се да се

преди 1 година

Отървем от русуфилите