15

Христо Христов

преди 1 година

До 14 "... политици и довели страната до фалит , с теойно по високи цени на газ и всичко останало , с афери във всяка една област.. " - нали гласуваш за ес и нато, какво ренеш - свиквай! 95" от матряла гласува за евроатлантическа интеграция и ПП му я дадоха. Но евроатлантиците сте си про'с'таци и не можете да го вденете. Факт.

14

Надежда

преди 1 година

Надявам се, че при следващите избори ДБ ще са под 4%.

13

Майора

преди 1 година

Абе Мирчев какъв кабинет от тотално провалили се политици и довели страната до фалит , с теойно по високи цени на газ и всичко останало , с афери във всяка една област които излизат наяве и хора мислещи че държавата им е майка! Срамота , за нищо не стават мошениците и шарлатаните!

12

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм изгубил надежда, че в следващия парламент теб, пъшкащия Ристе и жабата няма да ви има

11

Весел

преди 1 година

И ние не сме загубили надежда, че няма да ви виждаме повече теб и шкембо след следващите избори...

10

Христо Христов

преди 1 година

До 4 "Има ли поне 10 човека да са гласували за вас... " - хиляди са гласували за тях. Това, че са европеидни про'с'таци (като 95% от матряла) е друг въпрос.

9

Христо Христов

преди 1 година

До 7 "Как може една коализия като ДБ..." - че те са си шарлатани по произход и същност. Сама умните и красиви про'с'таци сте неспособни да го вденете.

8

баба мара

преди 1 година

избори до дупка и повече да не сме ви видели в нс нямам думи да опиша каквопредставлявате заради вас изб активност непрекъснато пада

7

Чоко

преди 1 година

Как може една коализия като ДБ може да се обезличи до такава степен, че да се превърне в смешен придатък на ШАРЛАТАНИТЕ ? Ето за това трябва да говори този момък. Защо партията му е солта*шак на мошениците от ПП. Та за един пост в Министерство на правосъдието за секретарката на Пинокио са готови да се над/упят яко.

6

и т.н.

преди 1 година

С тази разлика, че шарлатани ги нарече самия човек, който ги направи известни и го вкара в политиката. Не знам какво им харесвате парапетите ли, заплатите които си раздаваха, сделките за газа, огромния дълг, провала на ветото с Македония и тоталната подигравка от тяхна страна, скандала с Марица изток. Същите боууклууци

5

БАНко

преди 1 година

ХАЙДЕ НАМЕРЕТЕ ПО ГЛУПАВА МИСЪЛ .....

4

Анонимен

преди 1 година

И ние не сме изгубили надежда, че няма да ви бъде. Има ли поне 10 човека да са гласували за вас, или Шорош ви избра?

3

Анонимен

преди 1 година

У нас свестните наричат шарлатани, а шарлатаните - свестни. Когато народът има тотално объркани представи за добро и зло - резултатите са отрицателни. Няма как да стане хубаво, защото лошото е заложено изначално.

2

Достатъчно

преди 1 година

Достатъчно много хора излъгахте с шарлатаните. Поръчайте, поредните провалени надежди от уж начетени и почтени хора, а всъщност поредните комунистически измамници

1

Христо Христов

преди 1 година

Гласуването на декларации е безсмислено.