171

Анонимен

преди 1 година

До ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! Ти няма да се научиш!

170

Анонимен

преди 1 година

До Ако?! - За коя реалност говориш? За медиината? Да, тогава си прав. Според медиите Русия се проваля, но на практика ситуацията е друга. Превземането на 20% от територията на Украйна от Русия е успех за Украйна, така ли? Ако България превземе 20% от руската територия ще напишеш ли, че България се проваля? хахаха Къде ви намират такива фантазьори се чудя... :)

169

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Какво следва, ако има провал в Украйна? Провал но за кого ? Ако е за Русия - задълбочаваща се мизерия и не платежоспособност , без значение дали е провал или победа . Това е бъдещето и . Ако е за запада - няма загуба ! Неговата победа означава скъсване на всякакви зависимости от Русия . Ако запада не спре зависимостта си от Русия - това ще е най-голямата му загуба . Просто запада не е България в това отношение !

168

Анонимен

преди 1 година

До ДТР - Не е зле да се запишеш на някакви уроци по правопис. Само в един коментар имаш толкова много грешки, че... Първо се научи да пишеш, а после започвай да мислиш за политика, за САЩ, за Русия и т.н. Успех!

167

Ако?!

преди 1 година

Ами той провалът за Русия вече е налице!

166

Зе

преди 1 година

Реално на никой не му пука за Украйна. САЩ поддържат конфликт на руската граница, ЕС, основно Прибалтика, Полша и Брюксел трупат точки с антируска риторика.Останалите изчакват. Украйна сама няма да победи, затова Зеленски иска да превърне конфликта в глобален.Не мисля, обаче, че и на Запад им се умира в ядрен конфликт заради Украйна. 2023-та ще е решаваща за акъла на световните "лидери"

165

До Въту

преди 1 година

Ти пък... Не им е за пръв път - толкова си могат

164

Анонимен

преди 1 година

не ако,а когато стане провала

163

Анонимен

преди 1 година

То е ясно какво следва,в цял свят ще започнат още повече да мразят американците.Където са се намесили американци нищо добро не е станало.В България за 30 години всичко върви на зле,само гейовете станаха повече-гледайте само тук във форума колко са много и защитават американците за жълтите им стотинки

162

Анонимен

преди 1 година

"България била бедна. Погледнете автомобилите които кларат. Погледнете сградите които се строят."------------------Защото планетата Земя върви напред, а не заради великия запад. Почнахте като комунистите на времето: "Партията докара електричеството във всеки дом".

161

ДТР

преди 1 година

България била бедна. Погледнете автомобилите които кларат. Погледнете сградите които се строят. Само напълно не конпететнтен ще твътди, че сме по-зле с Американците. Русия никога не разрешавала на стелитите да се развиват. Погледнете Армения. Русия изостави Армения. Саседите и ще я закъсат. Армения е най-бедната страна в региона.

160

Моше

преди 1 година

До Хубаво *** па колко ... Стара , но златна опорка . Русия не иска да декларира повишаване доходите за да не заприлича на Запада който след толкова пропаганда как там е живеело добре се напълни с африканци... араби... и всякаква източноевропейска своллоч. В западна Европа и САЩ в момента е супер ... ако си черен... кафев... или си третополов *** ... за всички останали е АД. Ама ти от къде да знаеш. До преди няколко минути си хранил кокошките и прассетата в двора в родното ти село . ЕЛА И ВИЖ

159

Анонимен

преди 1 година

"Не отивайте в омразния запад." -------------- Че кой ходи в омразния запад бе. Познатите ми, дето се подлъгаха, започнаха да се връщат. И тенденцията само ще се засилва.

158

Въту

преди 1 година

Така и не сте написали прогноза. Заглавито не отговаря на статията.

157

Анонимен

преди 1 година

"България, както и 50 други държави са на страната на доброто"----------------- Дете, само в приказките има "добри" и "лоши".

156

Анонимен

преди 1 година

Учудващо колко са некомпетентни тези американски човечета! А защо не пишеш за проблемите, които ще възникнат неминуемо пред сащ след провала им в украйна? Русия може да замрази войната и след 50 години да я продължи, без да води никакви преговори с украински пешки.

155

НЕ СЪМОТ ХАРВАРДЧИЧО

преди 1 година

НЕ СЪМ ОТ ХАРВАРД ЧИЧО. БЛАГОДАРЯ НА INSIGHT-A НА СТИВЪН УОЛТ, ВИНАГИ СЪМ ЗНАЕЛ, ЧЕ UNCLE SAM НЕ СИ ГОВОРИ С ПАЛАВОТО МОМЧЕНЦЕ CIA И ЗАТОВА ВИНАГИ ОСТАВА ИЗНЕНАДАН ОТ СЪБИТИЯТА. АМИ ПОНЕ ДА ГЛЕДА ТРЕТОКЛАСНИТЕ ХОЛИВЕДСКИ ЛЕНТИ С ОСКАРИТЕ, ТА ДА НЕ СИ УМРЕ ГЛУПАВ И НЕОБРАЗОВАН !!!

154

Анонимен

преди 1 година

Стивън Уолт, изключете СNN и пресслужбата на Белия дом. Вижте какво казват бивши военни от армията и разузнаването на Щатите като Дъглас Макгрегър, Скот Ритър или бившия президентски съветник Пол Крейг Робъртс. Тогава ще спрете да живеете в страната на чудесата и да пишете неумности.

153

Анонимен

преди 1 година

Замириса на капитулация.

152

Хубаво ма па колко

преди 1 година

Като е толкова хубаво в Русия, евтино, светло, топло, да сте чули да се е променил потока от Терминал 2 в посока Русия? Като толкова я харесвати и всичко там е ОК, ами заминавайте бе, територията е голяма, има място. Не отивайте в омразния запад.