55

До 57

преди 1 година

То затуй Кенеди си отиде предсрочно, тъкмо напечата едни работи и каза:"Има една". В икономиката няма случайни неща. Сега, какво мъчите се да ни убедите, че 2008 г. кризата не я предизвикаха шепа финансови "чорбаджита"?Дот. кома кризата. Ипотечната криза,също. Пък Бретън Удс и Ямайка после, бяха ей така, да си играят на "не се сърди човече". Има един малък елит, който освен пари, вече има огромна власт, и такива "пазарни икономики" тинтири минтири, вече нямат смисъл, защото си постигнаха целта

54

Аз

преди 1 година

Браво на хърватите! А ние сме Боколандия..и няма да видим скоро нито Шенген, нито Евро.:-(

53

Анонимен

преди 1 година

Тия хървати излязоха големи баламурници! Да видят Гърция и тогава да си мислят, че Еврото и Ше ген ще им донесе нещо положително!

52

Анонимен

преди 1 година

Българите не ставате за нищо !!! Колкото по-бързо ви изгонят от ЕС толкова по-добре за съюза. Скоро ще се откажа от бг гражданството. По-*** и селски народ от бугарете НЯМА!! Дори румънците не толкова големи *** като вас.

51

До 51

преди 1 година

Еми, точно, за това пишем. В България определени хора и фирми са си доста добре, ама те не са България, нали? Същото е и с Хърватия, говорете с обикновен хърватин, наемен работник и това е най-важното. Световният възход, т.н. "американска мечта", "италианско чудо", "германско чудо" - одите коня в реката. Бяха част от възстановяването на разрушена Европа "План Маршал", след ВСВ, ФЕД печаташе. Но сега ЙОК, време е да си прибират верисиите, жътвата. Много сме, искат ЕДИН МИЛИАРД, това е.

50

Ало козяци

преди 1 година

Хаха в хърватско въведоха еврото , ама в Донбас Херсон и запорожие РУБЛАТА !Гривната не играй вече

49

Анонимен

преди 1 година

При пазарните икономики има движения нагоре-надолу, има цикли, има дори и фалите, но те нямат нищо общо с еврото или някоя определена валута. Трогателни са усилията на путинофилската "икономика" да обяснят кризите с еврото. Няколко авторитени валутни анализи доказват, че принципно еврото улеснява търговията като платежно средство на държавно ниво, а на нивото на обикновените хора улеснява тяхното придвижване и комуникация. Ако беше иначе, до сега 23 години, мислите ли, че нямаше да вземат мерки.

48

Анонимен

преди 1 година

НАС ГОСПОД НИ ПАЗИ

47

Анонимен

преди 1 година

До БОЙКО защото строих ,а мазах като вас рубладжии и чалгаре

46

Анонимен

преди 1 година

И ТИЯ ИЗГОРЯХА

45

Анонимен

преди 1 година

Медиите на едно отслабнало момче ни заливат яко с руска пропаганда

44

Анонимен

преди 1 година

До Хърватия Уфф, да ти имам разсъжденията. Коя от изброените от тебе страни е по-зле от България? Дори и от Русия - справка БВП на глава от населението. Ако Гърция беше останала в източния блок след войната, тогава щеше да бъде по-зле и от нас. Има ясен път на развитие и на застой, дори и връщане назад. Чловите ти разсъждения не чинат и пукната пара пред релността.

43

Хърватия

преди 1 година

Хърватия ще последва съдбата на Гърция, всако държава имаща стратегически излаз на море, свързваща друго или към океан е "обект" на определени интереси, до момента, в който изкуствено не ги фалират. Примери Испания и Италия-дългове и безработица, падане на стандарт след прием евро. Една държава няма, влязла в еврозоната, която да се похвали с успех. Германците плачат по марката, французите по франка и т.н. Англия изобщо не прие "заробваЩото евро" до края. Следват цифрово евро и съкращаване насел

42

Loyko

преди 1 година

Хърватска никога не са били по зле от нас,независимо от войната.Австро-унгарската империя е изградила една красива страна със забележителна природа,острови и народ.Това е истината.

41

Да им е честито

преди 1 година

Пък ние докато перем зелените чорапи....все ще сме в чакалнята

40

До 32

преди 1 година

1 В Турция вече много поскъпна! 2 Напълни се с руснаци! Мафиоти!

39

Данчо Ментата

преди 1 година

Докато аз съм шеф на бюджетната комисия вече в 5 парламента, Шиши е на първия ред, на Гешев му дреме на каскета, Боко рита мачлета извън двора на затвора, а Копейкин всеки ден се се плюнчи от телевизията, ще видите Шенген и Еврозона през крив макарон.

38

тозпък

преди 1 година

пише по цял ден у форумите неработи а после Путин влиянието на Кремъл и комунизма виновни че България зле... тц тц тц

37

Анонимен

преди 1 година

До Loyko За манталитета си прав. Но по БВП бяха по-зле от нас преди 15-16 години. Все пак при тях имаше дори и война. Но когато имаш хора, които знаят какво искат, нещата се случват.

36

питанка

преди 1 година

До LoykoА не си ли задаваш другия въпрос: Защо са зле винаги тези които са малко по-на изток от останалите??? Всички онези които са малко по-близо до Кремъл, малко по-зависими от червената болшевишка чума? Къде е Хърватска? Почти в центъра на Европа? А България?През морето и е Рашан? Докато тук е силно влиянието на Кремъл и Путин, докато на власт са все болшевишки креатури и карикатури, ние ще сме задния двор на Европа и ЕС! При комунистиболшевизма вирее само измамите, корупцията, престъоностт