35

Анонимен

преди 1 година

Като се повдига въпросз за тероризъм - САЩ и ЕС са основни действащи във всички терористични действия... Тоя път нема да им се получи.... Ще бъдат размазани... хахахха:)

34

Анонимен

преди 1 година

Американофилите постоянно говорят с омраза за руския ботуш, защото знаят, че да се биеш с руския ботуш не е като да се биеш с афганистанския сандал.

33

Героям слава

преди 1 година

В навечерието на Коледа, преди Бъдни вечер, руският позор не би могло да бъде по-възмутителен. След всички злини, гарантират си вековна омраза от 40 милионен народ навеки. Оттук насетне руснак, руско, Русия ще са мръсни думи за съседните държави и народи. Що за безумец трябва да си?

32

Анонимен

преди 1 година

До 37: Пожар на бургаското пристанище. Според МВР се предполага, че горят ***, складирани на един от кейовете. Два екипа на пожарната се борят с огъня. Няма данни за пострадали. Миризмата на изгоряло вече се усеща в центъра на Бургас. Зеленски ли го виновен?

31

Анонимен

преди 1 година

Само българските шумкарчета вярват във величието на Съветския Съюз! Всички останали виждане оакването на ленинските сифилистици и Путин в напреднала фаза хемороиди!

30

Анонимен

преди 1 година

Когато Зеленски се изявяваше като комик-шут в Русия, той се кълнеше в любовта си към руския народ, получаваше добри пари, не ги отказваше, пълзеше на сцената пред руските олигарси, преструвайки се на шут, дори е срамно да си спомня. И сега по същия начин пред американските господари лази, проси, лицемери. Един срам!

29

Анонимен

преди 1 година

Украинците винаги са били нация от предатели, те лесно преминаха на страната на германците и им служеха през Втората световна война, те също лесно последваха Америка, която им обеща планини от злато, ЕС, безплатни и европейски печалби, те също лесно предавали православната си вяра, ставали католици, униати, езичници. Сега в Европа ще празнуват Коледа на 25 европейски, а преди това празнуваха на 7 януари. Народът на предателите лесно ще падне под този, който дава повече.

28

Анонимен

преди 1 година

Известно е, че бойците на ЧВК Вагнер не се предават доброволно. Това е кодексът на честта на това военно формирование. Така тежко ранен боец с позивна Чердаш, за да не попадне в украински плен, изпрати куршум право в сърцето си. Преди това, забелязвайки кръжащия над него хеликоптер на Въоръжените сили на Украйна, героят стрелял няколко автоматични изстрела по него. Вечна памет на героя на Русия!

27

Анонимен

преди 1 година

Руските ракети са като Запорожките, палят/гръмват само 20% от тях!

26

Анонимен

преди 1 година

Укритата какво реват пак? Нали и те стрелят по цивилни обекти? Аменсти интернешъл тъй рекоха.

25

Анонимен

преди 1 година

Зеленски измами народа си, обеща да преговаря с Донбас, да спре военните действия, да установи мир в Украйна, но всъщност той е долен измамник, не изпълни обещанията си.

24

Че те много малко

преди 1 година

руснаци даже са православни . Имат много мюсюлмански републики имат и будисти. Да не говорим че има и места където все още има шаманизъм

23

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Украйна пристигна в Белия дом, облечен като управител на стриптийз клуб, и започна да иска пари. Изненадващо никой не го изгони. Вместо това правеха каквото искаше Тъкър Карлсън

22

Анонимен

преди 1 година

До adsl как да говориш за нещо...,което не се е случвало..или е ставало само в твоята глава...

21

До 18

преди 1 година

Арменците не са православни бе мозък . Да не говорим че всички които изброяваш са взели православието от България. По скоро украйна го взима и от тях векове по късно като се появява Русия и тя го приема от Украинците. Чети малко

20

Анонимен

преди 1 година

16 явно нищо не знаеш, Ортодоха винаги е празнувал като е използвал Юлианския календар. Докато Католиците празнуват като използват Грегорианския Календар. Ама от къде да знаете??? То матрял си е матрял.

19

adsl

преди 1 година

a всекидневните бомбардировки на Донбас 8 години от украйно нацистите никой не говори за тово

18

Анонимен

преди 1 година

Ние ще имаме работа - те няма. Ще имаме пенсии - те нямат. Ще имаме подкрепа за деца и пенсионери те нямат. Нашите деца ще ходят на училища и детски градини - техните деца ще седят в мазета." (Пьотр Порошенко 2015 г.)

17

Анонимен

преди 1 година

В Украйна няма кого да съжаляваш, православни не останаха, само униати, езичници, сектанти, нацисти, фашисти. На война като на война, нека мръзнат! Можете да застреляте затворници, но не можете да ги оставите без светлина и топлина, нали? калиева логика? Приютете украинци, подкрепете ги, раздайте жилище, съпруг, пари! защо плачеш тук Или да отидете в Украйна и да се биете там!

16

Анонимен

преди 1 година

До 14: Писах само за приятелството между руснаци и българи, аз самият съм кримски българин, обичам Русия и България! И защо тук спокойно пишат хора, които призовават за избиване на руснаци?