175

Мъка! Мъка...

преди 1 година

Севда още не е пожелала нищо на българите от профила на Боко за Нова Година.

174

Анонимен

преди 1 година

Моята надежда е да ти бият шута на теб кyкло!!

173

Анонимен

преди 1 година

Те нали го убиха Доган. Какво е ДПС, че да живее ?

172

Инженер

преди 1 година

Доста злобни коментари има за г-н Кирил Петков. Ще отговоря само на един от тях. Неговото правителство намали дълговете на България. При това, само за управление от 7 месеца. За разлика от правителствата на Борисов, които само ги увеличаваха. Дълговете имам предвид.

171

ПЕТКОВ-ДОГАН 2023

преди 1 година

Българи , правителство ще има вече е решено. Киро ,баща му се срещанаха и стиснаха ръка с лицето представящо Ахмед Доган в ДПС Мустафа Карадайь. в кирковското село Могиляне. На възпоменателната церемония в селото пристигна и съпредседателят на "Продължаваме промяната" заедно с баща си Петко и номинирания за премиер Николай Денков.Петков носеше венец за паметника на Тюркян чешма, когато насреща му се зададе Мустафа Карадайъ и двамата се здрависаха недалеч от чешмата-паметник, наречена на най-малката жертва на "Възродителния процес" - бебето Тюркян.Бойко е отвян от Ахмед Доган, идва Кирово вре

170

Анонимен

преди 1 година

Кой беше Кирил Петков, а онзи с парапета и Лена общ...та.

169

Кирето

преди 1 година

За нас фондове и комисионни, за вас надеждата.

168

САЩ

преди 1 година

Ед Дауд заяви пред аудиторията на War Room: "И така, за да ви дам някаква представа за числото, което казах във вашето предаване преди няколко седмици и на сенатор Рон Джонсън, имаше около 1,2 милиона, които изчислихме през септември. Сега са около 1,7 милиона, като се започне от февруари 2021 г. до ноември 2022 г. 1,7 заети лица са станали инвалиди и това е голямо число.Това е огромен брой лица, които са станали инвалиди поради задължителните ваксини!https://sp.rmbl.ws/s8/2/4/o/r/F/4orFh.caa.mp4?u=5o49d&b=0

167

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Лена и тя се е включила в манипулациите ЕЙ госпожо как е да ходиш на романтичен воаяж с държавният самолет и ние да ви плащаме харесва ви нали а био малините италианската вода и останалите екстри 14 к и още и още готова си на всичко само и само това да се повтори Е НЕ ПОЗНА СЪБУДИ СЕ ЗАСПАЛА СИ ПАРАПЕТЕНИТЕ ДНИ ОТМИНАХА ГОСПОЖО

166

Анонимен

преди 1 година

Бягай бе оръфлек!!!! Колкото по-малко ти виждаме мутрата през 2023 толкова по-добре. Ако може и да отидеш в Канада- още по-добре.

165

Анонимен

преди 1 година

Надеждата я имаме. Скоро ще изметем всички шарлатаани от парламента.

164

Киро крадеца

преди 1 година

Този и "брат му" Асен са най-големите крадци за тия 30 години. Не вярвам, че някой ще надмине тиквата но...ето че и това стана възможно. Казаха, че гроб крадяли по 8 милиарда на година и като дойдат ще спрат кражбите за 8 милиарда и тези пари ще останат в държавата. И какво стана? Дойдоха и изтеглиха толкова дългове, колкото гроб не са теглили нито една година. Как хем спираш кражби за 8 милиарда, хем взимаш още по-големи кредити, щото не ти стигат парите някой може ли да ми обясни???

163

баба мара

преди 1 година

пара-***-тът няма морално право да се показва и изказва оставка и изчезваиизбори до дупка докато случим на морални хора

162

Анонимен

преди 1 година

Кафевите копейки се размирисаха на умряло тук.. млъкнете!!

161

Alek

преди 1 година

Всички "политици" на главни позиций бъркат и ядат от една гнила каца и различията и битките помежду им са за пред хората. Това е Мафия легитимирана от нас самите и докато седим кротко те са щастливи и спокойни.

160

Анонимен

преди 1 година

Туй нещо е доказан престъпник от конституционният съд! Когато фактите говорят мазните лъжи на киро стават на пух и прах!

159

да питам

преди 1 година

някой може ли да ми каже какво полезно за народа свърши киро за 7 месеца , поне едно .

158

Нормален Гражданин

преди 1 година

ГЕРБ-аджиите им предстои бедна и гладна година, изпълнена с много стрес и нерви. Ако познавате ГЕРБ-еруги - пазете здравословна дистанция от тях, докато мине бурята им.

157

Милионер

преди 1 година

Благодаря г-н Петков. Ще бъдем живи, здрави и още по-богати през Новата 2023 г. За да ни завиждат лошите хора. Те ще се пукнат от злоба, но проблемите им са си техни, а не мои.

156

СПОКОЙНО НАРОДЕ!

преди 1 година

Ако Кирчо имаше за какво да е в затвора, от ГЕРБ изобщо нямаше да го бавят. Вече щеше да търка нара. Но е на свобода. Замислете се защо. Само умните ще разберат.