101

Анонимен

преди 1 година

Псу внитe на бедния български народ като плаща чужди заеми също са огромни.Гарантирано от българския народ 24/7!

100

Ано

преди 1 година

У-У-у-у-у ..Само лъжи от устата на тази.

99

Анонимен

преди 1 година

Исторически парк - вие сте известна Копейка!

98

Анонимен

преди 1 година

Огромни за кого? Като влезем в еврозоната, дългът става общ и няма значение, че нашия дефицит е 5-6%, ще кредитираме дълговете на останалите страни, примерно на Италия който гони 100%. Да, за Италия има огромни ползи да се намери още една страна, която да сподели нейните дългове, но за нас какви са ползите?!?!?!

97

Исторически парк

преди 1 година

ИМА САМО ЕДНА ПАРТИЯ, КОЯТО Е ПРОТИВ ЕВРОТО И ТЯ СЕ КАЗВА ВЪЗРАЖДАНЕ!

96

Бай Дрън

преди 1 година

Е кво и е на снимката? Макаците подскачат, видяха истинска татарка.

95

Българския Лев

преди 1 година

Възраждане на Лева. В ЕС има държави с локална валута. Датски крони (Дания също е малка държава). И да сме извън валутния борд, пак няма да се допусне хипер инфлация. Хипер инфлацията през 1996-та беше дело на комунисти. Няма ли ги комунистите няма и хипер инфлация. Пък явно само чрез лева БНБ може да има реална власт и държавата ни най-после да дръпне напред. Стига само сме изпълнявали невъзможните им критерии да влезнем в клуб в кохто изглежда не ни искат. Да върнем Лева = Лъвската валута

94

Kaka

преди 1 година

Ами като не искате евро да минаваме отново към рублата.Костя Копейкин ще си кара джипа Ауди, а вие ще си купите Лада Гранта.

93

Може би е време

преди 1 година

да възродим Лева? Имам в предвид да премахнем валутния борд и БНБ да има реална финансова власт над валутата ни? Колко по-зле може да стане? И без това има инфлация, и пък не ни искат в еврото. Справяли сме се и сами. Едно време преди комунистите, бългрския златен лев е бил една от най-стабилните валутни еденици в Европа и най-добрата валута на Балканите. Дори през периода между двете войни, когато България е била на дъното след загубената Първа Световна, пак българския лев е бил много стабилен

92

Не на еврото!

преди 1 година

По всички медии са започнали тази постоянна .лъжлива и вредна пропаганда. Безумията на български политици и банкери е да ни унищожат окончателно.

91

Димитров

преди 1 година

Предимствата са огромни за микроскопичната прослойка юдо_масони, които поробват държава след държава.Григор Сарийски - пророк на спасението на влизането на еврото отзад.

90

ПроСоТо

преди 1 година

всеки си пробутва тезите,щот си гони интереса...Но мен друго ме натъжи и повода е тая снимка :..-Какво стана с Хубавата Яна?!...Къде изчезна красотата на българката,а я заместиха такива свинеподобни физиономии?1..Особено партийните активистки :- Като че ли са специална мутирала порода..

89

Бай Дрън

преди 1 година

ДнесБъГъ, я напишете статия за Сарийски.

88

Бай Дрън

преди 1 година

Григор Сарийски президент!

87

Анонимен

преди 1 година

Не знам за доходността от облигации (то кой извън МФ знае?!), но реалната заплата ще падне! А над 90% от българите точно това ги интересува, а не колко са лихвите по облигациите

86

Анонимен

преди 1 година

и тази малко се е осввинила и за ползи на евро ми говори ,кога български политик и мислил за народа си последните 30 години?

85

SS

преди 1 година

Какви предимства ? Ако вземате 1000 лева ще вземате 500евро ! Ако нещо в магазина е струвало 2 лева ще струва 2 евро ! Така е било и в Италия,Германия и навсякъде другаде ! Лъжат ни ! НЕ ВЯРВАЙТЕ !

84

OMG_Lucker

преди 1 година

По принцип я харесвам като експерт, а глей кви глупости говори

83

Бай Дрън

преди 1 година

Е няма пък, аз ще си плащам с левове :p

82

Анонимен

преди 1 година

Айде пак тази песен "Еврото та еврото". Шенген не ни искат та камо ли Гърция2 и Ес да плаща фалита, а да ползите се от времето на Виденов. Нови сини куферчета като развъжете резрва на БНБ като махнете Валутния борд