49

Анонимен

преди 1 година

Жалкият фигурант който ни натресе тези крадливи и лъжливи шарлатани не иска редовно правителство, а иска да управлява еднолично чрез служебно правителство. Измамните мадуровски машини избраха зеленият чорап за втори мандат.

48

Смях

преди 1 година

Искам да кажа, че борбата между руските и евроатлантическите *** във форума е прекрасна и се надявам да продължи със същата страст през новата 2023г! Важното е, тролефермите да продължават да усвояват средства от всички възможни външни източници и да се раздават до край! Още повече ме радва, когато ту едните ме наричат "руски ***", ту другите ме подканват да си получа хонорара от Козяк и то само, защото съм изказал независимо мнение :) Само това разнообразява иначе скучното ни ежедневие!

47

Аноним

преди 1 година

*** така ограбиха държавата че и след много години няма да се стабилизира справка пазаруване в магазин цени на стоки услуги комисионери газови саботаж на цялата инфраструктура на държавата ни върнаха стари кадри от бкп и още и още

46

Анонимен

преди 1 година

Трябва дълбоко да си бъркал в казана с мед,за да подкрепиш отново ГЕРБ,или да си безработен ***,готов да се продаде за 50 лв.Тъжно и жалко.

45

карачанаков

преди 1 година

Каква комбинация Фигуранта и Шарлатаните.

44

До 40

преди 1 година

За 7 месеца ПП се опитваха да запълнят дупките,изкопани от ГЕРБ.Да не ти напомням за кражбите и продажбите и 33 милиарда дълг,който ни оставиха,като наследство за следващото поколение,за което ти говориш.

43

Анонимен

преди 1 година

Бънди айде насрочвай новите избори. То се е видяло, че няма да съставят *** за зеле. ДАВАЙ избори и да се ходи към някакво мнозинство или коалиция на желаещите. Щото в сегашния парламент няма желаещи да работят. Само да плюскат!

42

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Продължава пак...служебния Кабинет,което много ни радва. Президентът Радев ги държи...изкъсо и не могат да...крадат. Това си е голям...успех за нашата Демокрация(прокламация на клуб Пенсионери от Вилна зона Побит Камък)

41

Анонимен

преди 1 година

Гербавите пак са усмърдели форума.Уф,не се трае.

40

Майора

преди 1 година

Труднс ти е задачата Денков , защото за 7 месеца показахте бездарното си управление и доведохте съраната до фалит и провали във всяка област и доказахте че сте шарлатани! А на тях кой им вярва? Още повече че направихте такива неща че о следващите поколения ще ви сърбат попарата!

39

Недялко

преди 1 година

Аз не бих отишъл при някакъв руски агент добрал се до президентското кресло на България, който ме нарича по медиите шарлатанин. Преди да се прави политика в България трябва незабавни арести на "главния прокурор", на "неглавните прокуратурки", на всички бизнесмени ала Гергов, които с руски пари купуват бг собственост и ако остане място по затворите тези от ГЕРБ ДПС. Тях ако ги оставиш на свобода сами ще се предадат и изтрепят за да задържат откраднатото от народа

38

Вангелчо

преди 1 година

Снимката е много показателна :)))

37

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва,ще правим избори до дупка,само и само напълно да изчегъртаме ГЕРБ от властта!Казах!

36

Аноним

преди 1 година

34 а този Денков какъв е изтикан от шарлатаните да лъжат такива като теб да разделелят българите да насаждат омраза и да трупат милиони за себе си това са шарлатаните 34 виж по добре кой кой е Явно никой не се интересува от България

35

Анонимен

преди 1 година

Избори и пп на бунището заедно със дайбългария

34

До 29

преди 1 година

Защото Габровски е смокиновото листо на ГЕРБ,бе!Не го ли разбра?Или се правиш на у.лав?

33

дo 25

преди 1 година

Обществото е като парашут. Трябва да е отворено, за да работи.

32

Анонимен

преди 1 година

Е, няма да мине!! Както не мина Габровски, че ще изпълнява заповеди на Борисов, така и Денков ще бъде отсвирен, защото ще изпълнява налудничавите сънища на ПростоКиро, по точно на татко му Петко. Не ни губете времето.

31

Зозо

преди 1 година

ПП+ДБ+БСП+Янев= 110 гласа. За къде се напъват? Рундю иска да управлява еднолично.

30

Анонимен

преди 1 година

Гербавите,ДПС-то и Възраждане желаят нови избори,надявайки се този път да излъжат повече народ,затова няма да подкрепят кабинета на ПП.Много добре знаят,че никой от тях няма да управлява,но ще са доволни и на по-висока субсидия.Дреме им за народа.