322

Анонимен

преди 1 година

Бг трябва да излезне от ЕС и понижи реско цените.

321

Анонимен

преди 1 година

Имам роднини в Хърватия и всички хървати ревът като бенгалски тигри в момента. Тук ще е още по-страшно!

320

Голям прос

преди 1 година

Тук ще е още по-зле. Ние сме по-умни от страните, които не приеха евро ( и по-бедни ). Може затова да казват ,,сиромах човек - жив дявол". Ще си платим за дяволъците. Даже един от МВФ ни препоръча да не сменяме валутата. Не Кристалина, пази Боже, как тя, нали не е българка. Ще видим какво ще стане, ние от 30г сме само пасивни наблюдатели, затова кожа не ни остана за дране.

319

Анонимен

преди 1 година

Не еврото е виновно, а търгашите и ниския контрол

318

lplo

преди 1 година

ПРОКЛЕТИ да са българските политици които приемат еврото анатема

317

Обективен

преди 1 година

Това ги очаква и зомбираните евродженд*ри у нас след една година. Сега си броят стотинките, а след година ще си броят евро-центовете, ако изобщо има какво да броят. Това се случва когато народът загърби Бог и православната вяра и влезе в съюз с изконните си душмани от Запада, благодарение на които е бил 500 г. под османско робство и от 1944 г. до днес под юдео-болшевишко. Жалка и тъжна картинка.

316

Анонимен

преди 1 година

Заплатите в България ще станат също в евро. Минималната заплата, на която работят много хора ще е 375 евро. Ами то такива заплати в ЕС няма.

315

Анонимен

преди 1 година

Това се случи навсякъде. Само че какво ги мислим хърватите, като там заплатите нямат нищо общо със заплатите в България.

314

Анонимен

преди 1 година

споко българина му скапват страната и толкова са му измили канчето че ще се набута сам в еврото като концлагерист в душегубка

313

Анонимен

преди 1 година

проблема не е в цените - стига сте насочвали хората към това - проблема е в суверинитета- вижте полша чехия унгария швеция дания и тогава се пънете за евврото - те тия да не са по загубени от нас - та чак не искат и да го помиришат

312

gg

преди 1 година

Да им е Честито(миришещо на лъскаво и скъпо)! И със здраве да си ползват, ако могат да си го позволят, разбира се :Д:Д:Д Който слуша политици, а не специалисти това го очаква : )

311

Истина

преди 1 година

затова при преминаване трябва да има замразяване на цените за 1 година, реално фирмите да са отговорни за инфлацията и тогава ще се разбере дали наистина искат да се премине към еврото :) предполагам ще искат всички фирмаджий да се отложи с 10 годинки. Бавно и сугурно запада преминава към комунистически модел на управление в който държавата е регулатор и раздава заповеди дори и на частниците! на кратко китайски комунизъм а не СССР-ски!

310

Анонимен

преди 1 година

Познавам няколко хървати.Изумява ме желязната им устойчивост.Работят като луди без умора ,устремени в печалбата ,без да се оглеждат и мърморят.

309

Анонимен

преди 1 година

Голямо поскъпване на върба. За 2 дни има общо 30 оплаквания към съответните органи, и то за закръгляване нагоре. После оборота намалява и щат не щат връщат цените на равновесното им ниво.

308

Az

преди 1 година

Че те от една година са с цени в Евро и тяхната валута, сега е останало само еврото. 100% съм сигурен че е поредната глупава статия против еврото. Иначе те може да са нагоре, заради инфлацията, но това изглежда не е важно.

307

Анонимен

преди 1 година

Чехия, Дания, Швеция,Полша,Унгария, по-луди ли са та не го въвеждат, а икономиките им са доста пред Нашата.

306

М

преди 1 година

В Библията е казано: ""Дивите осли /магарета/ са храна за лъвовете в пустинята!""Какво по-точно сравнение да се направи за бившите социалистически държави и новата неолиберална демокрация в света за последните 30 години. Те ни таковат а ние мислим че ни люлеят. Да! И нас това ни чака.

305

Дидо

преди 1 година

Въпроса с някои хитреци,пише в статията,ще бъде решен с правителствено решение. Ето там е разликата. Тяхното "окей" не е като нашета" ще видим "ама ша почакате!!

304

Анонимен

преди 1 година

Вдигането на цените няма общо с механизма на работата на еврото, просто търговците си хитруват, закръглят към по-високо. И в България като се познаваме ще има такива. НО точно щото си се познаваме, по-добре да нямаме самостоятелна парична политика. Помня времето кога баничката беше 350 лева. И добре, че сме във валутен борд, иначе тези популисти отдавна да са напечатали пари, за да ви лъжат, че ви дигат доходите.

303

Последният попиканец

преди 1 година

Господа питащи защо всичко поскъпва. Защото ни управляват комунисти шарлатани с пРезиденски гълъбчета и променчици. След тях реват за уж силна България невнятници копейкаджии.