50

Анонимен

преди 1 година

Колко *** трябва да си, за да вярваш на герб?

49

Анонимен

преди 1 година

Колко *** трябва да си, за да вярваш на герб?

48

Анонимен

преди 1 година

До псевдоикономист:Има различни пенсионни системи, България е избрала разходнопокривнта, а има други държави като Дания например където пенсиите се покриват 100% от държавата и какво Дания фалирала ли е, или е с най високия стандарт на живот?! А защо не кажеш че България през миналата година отне 12 млд от печалбата на държавните ел. централи и ги подари на т.н бизнес на калпак. 12 млд са пенсииите за една година. България е богата кражбите на ГЕРБ ни идват в повече.

47

Анонимен

преди 1 година

До София... А до сега защо прескачат Баце , ''човекът'' се счита за ПРЕНЕБРЕГНАТ !?

46

Анонимен

преди 1 година

И ТАЯ е в класацията на :"Те са нашТа гордост'' ... сред Плевнелиев , Баце , Биков , Паси , ***-тата , Деса , Нинова и подобни в класацията ..

45

Анонимен

преди 1 година

Още една тлъста зайкиня от банкянския зайчарник бе изпратена да бълва налепици в медиите.

44

Икономист

преди 1 година

Реалността в България си е съвсем друга, от колкото си я представят коментиращите в сайта. Както и от полигиците на страната. Просто само един пример. Приходи на НОИ, който изплаща пенсиите, за около 9 млн. левчета. Разходи на същия този НОИ, за около 16 милиона левчета. Всеки нормален икономист или политик, ще разбере, че пенсионната система на страната е фалирала. Тези, които не го разбирам, значи че не са от нормалните.

43

Анонимен

преди 1 година

Когато четете опорките и глу пости те на ГЕРБ, помислете къде искате да живеете в Европа, или в държава където пушеците се стелят на воля, като в Азия и Африка. Мислете

42

София

преди 1 година

Ако имаше прокуратура до сега щяха да са се самосезирали и да са извикали Асен Василев и Кирил Петков на разпит със свалени имунитети докато трае разследването. Обаче у нас понеже нищо не става със света, сега ще ги гледаме как леят жлъч и омразя от трибуната на НС.

41

Анонимен

преди 1 година

Хора четете никъде в плана не пише че ще се затварят ТЕЦ, ама никъде, гербавите отново ви лъжат, там пише че България трябва да намали вредните емисии с 40%. Има ли човек които не иска да има по чист въздух?! Само да намалим пушеците в градовете и ще достигнем тези проценти. ГЕРБ и Бойко реват за тецовете на олигарсите Ковачки и другите които нямат пречиствателни съоръжения и не искат да слагат защото са скъпи, а правят огромни печалби , а плащаме ние със здравето си.ГЕРБ дърпа България назад

40

Милионер

преди 1 година

Галена ги пее по-добре от мен песните. Но пък селото не е Бисерча. МАНАСТИРИТЕ. БЕЛИТЕ, разбира се. Ако ми дадат правилен тон, никой българин няма да може да я изпее по-добре. Честита да им е Новата 2023 г. На българските певци и певеци. Особено на народните. От политиците, г.н Василев я знае по-добре тази за "Хубавата гора".

39

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика дръжте Крадеца,това човече от Банкя пак са го изтървали от Карлуково и дрънка глупости. Всички помним как преди 15 години всички реваха че без Белене, през 1922г България ще остане без електричество, е какво стана? Преди 1 година всички говореха че без Газпром ще останем без газ,е какво стана. Гербавите ги интересува само кражбата, защо никой не ги пита как подариха Пловдивския панаир на консула на Русия Гергов, как построиха на Путин за 3 млд газопровод,как подариха Булгартабак и

38

Анонимен

преди 1 година

ако се намеси прокуратурата, както е редно, Хасковския ром ще реве на умрело, че е репресиран.

37

ВАСИЛКА

преди 1 година

Гербаджиите да си атакуват когото си искат. Тези от Днес не знаят кои са двамата братя. Ще им таковаме таковата на българските и турските политици.

36

Анонимен

преди 1 година

Корупция за милиарди, това ни донесоха ПП. И няма накозани? Къде е главна прокуратура, защо не се самосезира? Къде е държавата?

35

Анонимен

преди 1 година

Гербавите подариха едни милиарди на краварите за чертежи и на руснаците за тръби, а кирококорестите откраднаха толкова за три месеца, а кажете къде е разликата.

34

Финансист

преди 1 година

Г-н Кирил Петков ги поздравява с мандата им на Денков. В изпълнение на г-жа Славка КАЛЧЕВА. БЯЛА РОЗА НА ЧЕШМАТА. Да си ги таковат пожарникарите. Между впрочем, г-н Василев пее малко по-добре от г-н Петков, но пък и двамата ги разбиратг парите и финансите. Почти колкото мен.

33

Анонимен

преди 1 година

Тия преговори бяха манипулативни. Принудиха собствениците да ги продадат "случайно" купувачите се оказаха американци и изведнъж вече - няма да ги затваряме. Номера на китайката - щом е написано по медиите е с цел да се заблуди прoстолюдието.

32

Анонимен

преди 1 година

Василев ще е най-колоритният затворник. Там където трябва да отиде няма любимото му свинско със зеле. Токова няма и за обикновените българи, които ще плащат за загубените от него милиарди.

31

Анонимен

преди 1 година

31 Но можем и го правим, да прибираме такси за трансфера.