54

кадесето

преди 15 години

Пациентът от Тбилиси оставал в готовност!Кавкаския Лисенко отново ще "засажда" и "отглежда" евроатлантически ценности в полето на изстрадалия от кланово-мафиотски грабежи и унижение грузински народ!С общи усилия трябва да смъкнат от власт тази продажна клика и да ги настанят на "почивка- on inkluziv "в затвора на Тбилиси!!

53

преди 15 години

Никого не съм убидил и няма причина да да ми повишавате тон.Това е форум и казмам лично мое мнение=Неси показваите западните маниери.

52

преди 15 години

"Като ударят Русия,удрят мене" ... glupak ...

51

преди 15 години

Човече, ходи и си остани в Росия! Аз не искам да имам нищо общо с тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

50

преди 15 години

Като ударят Русия,удрят мене.Защото съм истински Българин.Абсурд е да се мисли че българския народ има нещо общо с САЩ или Грузия.Всичко ценно което ни е останало сега е благодарение на руския народ.Всичко което загубихме,включително и духовноста си го дължим на Запада.От как сме с САЩ И ЕО направо цъфтим и връзваме.Бил съм на доста места в Русия.Бил съм и на доста места из Европа.Не виждам нищо общо с тези западни народи,за разлика от великия руски народ.Русия набира сили.Скоро тя ще стане световен икономически лидер.Предречено е преди много години .Пак ще пращаме наши делегати да им се подмазваме.Те ще ни простят,нали носят една велика руска душа.

49

и мислъл някаква си

преди 15 години

Това изказване доказва *** същност,на инат да говори тъпотии и лъжи,вярвайки си ,че така ще обработи човешко мнение.Знаем какво всъщност си мечтаете.Тия междинки не ги нафантазирахте брей.Цяла вечност да се делите и прегрупирате-няма да ви стигне.Кьораво родено, път никога не вижда.Майка си и баща си ще променяте.Горе по-върховете, при ветровете ви е мястото.от там да тропате,дорде полетите от малоумие.

48

преди 15 години

i 80 samoleta da sa zagubili-pristanisteto v Suhumi e s cena ot poriadyka na 10 na peta

47

Becko

преди 15 години

Тoя Кашкавалили е изкукуригал. 4ехия, Пoлша, Унгария, та дoри Българя имат мнoгo пo гoлям брутен вътрешен прoдукт, пoмoщи oт Унята oт кoлкoтo Грузнята. Казахстан състo е в пъти пo важен за Руссята, а некакв малoумник решил 4е катo е станал президент с машинации и западни ветрoве, 4е ще мoже катo се пoдриска да мине без забърсване. КашкавалЛили му се пише вoенен трибунал заради батаците и смъртта на мирните жители и вoйниците, на кoитo запoвяда да се бят срещу руснаците. Спряха му пoмoщите oт Западът и зада пoлу4и КашкавилЛили нoви помощи взе 4е разпали вoеннят кoнфликт , дoнесъл тoлкoз мнoгo загуби на хoра и матерялни ценнoсти. Ще го опнът на грузинското колело. Кво е Грузинско колело, ли, бе? Мъжкото население на селото се събира на мегдана облецено само по кошули. слагат виновника на една каца гол и разкра4ен и го въртят. Срещу който *** се падне от там пие мъкото мляко а диематралният *** му праи новата резба.

46

преди 15 години

1. Руснаците похапнаха малко бой - признават 4 свалени самолета (значи са поне 8), около 40-50 единици бронетехника и пр., след като години провокират грузинците. 2. Сега вече на тези, дето се колебаят ще им се отворят очите за истинското лице на руснаците. 3. Щатите не са се изплашили, напротив, съвсем спокойно отреагираха и даже прехвърлят грузинския контингент от Ирак със самолети на ЮС Еър Форс.

45

DjTr1o

преди 15 години

Много добре че дискотирате по проблема само че няма да се промени нищо в бг нито в Грузия а чак сега се убедих че българия ще пропада заради хора като някои които постват тука !Защо се псувате , защо си говорите така ,, сигурен съм че ако застанете лице в лице няма да си говорите така , всички сте много отворени пред компютрите само че само там ,,, и когато ни мачкат в собствната ни държава си бъркате в носа и гледате в земята !!!Що се отнася до Грузия - Фактите сочат Грузинци трепят Руснаци , Руснаци наливат Грузия и аз да бях и аз така щях да направя да изселя Грузия :)

44

кацнал бръмбар на тр

преди 15 години

А Гоце що не го викат там...такова де...да се поомеша малко с ГОЛЕМИТЕ?Авторитет,знаиш,няма туйти-онуйти!А!?

43

avatar

преди 15 години

ПРЕДИ ТАЗИ ДАТА ТАКА ЛИ Е БИЛО?

42

avatar

преди 15 години

преди тзаи дата така ли е било? си ти!да живее ГРУЗИЯ

41

;мислещ

преди 15 години

Много са малко в ГРУЗИЯ ПРОЗАПАДНИТЕ ***!

40

Комо

преди 15 години

Абе *** малуумник,ако Русия не беше извършила "агресия"(според твоето мнение) през 1878 г. днес щеше да пишеш на арабски и през пет минути да си мериш отвора на г*за си да не би да се е разширил.Аман от плиткуумни ***-като не ти изнася ходи да се биеш в Ирак или Грузия,а не д редиш филифонии.

39

кадесето

преди 15 години

Неуважаеми посланник на Лумпенашвили в София даже не знаеш историята на страната в която живееш!Кога от смрадливо княжество се помислихте за ГРУЗИНСКА ИМПЕРИЯ?

38

avatar

преди 15 години

агресор

37

преди 15 години

Саакашвили е пред капитулация. ако не подпише оставка и не се предаде в руската милиция, обрича войската и населението си на глад, болести и мизерия. грузинските предприятия са сринати

36

преди 15 години

Изпращаме силна натовска помощ на Грузия- чували за трупове. Чувалите ще имат и надпис "От НАТО за братския грузински народ". Хвала!

35

изолация за руските

преди 15 години

100 бомби в руското метро! Руските училища под ножа!Циклон-Б в руските болници!