108

Някой

преди 1 година

А така, така се води война. Стига са гърмяли по болници, пазари и жилищни блокове!

107

ЬЬЬ

преди 1 година

Наскоро путин огласи най-циничното си "умотворение",че (перифразирам)руският и украинският народ са братски народи,а в същото време унищожава Украйна и подлага на геноцид украинците.Всъщност нищо ново, такъв е бил и хитлер.Те просто си приличат като две капки вода.Жалко,че путин и компания не разбират,че историята няма заден ход и това,което ги очаква(съд и доживотен затвор) е неизбежно,освен ако и те не избягат като висшите хитлеристи в латинска Америка-например при мадуро.

106

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден, ежечасно, всяка минута някой бомбардира позициите на ВСУ със снаряди, някой провежда разузнавателни и саботажни дейности, някой тормози пехотата с гранати от дронове.

105

Анонимен

преди 1 година

Путин: Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot в Украйна. "Разбира се, че ще ги унищожим, 100%"!- каза той в ефира на телевизионния канал "Русия 1" в интервю за предаването "Москва.Кремъл.Путин"

104

Анонимен

преди 1 година

Интересното е, че след обявяването на поредната помощ за Украйна от 1.8 милиарда $ на САЩ, Путин бързо заговори за мир и за възобновяване на доставките на газ за Европа. Джуджето се мислеше за много умен, ама май лошо се наигра. Вкара Русия в катастрофа, която ще ги върне десетилетия назад във всяко отношение.

103

Анонимен

преди 1 година

Нормалните руски войници пратени на заколение са вече мъртви. Останали са само главорезите от престъпната групировга Вагнер, които са платени от путин и неговото обкръжение. "Вагнер" са главорези, затворници и други престъпници които са платени от русия да колят и бесят наред където ги пратят!!!

102

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама нали се сещаме, че "ефектът" от този дрон ще е, че в рамките на 24 часа ще изчезне я базата, я селото, откъдето е литнал... :) Всичко се следи от сателитите, и всичко се записва, нал тъй :)

101

Военен експерт

преди 1 година

В Бахмут руснаците буквално вървят по труповете на своите. Създава се впечатлението, че целта им не е да превземат града, а да утилизират определени категории хора: от затворници до "малките народи", от които е основната маса мобилизирани. Неизвестно къде ги раждат, откъде ги вземат. Но на мястото на убитите руски военнослужещи постоянно се доставят нови и нови, разказват украински военни. Абе ужас някакъв е в Русия, руснаците загубиха по всички показатели, добре, че ние бъглгарите направихме правиния избор с ЕС и НАТО.

100

Анонимен

преди 1 година

Украинската съпротива и американската подкрепа предотвратиха широк спектър от ужаси! Победихме Русия в битката за умовете на света. Нека си представим, само за момент,свят без украинска смелост, или американски и европейски оръжия! Ако всичко това се беше случило както е било планирано, сега Украйна щеше да е осеяна с концентрационни лагери, стаи за изтезания и импровизирани затвори, като тези открити в Буча, Изюм, Херсон и всички други територии, временно окупирани от Русия!

99

Егати подигравката

преди 1 година

Gestalt therapeutin! Сексолог консултатан! Ха ха ха! Укрите се изплюха на България. Така е като не дадохме системите С-300 и гаубици. Впрочем укронацистите имаха около 30 системи С-300, какво се случи с тях! "Клинический психолог, Системно-семейный терапевт, Гештальт-терапевт, сексолог-консультант". Без нито един ден опит като дипломат.

98

Анонимен

преди 1 година

Алексито много си запознато. Да не си украинче.

97

Анонимен

преди 1 година

Русия да се стегне да си пази базите и градовете и самолетите и корабите и военните защото укрите са сто пъти по злобни и гадни и затова Запада и САЩ ги използва да води прокси война срещу Русия !!!!!!!!

96

Алекс

преди 1 година

Украйна взе база "Енгелс" на абонамент.Ще се бомби регулярно.

95

Скоро...

преди 1 година

...и базата в Енгелс ше легне до Ленин...

94

Украинец

преди 1 година

Ние не бием по жилищните блокове на хората--а по Военно--"космическите" бази на руските ФАШАГИ!

93

Украинец

преди 1 година

Ние не бием по жилищните блокове на хората--а по Военно--"космическите" бази на руските ФАШАГИ!

92

Та както казах....

преди 1 година

Не е важен начина по който се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично.

91

Анонимен

преди 1 година

Дрона е стара съветска мишена ) а успеха ви е в информационен.. Това което се случва в Енгелс се случва в по големи мащаби на всяко военно летище в Украйна само че не се говори за това)

90

Смех....

преди 1 година

Абе , що и космическата авиация на Русия изпадна в безтегловност и става жертва на прости дронове?

89

ганю е проста путка

преди 1 година

"Кви западни телефони и компютри бе, всичко това се прави в Китай..... " изключителноПростаИтъпа.