16

Анонимен

преди 1 година

Вземете сменете това турско име бузлуджа бе не ви ли е срам?

15

Анонимен

преди 1 година

Аз стотици не виждам, 30 - по-може. Да се товарят на чинията и да излитат към Марс, заедно с партията си.

14

Анонимен

преди 1 година

И от чий зор? Все едно да почистят бункера на Хитлер и да влачат там туристи. Това нещо е символ на най-ретроградната политика, която извършваше геноцид към българите, когато магазините бяха празни, стреляха по границата и принуждаваха хиляди българи да се пишат насила македонци. Това нещо е символ на насилието върху един народ. Такива като тези *** ходят да чистят и монумента на ч. армия в Борисовата градина.

13

Анонимен

преди 1 година

Ако някой може да ми обясни защо се трошат пари по тази съборетина ненужна ? Силно се надявам да не са държавни , всеки да харчи както намери за добре, но не съм съгласен и стотинка от мите данъци да отиват по комунистически издевателства

12

Анонимен

преди 1 година

Предсмъртен комунистически напън. Пред лицето на смъртта почват да правят каквото си искат с държавата и хората

11

Гадняр

преди 1 година

Въртяха, сукаха, обясняваха как чинията привлича туристи (което не е лъжа) заради причудливата си форма и накрая вместо да направят нещо смислено започнали да възстановяват мозайките с партизани и комсомолци? Според вас чужденците ще дойдат на Бузлуджа заради въпросните мозайки или заради самата сграда и гледката?

10

Бг мен

преди 1 година

Аржентина - мъжете и русофили биха холандците-гейовете българофоби и русофоби. Българските русофоби са животни.

9

ДжоБаеца

преди 1 година

Всички русофили да се натикат вътре и да отлитат за юпитер.

8

Шенген ли?

преди 1 година

Къде? В територията под шмайзера в центъра на София или в паницата на комунистите съвсем близо до Шипка. Не сме народ, а ... !

7

Иван

преди 1 година

Както казваше един много уважаван наш професор-шестоъгълен петоху.ник,това е "паметника" на Бузлуджа.Символ на загиваща банда селянд.ри,докопали се до власт и оср.ли всичко по пътя си!

6

Копейкин

преди 1 година

Давам 50 хиляди копейки да я купя. Това ще в новата ми база

5

Иван

преди 1 година

Престанете да рекламирате паметник на режим,който в нашата държава е официално признат за ПРЕСТЪПЕН.Смешно и жалко е!Имаме с много други неща да се хвалим по света,а не с тази празна чиния!

4

БКП Фанатик

преди 1 година

Тая чиния не успяхме да я изстреляме в космоса, надявам се един дек кап. Джеймс Т. Кърк да я открие и да успее да я подкара.

3

Анонимен

преди 1 година

Почистили покрива и го махнали и така влиза повече вода и се руши сградата отвътре по-бързо. Сега като замръзне тая вода рушенето на сградата ще се ускори. Първата работа при такива дейности е да се направи покрив за да се спре разрушаването на вътрешната част, а те се занимавали с мозайки които са просто украшение и лесно се възстановява, но основите ако започнат да се рушат всичко ще пропадне.

2

Копейкин

преди 1 година

Всеки ден съм там. Точа ножа за Байдън.

1

Край

преди 1 година

А бе от комунарите пак остана нещо по тия земи ама от демократите ще останат само лакърдии.