140

Пепи

преди 1 година

КакВида!

139

Анонимен

преди 1 година

Измамници не ами ,незнам. И все още има абдали дето ги подкрепят.

138

Анонимен

преди 1 година

СлаФчо защо не размислява и за себе си????

137

.!.

преди 1 година

ОФФФ забравих, за трите моста над Дунав, трите магистрали дето щяха да строят, трите тунела в стара планина. Щяха да гонят 30% от държавната администрация, че пречели на народа. Електронно правителство. Както и куп тъпотии, за които мега БРУТАЛНО излъгаха!

136

Джо

преди 1 година

Украинците като стигнат до Червения площад в Москва и Слави ще си го одреже. Ще си смени пола тоест за да се подмаже на американците. И ще се обяви за Славуна Трифонова, гей американофилка и жертва на домашно насилие.

135

.!.

преди 1 година

Аз чакам да чуя за болницата в Лозенец, дето разчленяваха хора и им продаваха органите, или каквато и тъпотия да беше изречена. Чакам резултат след разкритията на Илчовски, за борсови измами с ГРАДУС. Чакам Кирил Лъжежа и Асен Крадеца да раздадат кюлчетата от шкавчетата на Борисов на народа. Да настържат на всичко по 100 грама. Ама и там май фейк и лъжа. Ромите в нашето село не лъжат така. Някой от тях си плащат версиите, за разлика от Кирил. Чакам да чуя за парапета и задникаа наГугаленаЛюински

134

Гацо Бацо

преди 1 година

Това е любимия прийом на КГБ - да обвинява другите за своите грехове и Славчо го използва. Реално той е продажния шарлатанин който ще изпише името си с *** букви в българската история до поп Кръстю или Димитър Общи.

133

Ник

преди 1 година

Славчо кажи каква сделка сключи,за да свалиш правителството и да плюеш ежедневно ПП.А щеше да чегърташ герб или вече напълни гушката и не ти се чегърта.Ама ние помним всичко,долен ***.

132

Кико

преди 1 година

Цялото задкулисие е впрегнато, барабар със Славчо Кухия, с пари и заплахи да пази статуквото. Ама не могат да спрат гората да се разлиства! Старото, като Слави умира, изчезва за да направи път на новото. Русия и нейните БГ слуги са обречени и това е тяхната последна агония!

131

Пена

преди 1 година

Точно Слави дето е най-големия шарлатанин да се изказва! Мнението на една амеба има повече значение от мнението на плешивия импотент Слави Трифонов.

130

Наблюдател

преди 1 година

Славчо,а ти когато направи коалиция с тези измамници не я ли знаеше онази история за кода на софтуера ,който е бил продаден от Асен Василев на китайците ? Само така питам просто...

129

перко

преди 1 година

Браво Слави! Ти откри хАмерика! Късно е либе за китка! Мандалото лопна!

128

Анонимен

преди 1 година

Със стари " нов ".. не става Славчо. Трябват нови.

127

Анонимен

преди 1 година

Славчо, чак сега ли започна да разсъждаваш?

126

Анонимен

преди 1 година

само пп може да оправи държавата, всички други партии се доказаха, че за 33 години, народа живее беден

125

Анонимен

преди 1 година

Всички "политици", "експерти" , "професори"и "специалисти" са против Промяната, плюят и беснеят. Това ме кара още повече да вкарвам на новите, ако бяха продажници , да се бяха разбрали , но не го правят!

124

Аха

преди 1 година

Славчо, пропуснал си, че шарлатанина Румен Радев защити шарлатанина Кирил Петков, след като се разбра за двойното му гражданство и че е подал декларация с невярно съдържание. Вместо веднага да го уволни и предаде на съд, той се изцепи, че Киро бил българин в сърцето си. А след това активно помогна на двамата шарлатани, Киро и Асен да влязат в политиката вече не като служебни министри, а като редовен министър-председател Киро и като министър Асен. И сега Радев ще ми се прави на ощипана мома.

123

Деси от Сливенския

преди 1 година

Не знам за тея двамата, Славчо, но какъв си ти?

122

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да разсъждава що е шарлатанин - просто прябва да се погледне в огледалото (ако може да се изтрае)! А е и под въпрос дали може да разсъждава , щом се прояви като Юда Искариотски в последното правителство и сега всички ние берем отровните плодове на това "дълбокомислено" и ,предполагам , подплатено с доста финикийски знаци , действие ...

121

gost

преди 1 година

гласуваш за ИТН получаваш Грб.!