136

До Случаен минувач

преди 1 година

Като пишете какво е казал Ленин пишете и че е финансиран от фамилия Вартбург.

135

Анонимен

преди 1 година

До 246..Не оръжията на НАТО обърнаха военните действия.Руснаците се оттеглиха, защото украинците ги превъзхождаха числено.Сега се оказа,че оръжията на НАТО закъсаха.Ракетите Химарс може да се прихващат,Pz2000 е чуплив и няма части за него,френските Цезар закъсаха в калта,М777 бързо износва цевта и при транспортиране я криви,а украинците си мислят,че е Д-20 и не внимават.Украйна губи и оръжията на НАТО са *** за това няма танкове и самолети.Русия също е със стари оръжия.

134

Не едно животно

преди 1 година

За Аляска руснаците да спинкат спокойно. От там няма какво да търсят. Да мислят за границата си от към Китай, че накрая примирие ще подпишат Китай с Украйна :))

133

Случаен минувач

преди 1 година

Нищо не се пише за болшевиките, които завладяват Русия през 1918. Путин е болшевик. Тогава след като вземат властта, истинските руски патриоти се противопоставят на Ленин. Казват му на съвещание: с такова управление Русия ще загине. Ленин обаче отива към критика си Бонч-Бруевич, с рязко движение отгоре надолу откъсва копче от сакото му и му казва: Запомнете драги! АЗ ПЛЮЯ НА РУСИЯ! ПЛЮЯ НА РУСИЯ, ЗАЩОТО СЪМ БОЛШЕВИК! Ами какво тогава да очакваме от Путин, който е същият като Ленин?

132

Да питам

преди 1 година

До Анонимен Аляска не беше ли продадена от руския цар на САЩ за седем милиона долара ы а не давана под наем?

131

Анонимен

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В АЛЯСКА ДА ПИТАТ! ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СИ СЛОЖАТ КАСКИ!

130

Анонимен

преди 1 година

Руският народ подкрепял войната! А тея де бегаа границата да са скитат по света немили недраги, и те ли подкрепят войната?

129

Анонимен

преди 1 година

Алекс, вчера екс-президентът на Франция Ольонд подкрепи фрау канцлерин в това, че чрез Минските съглашения западните лидери дадоха време на киевския режим да се въоръжи за война срещу Русия.

128

Анонимен

преди 1 година

Според Президента Путин не правата на ЛГБТ+ общността, феминизмът и мултикултурализмът са унизителни, противоречат на човешката природа и представляват екзистенциална заплаха за Русия. Не правата на ЛГБТ+ общността, феминизмът и мултикултурализмът, а тяхното масово пропагандиране дори сред децата от най-ранна възраст. Нормално ли е във всички западни институции да се въвеждат задължителни квоти за феминизтки и обратни на ръководни длъжности?

127

Оооо

преди 1 година

До стар чвор Не знаех, че руско- турската война е станала заради българските жени. Аз си мислех, че е заради едни други руски интереси. И доколкото съм чел и руснаците когато окупират България през 1944г. не са си държали панталоните закопчани! Или те са "братя" и за тях може?

126

Алекс

преди 1 година

До ОФ Така е.Има неточност в статията,но акцентът е Кримската война.Когато Русия прекали Западът се намесва и въвежда ред.Русия окупира Крим-Западът стисна зъби и Путин мина метър.Русия окупира части от Донецка и Луганска области-още един компромис от Запада.Русия вероломно нападна Украйна-Русия прекали и Западът подкрепи Украйна.Въвежда се ред като Русия губи войната.

125

Анонимен

преди 1 година

Да спре да харчи народните пари, че кой ще му плаща репарациите! Дали се е бръкнал в джona да даде една рубла за войната, а има милиарди излишни! Да даде от тях на мизерстващите му крепостници!

124

Анонимен

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН(в гулаг)

123

Анонимен

преди 1 година

Джуджето започна война, която ще остави най-позорното петно в цялата история на Русия... И с поражението и с капитулацията и с репарациите. Ако около него има умни руснаци трябва да го ликвидират и да започнат от нулата да печелят доверието на народа си и международната общност.

122

стар чвор

преди 1 година

СЛАВА на Русия ,кръвта вода не става , нашата защита сега -е като на Кипър-60 те години , ние БГ сме една кръв с Русия

121

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, плешиво и дърто джyдже също знае, че е направило най-голямата грешка (глyпocт) в живота си, но не може да се върне назад във времето за да я поправи. Не може и да си признае, това, защото егото му е твърде голямо, а освен това ще бъде равносилно на капитулация. Затова ще праща още десетки хиляди свои роби на фронта за да запази жалкия си животец максимално дълго време. Войната няма да спре скоро, ако този сатрап е жив...Руснаците и русофилите са чyмата за прогреса на човечеството.

120

Анонимен

преди 1 година

Повечето силни лекарства са токсични. Така и другаря Путин с неговата токсичност лекува евро-атлантическата зараза.

119

ПУТИН

преди 1 година

Ах, тая моя тьnъ съседка, обърка ми кървавата точна сметка! ПФУ!

118

Безпутин

преди 1 година

Путин е пътник. Колкото по рано толкова по добре.

117

Анонимен

преди 1 година

Слава на великия Путин! Цяла България го подкрепяме . Трябва да унищожи Украйна.