195

Ето какво ще стане

преди 1 година

Резултата от тазивойна ще е следния : Всички се надяват да отслабят Русия и военно и икономически , а ще се случи точно обратното - Русия ще си ревизира пропуските , ще се реорганизира и ще стане една наистина ОГРОМНА сила , а на Запада ще му се иска да не я беше закачал ! Съдбата на Украина за огромно съжаление е повече от ЯСНА - Или ще бъде разделена ( Източна и Западна ) , ще бъде икономически съсипана , или пък в най-лошият сценарий ще бъде тотално погълната !

194

Анонимен

преди 1 година

Киев не превежда саботажни операции без помощта на Фащ.. ударите в кримският мост е един пример от тях..

193

Европеец

преди 1 година

До SS. Аиде пак ли ке плашите с същото. То при вас дето още вервате в великота ресогнусотия и чакате червената армия да мине Дунав, винаги едно и също. То или е рамзан кад ир чок сеир, или вагнеровци дето почти не останаха и отдавна я докарват от количество а не от качество-пример Бахмут-1 км/3месеца, или пак атома. Айде сменете плочата поне:)) Победа кога ке обявяват, като затворите и мандри те както е централите ли. Бклци? М

192

Украинка

преди 1 година

Браво, брависимо на Путин разори запада, сащ и Нато. Разказа им играта, особенно на ес, май ще купуват и ватенки и водчица за разтривка. Ха ха ха

191

Додо

преди 1 година

Какви са тези глупости? Що за антисемитизъм?! Путин губи, болен от рак и се чуди къде да избяга, защото ще има нов Нюрнбергски процес в Хага, както каза Виктор Николев по Нова! Зеленски побеждава, Русия губи войната, защото Евроатлантическата солидарност е на ниво! Я недейте да обръщате палачинката! Засрамете се! И защо няма "Слава Украiни" в края на статията? Не-ли, аз те мислех за достойна наследница на пенсиониращата се вече Ел-ка, а ти си путинист!

190

SS

преди 1 година

Идете на Източния фронт да се стражавате срещу Русия ! Само се молете да не ви пленят ,я Вагнеровци,я Кадировци защото ще ви пръснат гза !

189

SS

преди 1 година

Евроатлантиците ,още ли сте тука да лаете,а не сте заминали за Украйна ? Подкрепете Атлантизма и NATO ! Продайте си имотите,колите и дарете парите щом сте против Русия ! Хайде бе кучета? Направете нещо не само да говорите !Дайте личен пример ! А не да даваме оръжие платено от Бг данъкоплатец ! Докога дайте да дадем !

188

Анонимен

преди 1 година

До 219..Ако Украйна беше унищожила руската армия срещу кого се бие още.Резервите почнаха да навлизат от средата на декември.Кой унищожи 100к войници на Украйна.Или според запада щом украинците са дали 100к жертви значи и руснаците са дали толкова.Това,че се оттеглиха,не означава,че са загубили,а че се бият с акъл.Без много жертви нанасят поражение на противника.Това ли е грешка?Вярвай си на западните писания и гледай как ще се сгромолясат с Украйна.Ама сега трябва нещо да се пише и да се замазва

187

Не едно животно

преди 1 година

Личен приятел на Фютин какъвто е Рогозин получи шрапнели в :)))... НосЪ. Здравословното състояние на Рогозин се влошило нещо след като последно,, старите,, американски ракети започнаха да падат и по банкети. Нали само поодраскан беше:) Оти тъй?

186

Отец Ефтиний

преди 1 година

Човек, който е преживял живота си без да е създал поколение, засадил дръвче, закопал руснак, скопил русофил, разчекнал русофилка, е един припилян живот.

185

Чичо

преди 1 година

Тя хубаво се учи от грешките си, ама докато се научи ще има ли руска армия изобщо? Мизерници и пияндури.

184

Чичи

преди 1 година

Стига рива, капусто про-ста. Не се крий в подземието на 10км , а отивай на фронта ***

183

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха, дебелака Суровикин успял да възстанови дисциплината в армията. Значи във втората армия от третия свят е нямало и дисциплина. Язък че четири хилядните журналисти ни проглушиха ушите каква велика армия има Русия.

182

Киро Канадеца

преди 1 година

Поредица от взаимно противоречащи си глупости. Украйна изчезва, скоро ще се срине и тъй наречената и армия, въпреки милиардите от САЩ, но реализъм няма. 25% от някогашната държава вече е руска, но руснаците търпяли поражения. Отворете си очите въпреки ЦЕНЗУРАТА

181

Анонимен

преди 1 година

"Въпреки че Путин първоначално отхвърли всякаква перспектива за отстъпление, генерал Суровикин упорства, докато не пречупи съпротивата на президента":DDDDDD

180

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 218 от 110 години за първи път сме на вярната страна.

179

Анонимен

преди 1 година

До Рапунцел Личи си че си голям рапунцел. Украйна унищожи най-подготвената руска ярмия кадровата професионална армия, а нещастника русофил ни убеждава че наборната армия от кол и въже била непокътната и щяла да завладее Украйна за 3 дни.

178

Анонимен

преди 1 година

ИСТОРИЯТА показва, че българите имаме навика да отнасяме "дебелия", защото овчедушно позволяваме продажни политици да ни поставят на "грешната страна"...

177

Рапунцел

преди 1 година

Най-после и американците признаха, че Херсон не беше завоюван. Той беше изоставен. Сега украинската армия е наполовина, а руснаците все още на са използвали редовната си армия. Тя е непокътната.

176

Анонимен

преди 1 година

До По същество Да не би руснаците да са решили да си довършат кланетата в Буча и Ирпен та с такава надежда чакаш да влезнат в Украйна през Беларус?