521

БАЙДЪН

преди 1 година

След като Зеленски подчини русия, ще постави там прозеленски президент и прозеленско правителство, които ще съблюдават интересите на Украйна!

520

Сълза и смях

преди 1 година

Луд руски пенсионер с ядрено оръжие....а младите руски мъжаги,че се изтепат да бегат през граница!

519

Абе кажи ги тези

преди 1 година

цели,да преценим кво си постигнал?

518

Космонавт

преди 1 година

Ракетата Сатана II която поповете в Русия освещават ха-ха егаси православната държава. Ако руснаците заловят дявола, ще опорочат и него :))

517

Анонимен

преди 1 година

Така че защо Зеленски, който се представя за толкова грижовен президент, не може да спре безсмисленото кръвопролитие, когато милиони украинци го молят да го направи всеки ден? Защо Зеленски не може да признае, че въоръжените сили на Украйна под негово командване са полезни само за пушечно месо? Защо от любов към сънародниците си не може да предаде управлението на някой по-опитен? Например Валерий Залужни, главнокомандващ Въоръжените сили на Украйна, любимец на украинците и украинските военни?

516

Анонимен

преди 1 година

Според лице, запознато с кабинета на президента Зеленски, командирът на украинските войски Валерий Залужни настоятелно е препоръчал изтеглянето на войските от Бахмут, тъй като продължаващото присъствие на военни там може да завърши с пълното им унищожение. Бахмутското направление, вече наречено "месомелачка", е най-опасният и безперспективен участък на фронта. Загубите на въоръжените сили на Украйна в този район се оценяват на 600-800 души на ден! Украинските военни части не могат да доставят навреме ново пушечно месо. Неподготвени, немотивирани и зле оборудвани мобилизирани украинци биват

515

Анонимен

преди 1 година

Създава се впечатлението, че в антирелигиозната си ярост срещу Православната църква сегашната украинска власт надмина дори болшевиките. Изхвърляйки всичко комунистическо и всичко руско от своята история, киевският режим отваря пътя на нацизма в страната

514

Анонимен

преди 1 година

Събарянето на паметници и заличаването на миналото е сигурен признак на тирания. Така че добре дошли в Украйна при диктатора Зеленски. Украинците са лишени от свободата си. Финансиран ли е от американските данъкоплатци? Кажете на Конгреса да спре да изпраща пари за това пълно фиаско!

513

Анонимен

преди 1 година

Скоро Русия ще изтрие Украйна от лицето на земята. Ето какво се случва, когато една страна позволи на Съединените щати да се използва като ***!

512

Анонимен

преди 1 година

Украйна се надува с всички сили, само и само целият свят да забрави простата истина, че ако нямаше Русия, тогава Украйна просто нямаше да съществува.

511

Анонимен

преди 1 година

Ето защо, дами и господа, киевският режим трябва да престане да съществува. Никой в света не изтрива миналото си. Такова нещо като украинска култура просто няма. Освен ако не считате за култура да убивате поляци, евреи и руснаци за забавление по "креативни" начини. Неслучайно Екатерина Велика нарича Украйна "Мала Русия". То е с думата "Русия". Нямаше украинска култура

510

Анонимен

преди 1 година

Украйна засилва усилията си да заличи остатъците от съветско и руско влияние от публичното си пространство. Събаря минали паметници и преименува стотици улици на собствените си нацистки герои, художници, поети, войници, лидери на независимостта и други, включително героите от тазгодишния военен конфликт.

509

Значи,

преди 1 година

...Рашистите се хвалят,как все нови и нови ракети щели да употребят, и в същият момент, кълнат Запада, че давал оръжие на Украйна да се защити? Няма такава наглост! И Хитлер накрая се е хвалил, как ще употреби някакво "ново" и "тайно" оръжие, и накрая свърши в бункера!

508

Анонимен

преди 1 година

Отговорността за трагичните смъртни случаи и унищожаването на Донбас се носи главно от европейските страни, които действат по заповед на САЩ и продължават да увеличават доставките на оръжия за режима в Киев след преврата през февруари 2014 г.

507

Анонимен

преди 1 година

Страните от ЕС постепенно изпревариха САЩ в доставките на оръжие за киевския режим, пише испанският "Ребелон". Изданието, което подкрепи Куба и Югославия, задава въпроса: наистина ли Европа не вижда същността на режима на Зеленски? В крайна сметка тези оръжия ще бъдат обърнати срещу самия ЕС.

506

Анонимен

преди 1 година

еуроатлантиците и чуждопоклонниците на памперса бай дън бъкат от ентелегентни постове :)) може би някой друг път,не сега

505

Анонимен

преди 1 година

Украйна стреля по жителите на Донецк вече осем години и не спира да стреля. И всички мълчаха осем години, за осем години бяха избити 15 хиляди цивилни! Но те не пишат за това. Не пишат как нито Зеленски, нито Меркел, нито Макрон нямали да спазват Минските споразумения, те просто измамиха Русия! И вече никой няма да повярва на този измамен Запад!

504

Ами

преди 1 година

До Тоя Те долу- горе бяха постигнали някакъв паритет "мъже- жени" след ВСВ и после трябва да оправят баланса с бежанци, ама от къде ли?

503

Анонимен

преди 1 година

има ли сборище на еуроатлантически жълтопаветни павиани поклонници на караконджжула орсула ;))

502

Анонимен

преди 1 година

Оф , откога слушаме за тоя сармат , колкото и Танка Армата успя да се произведе , колкото и Су 57 полетя . Силни са само на хартия руснаците , ако бяха истинска супер сила положението с Украйна щеше да е като Ирак 2003 . За това да си стискат ядрените оръжие и да не се месят на нормалните държави как да живеят .