157

Щирлиц

преди 1 година

Вкусна ли е сръбската скара из кръчмите в Ниш и Пирот?Ай наздраве,българи...

156

Ако ние бяхме победи

преди 1 година

До Анонимен Никога не бихме взели и 1 сръбско село западно от историческите ни граници - долините на Тимок и Морава! Освен това договора е бил подписан от Югославия, а тя няма приемници, така че след 91 - ва клаузите в нейна полза нямат правна сила! Китайците си получиха Хонг Конг без риск от ядрена война, руски националисти са предлагали връщане на Кьонинсберг и Курилите на Германия и Япония съответно, въпреки малкото местни немци и японци, тогава защо не си върнем нашите Покрайнини!?

155

Нищо чудно

преди 1 година

Сърбите имат комплекс от българите още от Средновековието. Чак в средата на 14-ти век стават някакъв фактор на Балканите, когато България вече е раздробена и слаба, но набързо стават васали на османците и са принудени да им слугуват и да убиват други християни.

154

Пред Американците

преди 1 година

До Паднаха При сухопътно настъпление щяха да паднат за дни!

153

Изроде Червени

преди 1 година

До Болшевик Това морално е все едно Армения да плаща репарации на Азербайджан за "геноцида" над Азербайджанците в Арцах, които натрапиха на тази земя! И от финансова гледна точка богата Германия общо не е плащала толкова репарации след 45 - та до днес, а ти искаш да оскубят 6,5 милионна България, и преди сърбите да са поискали на политическо ниво! За вас, Червените русофили, идеалът за Обединена България е по - "престъпен" от целия нацизъм! Народностните ни садомазохисти - Еничари 1 в света!

152

Анонимен

преди 1 година

До Те се карат с нас Окупират ги по Ньойският договор . С една дума ,сме били от към родата на момата ,за съжаление .

151

До 154

преди 1 година

Всъщност пак си чел историята както дявола чете евангелието...в Сръбско българската война кралство Сърбия е спасено от Австроунгария а не от Русия...на бг армията е съобщено че по нататъшни действия ще означават война с Австроунгария

150

Паднаха

преди 1 година

До НатовецаНай - бързо след Дания - за 12 дни, а не ги нападнаха по суша, защото щяха да паднат за дни! Това ще прозвучи като възхвала на сталинизма, но в Северна Корея американците сринаха 85% от сградите с удари от въздуха, унищожиха и почти всяка важна сграда, но Ким Ир Сен не падна! В Германия унищожиха всяка трета сграда през Втората Световна, но трябваше години мащабни боеве, за да паднат! Сърбите след 75 дни ограничени удари се махнаха от Косово! И ако са горди, защо са нечестни и гадни?

149

Те се карат с нас

преди 1 година

До Анонимен Те окупират и геноцидят Българските Западни Покрайнини край София, а не ние сръбски региони край Белград! Те създадоха македонската и създават помашка и шопска противобългарски еничарски лъженации, а не ние - Войводжанска и Черногорска, те искат да ни вземат София, а не ние нашия Белград! Защо сърбите не кажат на този Писари, че е агент на НАТО!? Защото са ни врагове! Българите сме народ със интереси, а не лакеи - независимо дали руски, западни или турски! А вие сте българоезични раи

148

Анонимен

преди 1 година

52 А не се ли срамуваш, че защитаваш сръбскшлите главорези, които избиха 8000 несърби в Сребеница? Изнасилена 3000 босненски, които могат да им бъдат дъщери, сестри, майки, баби? Или гранатираха Дубровтик, Сараево, Книн...които депортираха стотици хиляди? Бомбардировките спряха клането и сръбските ***, които безчинствата над косоварите. Сръбското население бе предупреждавано, но Милошевич и приближените му скриха тази информация. Така загинаха журналистите от РТС, затворени нарочно в сградата.

147

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че не сме извършили нищо от лъжите на сърбите. Но хърватите наистина ги клаха много през ВСВ и има снимки и доказателства. А живяха в една държава и хървватин ги управлява.

146

АКЦИЯ на МИТ

преди 1 година

ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ

145

Анонимен

преди 1 година

При положение, че Хитлер е знаел, че не требва да се закача с нас а сърбите изпопадаха като круши...за какво изобщо си говорим :)))

144

Анонимен

преди 1 година

Натовеца е прав.Извинявайте,но сте много проклети вие платените тpoлове на хамерикаците!100 г. не сме се карали със сърбите,а сега се чудите как война да правите,за да ни набутате със сделки за оръжия и да си довлечете войската да ни репресира.Трябва много да внимаваме и ние,и сърбите,и македонците да не се поддаваме на провокации.Пробвахте и при турците ама те веднага се усетиха.Я се разкарайте с вашите войни,сатанисти такива!!!

143

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 1 година

До НатовецаЯ напиши нещо за "великата защита" на Белград срещу германците през ВСВ?

142

Анонимен

преди 1 година

Взеха им Косово и пак се заяждат. Трудно ще влезнат в ЕС с този шовинизъм! Нямат съсед, с който да са в добри отношения и да не са откраднали нещо. Низ македонските комити са прави, че са българи!!! Но само това!

141

Анонимен

преди 1 година

Сърбите на какво разчитат? Кои са им съюзниците? Кой ще ги защити от "лошите българи" сега със сегашната си политика? Европейския съюз? Русия? САЩ? Защо изобщо си играят с огъня, като винаги са си патили от нас?

140

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ЕХ ЛУНО ЛУНО И ТИ ЗЕМЛИО СРЬБСКА..БОЙ И *** ГИ ЧАКА ТИА.БОЙ ВО ВЕК И ВЕКОВ.

139

Анонимен

преди 1 година

Аи да заповядат - да ни нападнат пак без повод, както са го правили не веднъж в миналото. Даже няма нужда да сем част от НАТО. И сами пак ще ги натирим в миша дупка. И този път Русия няма да може да им помогне, защото няма да посмее да нападне НАТО.

138

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са като учениците си - македонците. Голямо самочувствие без покритие, много комплекси за малоценност и винаги ние сме им виновни за всичките им проблеми.