225

Кико

преди 1 година

А казват че имало Господ?

224

Анонимен

преди 1 година

Целта на долния коментар е да разводнява форума.

223

Анонимен

преди 1 година

Великите сили виж си само речника колко е нелицеприятен меко казано. Културните хора използват жаргон а необразованите използват нелицеприятни изрази понеже не знаят жаргон !!!

222

Анонимен

преди 1 година

Украинските бежанци май не си търсят работа може би искат да ги вземат в администрацията а нея да я пратят на борсата да поживее малко там да види какво е. Боже пази.

221

Анонимен

преди 1 година

Дето не ме сеят там никна. Народна мъдрост. Отнася се за плевелите които вредят на културните растения.

220

Отвратен

преди 1 година

До Анонимен 253 - Друго! Плюсчетата и минусчетата се манипулират. Много други неща също го показват. Представяш ли си колко ниско са паднали тия...

219

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 252 Песков е говорител.Говори това,което му нареди Путин.

218

Анонимен

преди 1 година

Първо заглавието нещо ме съмнява че не отговаря на истината. Песков бил казал нещо си но слагат снимката на Путин това как да е но си е направо инсинуация. Песков казал. Ами че една година слушаме точно обратното. Украйна и Запада вкл. САЩ и Нато казват че изхода от войната ще е на бойното поле сега Русия го била казала.Кое е вярното.

217

Анонимен

преди 1 година

Интересно явление наблюдавам хора на напълно различно и противоположно мнение но с еднакви знаци а пък коментарите им един до друг. Или народа дето чете не се ориентира или друго !

216

Анонимен

преди 1 година

Първо заглавието нещо ме съмнява че не отговаря на истината. Песков бил казал нещо си но слагат снимката на Путин това как да е си е направо инсинуация манипулация и чиста фалшификация.

215

Анонимен

преди 1 година

Проглушихте ни ушите заради един шпионин да заплашвате опозицията и хората които подкрепят опозицията заради един шпионин. Каква разследваща журналистика може да има в чужда страна не е ли развиване на шпионска дейност това деяние . Когато шпионите са наши хора ги наричаме журнали. Разследващи журналисти..

214

Анонимен

преди 1 година

Браво на Велика Русия! Поклон!

213

Анонимен

преди 1 година

Взе ми коментара от екранчето без да мога да го пусна за десети път днес ми се случва и в предните дни. Цензура има тука а цензурата вика дръжте цензурата !!!

212

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 247 - Точно го каза!

211

Анонимен

преди 1 година

За каква Варна намекваш бе предател. Ами че те много градове вкл. Варна са "анексирани" от украинците и им плащаме сметките по хотелите а продажните управляващи дават оръжията с едничка цел да не може да се защитим. Ние ще бъдем превзети но от САЩ и Украйна той седнал да говори че Русия щяла да вземе "Одеса и Варна" защо ги слагаш под общ знаменател сорросоид предател. Ние сме Бг. не сме Украйна че да слагаш общ знаменател. Предател!

210

ЩЕ

преди 1 година

са стреми, Руснята, към овенно решение, а какво дряма досега през последните десет месеца - четоха Десетте Божи заповеди ли?

209

Анонимен

преди 1 година

Русофилите нямат никакъв срам. При положение, че стотици хиляди украинци се изнесоха от Донецк още 2014-2015. При положение, че стотици хиляди украинци се изнесоха от Донецка област 2022. При положение, че 40% от Донецка област е под украински контрол. Руснаците обявиха 80% избирателна активност на "референдума" и русофилите им вярват. То бива бива да нямаш капка срам и мозък, ама то вашата наглост няма граници.

208

Анонимен

преди 1 година

До До Отвратен - Правило Първо - който напада опонента си с оскърбления, няма какво друго да каже. Злобата не е аргумент. Злобата само говори за безсилие, породено от липсата на такива

207

Анонимен

преди 1 година

Едни се натискат да се присъединят към Европа, а други ще ги избият и те пак не искат да се присъединят към Русия.

206

Отвратен

преди 1 година

Вие знаете ли изобщо значението на думата "анексия"... Нито Крим, нито четирите нови области са анексирани. Изобщо "анексия след референдум" е оксиморон" Да не говорим с какъв резултат беше референдумът, а това е волята на народа! Ама като сме краварски слуги и преписваме краварска пропаганда до посиняване, така ще е... Нито съвест, нито поне малко въображение