81

Боби ли ти

преди 1 година

Викат сам ли си викаш така! Новопридобити руски територии какво значи ? Дядо Коледа ли им ги е дал или просто си мега т.ъп? Всички тези територии са Украйна и въобще цялата Украйна щеше да е придобита руска територия ако украинците не изритаха руснаците до тия територии. Когато украйна си възвърне своите територии включително Крим тогава можем да говорим че всеки си е в тях си

80

Боби

преди 1 година

До Анонимен Защо да си изтегли военните? В Украйна сега Де Юре няма руски военни Всичките се намират на новопридобитата Руска територия. Като продължават последователно да изтласкват украинските военни а ако не искат да си тръгват биват погребани в техните окопи чрез обстрел от маса артилерия.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 Общата история си я заври нали знаеш къде.

78

Анонимен

преди 1 година

С такъв вожд като Путин нямаше начин Русия да не стигне до днешната катастрофа. Вместо да изтегли до крак солдатите си от Украйна Путин утежнява положението на Русия с всеки изминал ден. Помнете ми думата че катастрофата на Русия ще завърши с разпада на РФ.

77

Анонимен

преди 1 година

Е 78 не 80

76

Анонимен

преди 1 година

пълно е с украинци по нашите сайтове , който се представят за българи и манипулират . ей ,спрете се - живеете без пари при нас , храним ви - имайте малко уважение и не изпитвайте търпението ни

75

Анонимен

преди 1 година

80 психар не те бива и с историята. Не Русия е създадена от пушкала, а САЩ. Обратни като теб дори не знаят кой е Александър Невски и че никога не имал огнестрелно оръжие.

74

Анонимен

преди 1 година

Истинските руски войни тръгват към дупките на кремъл и подземията на путин..

73

анонимен келеш

преди 1 година

Бас хващам,че путин вече никога няма да бъде поканен да дойде в България:):):)Краченцето му тук няма да стъпи никога,както и на лавров,песков,кадирков,пиргожников,соловьов,захарова и друга подобна свооолоч:):):)

72

Анонимен

преди 1 година

Зелята запада ще го махне, дали тихомълком, дали те ще го убият с опит да го припишат на руснаците. Обаче това и ще е краят на опитите на запада за майдани и цветни революции. Самият запад ще се убеди че в следващо такова начинание ще колабира. И ще търси компромиси и договорки. В момента в ссщ са в шок че ме им се получава никъде. Даже почнаха пак да купуват от Венецуела от няма накъде.

71

до 79

преди 1 година

Чу-гуна веднъж налее ли се у главата спасение няма. Нали още през 1917та започнаха с дулата на автоматите да управляват държавата. Понеже не знаеха по друг начин. Е тва е - до тука го докараха. Не може една Русия да управлява целия свят с автомати. Щото има и по-силни от нея. Не си научихте урока.

70

Анонимен

преди 1 година

78 кви герои, на кво. То крайна няма. Ходи дели на нула и се радвай че папата те погалил. :))

69

Анонимен

преди 1 година

76 психар, има един плюс за теб. Скоро можеш да видиш дулото на автомат, понеже не си виждал. Като за последно. И потичането през крачола е гарантирано :)) . От казармата се отърва с гейщини и емигрантски грантаджийски простотии. Сега и пола искаш да си сменяш ама тия не минават. Между другото Путин беше казал преди че Русия граници няма. Така че ще ти се изпълни мечтата на отвореното общество без граници :))

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 Видяха също какво е пералня и миялна, но Путин им ги конфискува за да натъкми Кинжалите и Цирконите с програматори и микросхеми.

67

анонимен келеш

преди 1 година

А тук в София под прозорците на руското посолство именувахме с голямо одобрение улицата"ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА":):):)Митрофанова откачи.Русофилчетата ни откачиха,но кво да правиш,безпомощно е положението:):):)

66

Анонимен

преди 1 година

До ОЩЕ 2013 г. Че тя Русия изпрати командоси. Кой мислиш че стреляше от покривите на сградите на Мадана?

65

Анонимен

преди 1 година

Има един плюс за рашките. Най после някои от тях видяха какво е тоалетна чиния и биде. За бидето не е сигурно че разбраха за какво служи.

64

Анонимен

преди 1 година

73 психар нищо не си разбрал. Вагнеровците са такива кат теб тоест за белене.

63

смоуспокоителна

преди 1 година

Статия за самоуспокоение - преди зимата. Напролет ми е интересно НАТО прайда хиени как ще вият и от студ и от болка и от злост?!

62

анонимен келеш

преди 1 година

Господ е Българин!Ние тук в България овреме се отървахме от тези пияните руски комунисти и вече сме в ЕС и НАТО:):):)То май и Станишев помогна затова:):):)Са на путин му е къса чурката да погледне към България и да дойде тук да освобождава,демилитаризира,денацифицира и ала бала тъпотии:):):)