264

ПУТИН ДА ГЛЕДА ..

преди 1 година

ГЛОБУСА ПРЕД СЕБЕ СИ ----накъдето и да се завърти , ГЗ му е винаги гол към противника САЩ и НАТО!

263

ЦИЦЕРОН

преди 1 година

БЛАГОДЕЯНИЕ, ОКАЗАНО НА НЕДОСТОЕН ЧОВЕК, Е ЗЛОДЕЯНИЕ

262

СМЕХ...

преди 1 година

НАТО И САЩ---ВИЖДАТ ВСИЧКО ,БЕ... И ВИ НАБЛЮДАВАТ ГАЛ ФОНИ ТАКИВА!

261

СМЕХ...

преди 1 година

От космоса се вижда къде у Русия да удряме с ракети и дронове---НЕМА ПРАЗНО!...ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА И ОГЪНЯ НА ВСУ!

260

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 1 година

ГОТВЕТЕ МАВЗОЛЕЙ НА ПУТИН..ХА,ХА,ХААААААА

259

НЯКОЙ

преди 1 година

Този Столтенберг се е сетил, че територията на Русия е огромна и за да я победят ще трябват много ракети, а територията на някой от европейските държави е толкова малка, че и с половин ракета ще се унищожи. Някои са забравили как свършиха непобедимите армии на Наполеон и Хитлер, затова вместо да говорим за война по-добре е да говорим как да се постигне мир.

258

Анонимен

преди 1 година

EС отпуска 18 милиард помощ на Украйна Това е положението ЕС дава а Путин иска само да взема и да убива Затова и украинците искат да са с ЕС а не в Съветския съюз ...

257

Сата НАТО

преди 1 година

НАТО няма да се намеси панически, а съвсем хладнокръвно.

256

Не фен на Путин.

преди 1 година

И как ще стане официална война между НАТО и Русия, след като Русия няма нужда да напада страна от НАТО???? А Украйна не е такава! Столтенберг просто признава че Украйна тотално губи войната, а понеже НАТО няма да преглътне резила, щото хората от ЕС и запада ще питат, защо тогава са ручали жабетата и плащали, и затова панически ще се намеси. Друго логично обяснение на несвързаните му думи, няма! Дали просто блъфира или наистина са подивели от звучния шамар и се готвят да затрият света...

255

Сата НАТО

преди 1 година

Когато му дойде времето, НАТО ЩЕ вземе участие одирането на Мечката, но не по-рано. И да - иванушките ще мятат такъически заряди, но това нема да ги спаси. Ще ги хванат за гушата и ще ги удушат, въпреки всико. Войната ще бъде на тяхна територия и ще си изядат сички лаи на, които и за каха.

254

Българин

преди 1 година

Украйна е същото и руско из-р-одч-е каквото да Македония за нас. Както няма такова животно-украинец, така няма такова животно-македонец. Има само руснаци и българи, другото е заблуден, заблудял хуманиод, които деградира в ***.

253

Българин

преди 1 година

Когато Русия почне да мята тактически ядрени ракети, а после и практически усмивката ще им замръзне на всички. Все едно да дразниш 300 кг тигър в клетка с незаключена врата. Когато излезе и от из-род-ч-ето ще остане нищо което прилича на човек.

252

Българин

преди 1 година

фашистите са само и единствено в украйна. фашистката власт е превзела тая земя и сега върши дяволското дело на американците. От какво се защитават украинците от правото да бъдат руснаци каквито са ? За какво се борят за правото да правят гей паради и да отидат в ада ли ?

251

Мен

преди 1 година

Войната отдавна се води тихомълком между Русия и НАТО

250

Анонимен

преди 1 година

Дано да намерим воля да спасим децата си. Войната *** на портите ни. Победители няма да има. Това е ясно от сега. Някой трябва да спре обезумелите евро политици. Господ им е взел ума.

249

Анонимен

преди 1 година

До Каро и Пика:) Киро е доказан лъжец. А Киро и Асен са народни предатели.

248

Анонимен

преди 1 година

Важният въпрос не е кой ще победи, а дали ЕС ще допусне разрастването на войната към други евро държави. Засега нещата вървят към разрастване на конфликта и в пределите на други страни, включително и нашата. Това като че ли е волята на излъчените от европейците техни политически представители. Само правителството на Виктор Орбан е скептично към вземане на страна в този конфликт, отчитайки опасността от голяма война.

247

Дано

преди 1 година

Русия свърши като Хитлериска Германия през втората световна, а Москва да изглежда като Берлин

246

Юда

преди 1 година

Е г-н Столтенберг.Събудихте се с ръце в цокалото, вместо да добиете га да още в зародиш... Знаейки чудесно че до нападение над Украйна ще се стигне, се гушкахте и пушихте лулата на мира с Путин още дълги месеци. Задайте си въпроса какво би направил Р Рейгън на ваше място.

245

Анонимен

преди 1 година

Русия ще агонизира, но това ще стане бавно и мъчително, трябва постоянство и търпение.