118

Анонимен

преди 1 година

86% от енергетиката на Франция е АЕЦ. 26 от 56 реактора на Франция вече не работят. Освен това Франция доставя около 30% на Германия. В ЦАР и Мали - размирици, французите не можеха да получават техния Уран. ЧВК "Вагнер" за кратко време успяха да възстановят конституционния порядък в тези две страни и изгониха френския "Чуждестранен легион". Французите се пробваха в Казахстан, там има уран, но не успяха. Остава им само Украйна и Русия, Украйна е много богата на уран. Макрон заговори за "процес срещу Русия за военни престъпления".

117

в Германия

преди 1 година

Die Welt: Германските газови хранилища се изпразват твърде бързо поради рекордно ниските температури. Тази седмица рекордно ниските температури в Германия доведоха до неизпълнение на целите за спестяване на газ в страната. За един ден запасите са паднали с повече от 1%. Главата на Федералната мрежова агенция Клаус Мюлер и призова германците да пестят повече, по-специално да спрат отоплението в отделни стаи.

116

айде къш

преди 1 година

бензиностанцията с ракети пак се самопредлага като руска ***.. ама ние не искаме.

115

На Путин

преди 1 година

му гори газът.И му става много жежко на дупето.Всичките договори за газът с Европа изгоряха.Сега Путин получава 320 млрд по - малко.От Китай нямат намерения да спонсорирст войната на Путин срещу Украйна.Си дзи Пин е отрезал Путин като кисела краставичка , преди водката.

114

Еврогейове

преди 1 година

Защо налагате тавани на цените на руската газ и нефт. Ами не купувайте изобщи руска газ и нефте бе, защо изобщо купувате, кой ви бие по главата да купувате руски нефт и газ! Карайте на зелена сделка, защо купувате от Русия, не купувайте и тогава руската газ и нефт ще струват за вас 0, нула! Ами вие така признавате, че сте зависими от Русия, в Русия ви се смеят бе, за смях станахте!

113

Споко

преди 1 година

Споко на ЕС от некъде ще му дойдат некакви нови евтини или некакви зелени възобновяеми енергии и всичко ще се върне както си беше преди.

112

цаца с бира

преди 1 година

Carlsberg подписал соглашение о строительстве самого крупного пив.завода. Выбранное место - Фошань, провинция Гуандун. Три миллиарда юаней стартовых инвестиций, масштабы в общем те ещ. Причина простая - в Европе дорого стало, коммуналка и вс такое в космос улетели. Там, соответственно, производство будут сворачивать.

111

ФАКТ!

преди 1 година

Революцията на страните - ресурси срещу страните - печатници е факт! НО се оказва че е по-добре да имаш ресурси отколото печатница!

110

Анонимен

преди 1 година

Русия доставя близо между 150 и 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. САЩ могат да доставят 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджан 7-8 милиарда куб.м, като 6 остават в Турция, и обеща на Урсула да помисли до 2027 уж да ги удвои. Катар и Алжир заявиха, че не могат да увеличат, нямат повече капацитети. ЕС ще може да разчита максимално на 30-40 милиарда куб/м газ да замени 150 милиарда куб/м руска газ. Е, и така се живее, ще свият икономиката, ще обеднеят и така ще се живее.

109

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист - убиец на цивилни граждани - предимно жени и деца.Анатема!Да гние во веки веков в ада1

108

я, миячите тука

преди 1 година

Я миячите, я кажете, сега как са коледните пазари и магазините на запад? Как са цените, как са стоките? Как беше преди паднемията и как е сега? Е, пандемията мина, как е сега след пандемията?

107

Анонимен

преди 1 година

Резултатът от близо 100 милиарда $ от САЩ и 40 милиарда евро помощ и 8 месеца поток от оръжия за Украйна беше загуба на 20%н от територията, срив на европейската икономика, разпад на ЕС.

106

Битидаблю

преди 1 година

Битидаблю, как е инфлацията в ЕС?

105

Анонимен

преди 1 година

Иран се присъедини към ШОС. Русия и Иран притежават близо 50% от световните запаси на природен газ. Общо страните от ШОС притежават над 2/3 от запасите на нефт. Това означава, че могат едностранно да определят и манипулират цените на световния пазар.

104

Анонимен

преди 1 година

Топ 10 по резерви на природен газ: Русия 24.3%, Иран 17.3%, Катар 12.5%, САЩ 5.3%, Саудитска Арабия 4.2%, Туркменистан 3.8%, ОАЕ 3.1%, Венецуела 2.8%, Нигерия 2.6%, Китай 2.4%.

103

Анонимен

преди 1 година

Норвегия притежава само 1% от световните запаси на природен газ. Канада също само 1%. И двете страни нямат никаква икономика и не произвеждат нищо, само точат от тръбата и продават и така живеят. Запасите на Норвегия все повече намаляват.

102

Колкото

преди 1 година

и някой да се пънат, свърши с руския газ! Скоро и друго!

101

българите ги плюат

преди 1 година

а те викат, а няма нищо, дъжд вали, Луфтханза се изплю на българския посланик в САЩ, България била част от Руската федерация и не пусна сина му, а copocoида дори не смее да подаде жалба и да търси обезщетение от немците, не е политически корекнто разбираш ли.

100

и ся ко?

преди 1 година

Изровиха БГ с патоци и нема газ!

99

И тази вечер

преди 1 година

Всички русофили обикалят тв студиата!