23

Анонимен

преди 1 година

Щом така и не разбра каква е разликата между Де Гол и Путин не може да ти се поМогне. Единствената война, в която участва Де Гол е войната срещу Хитлер. Той не отиде никъде с армията си, не унищожи нито един град и не уби нито дин човек освен войниците от хитлеровата армия. Батюшката ти уби 300 000 чеченци и 43 000 чеченски деца. Разруши до основи Алепо с хиляди жертви, разруши Мариупол с 80 000 жертви, Всекидневно падат снаряди и загиват украинци от бомбите по украинската инфраструктура.

22

До реално погледнато

преди 1 година

Живееш в някаква виртуалност....

21

Реално погледнато

преди 1 година

Със сигурност обаче сега ВСИЧКИ разбирате какво сътворихте и то НЕ защото Путин е бил агент , а защото Вие от инат решихте да "плашите" , но както се казва в една Бг поговорка : " Бий магаре - ПО-магаре .." ! Путин НЕ е хлапе което можете да излъжете със сладолед или копчета за ръкавели , и той се беше отворил за Вашите ценности , но Вие ПРЕСОЛИХТЕ манджата и сега се чудите как да върнете колелото малко назад , защото щяхте да постъпите другояче , но ...- Сега всички ще видят какво е НЕДОВЕРИЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Баламосваха Русия толкова време, а Путин ги търпя. Трябваше да им стъпи на вратленцата по-рано, както те издевателстваха над Русия толкова години, за да си знае всеки мястото в света. Да си мислят каквото искат, всичко беше дотук. Русия повече няма да ги търпи.

19

БАНко

преди 1 година

ДНЕШНИТЕ ОТРПКИЧКИ , НАСЛЕДИЛИ ТАЧЪР, ЩЕ ПОГРЕБАТ КРАЛСТВОТО !!!

18

Реално погледнато

преди 1 година

"Били скептини , за това колко можело да се вярва на агент на КГБ ..." - Колкото може да се "вярва " на който и да било агент ( без значение на абривиатурата ) или политик от такъв ранг , щом самият Т.Блеър заяви , че ИЗЛЪГА за химическите оръжия на С.Хюсеин , а Меркел за споразуменията за Украина за да могат тихичко да я подготвят за война , която дефакто НЕ Путин искаше , но Вие от "разбиране " за неговия патриотизъм го принудихте да започне - Не директно разбира се , а чрез ПОДСТАВЕНА ПИОНКА

17

Анонимен

преди 1 година

Абе всичко им е ясно тях, ама се правят на бити кoтaци с това натовско разширяване и лакърдиите за демокрация. Ако мине номера пред Русия. Е, не мина.

16

Анонимен

преди 1 година

До 15. По-добре продължавай да живееш в своя измислен свят, приятелю. В противен случай има опасност да се гръмнеш от мъка и разочарование.

15

Реално погледнато

преди 1 година

Вие хубаво сте разбрали някой неща , ама сте ги "разбрали" или на половина или се правите , че сте ги разбрали ! Разбрали сте за ПАТРИОТИЗМА на Путин и това е добре , щом сте го сравнили с ДеГол , това добре сте го разбрали , но защо като като става дума за неговата чувствителност относно отношението към Русия , се опитахте да го направите на " ***" , и какво разбрахте под приемане на Вашите "ценности" - " Да Ви отвори мазето със зимнината и Вие да грабите кой колкото иска и може " - Така ли?

14

Квото и да е казал

преди 1 година

Без Русия, не може.

13

Анонимен

преди 1 година

Да си агент на ЦРУ или Ми-6 и добро, а на КГБ или ДС - лошо. Благодаря за информацията. Не го знаех. Остава да обясните защо.

12

до анонимен.

преди 1 година

Американското общество не било имало понятие от "цивилизационни ценности". Боожкееее, откъде ви копат бе? Няма ли да се свърши с комунистическо-болшевишката простотия някога? И какви "ценности" видя в руското общество? Където на крепостните селяни дадоха документи за самоличност през 1975та година? А за да отидеш не в чужбина, а от Москва до Твер например трябва да искаш разрешение и открит лист иначе ако те пипнат Сибир не ти мърда? Руснаците поне още 200 години няма да знаят какво е цивилизаци

11

Анонимен

преди 1 година

И тоя се спаружи...

10

Стига лъжи

преди 1 година

Стуга с тея гадни лъжи, вие журналистите съвест нямате ли?

9

Анонимен

преди 1 година

Е, за преди 20 години това изказване му е простимо. То много се надяваха на Русия най-после да и дойде акъла в главата. Но се видя, че след 70 годишно пълнене на *** в главите на тоя народ това е невъзможно. У нас пълненето на *** продължи само 45 години и до сега гледаме сеира на руската зараза.

8

Статия

преди 1 година

Манджа с грозде! Някой, така си взимат парите.....

7

Анонимен

преди 1 година

А преди това НАТО обеща да не се разширява на изток... Като говорим дали може да се вярва на агент от КГБ, на западните лидери очевидно не може...

6

Жоро Сороса

преди 1 година

Видя се че чекистите не струват и пет пари...

5

Сандо

преди 1 година

е да ама всички а искали Русия да е бензиностанция където да могат да зареждат и безплатно по някое време както се случи с Ирак

4

не може да бъде!

преди 1 година

Путин е обявен за световно зло от колективният Запад!Но сега изведнъж някои се сепнаха - "а,бе на какво основание го обявихме за световно зло след като се отрекохме от всички предишни цивилrзацинни ценности!?това не е ли опасно тъй като някои. собено в америснаското общество ,просто нямат понятие какво означават тези ценности..а също така нямат понятие за ценностите на другите хора по света -особено моралните !?а също така кои ценности се поставят на първо място!?"