161

Киро

преди 1 година

Шарлатанин е самия Слави Трифонов,по-голям такъв от него няма.Крадецът казва дръжте крадеца-не сме забравили омразата,която той излъчваше,и глагола срещу герб за изче....ТОЙ- олицетворение на ненавистта и омразата към другия-успелия и това не му дава мира.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ОБАДИ И ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ без да го питат и въобще защо медиите им обръщат внимание,тази неудовлетворена групичка и в залез...

160

К1Д

преди 1 година

До До К1ДПовтаряш думите на Киро как се оправдава ,че ГЕРБ били първи и нямало код-ключ в действие, но виж и другата гледна точка. ПП бяха толкова зле на изборите ,че с помпичките на мишинките даже едва станаха втори.Нищо лично знам ,че 90% от всичко в нета и медии е манипулация и аз съм объркан вече кой е крив и кой е прав.Затова гледам само цифрите ,а те са, че масово сме с 30% по-бедни вече...

159

Терзиев

преди 1 година

Български възход е най-чистата партия,но нямат олигарх да им плаща за ПР .

158

Спешни мерки сега!

преди 1 година

Явно феновете на ПП не разбират от метафори и симиотика и ще им говорим с цифри.последно България чрез служебното правителство поиска 200 милиона кредит ,а им дадоха само 100 млн. -не ни дават дори дългове вече! .Вече никой не иска да купува държавни облигации.Това е предизвестие за нещата ,които ни престоят ако не започнем да спасяваме кораба майка.Колкото и да бяха крадливи тройната коалиция беше най-доброто управление и в тоталната криза в свта 2008 в България имаше икономически бум..

157

Анонимен

преди 1 година

Черваните олигарси и мутри от БСП не са алтернатива на сините мутри и олигарси от ГЕРБ. Заомни го Радев, вие не сте алтернатива. Гласяхте се за такава, но не ви минаха номерата. Нито червените, нито сините ще упрвлявате. Тази държава не е ваша. Време е за държавниците и традиционалистите.

156

До К1Д

преди 1 година

Леко братчет, тези флашки помогнаха на ГЕРБ да са първи. И на Възраждане също. Трябва да им лижете чиповете на тия флашки, неблагодарници такива.

155

sedrh

преди 1 година

*** смотам с промит мозък. Благодарения на управлението през последните 30г. сме в това положение, а не заради хора, които са уаправлявали 7 месеца. Баси малоумния народ .

154

Анонимен

преди 1 година

Поне един път защо не си напънете мозъчетата и да почнете да анализирате? Или оценявате на по простичък език. Защо не се запитате оне един път как така и по какви прични всички са се обединили срещу ПП, всички от галениците и потомците на прехода, ама наистина мастити мионери. Защо не се запитате, кой има полза от това нещо? Кой свали правителството. Кой защитава Газпром, Лукойл. Кой закара Митрофанова на съединението в града на ГЕРБ? Всички въпроси имат отговори. Мислете, това е ваше право.

153

К1Д

преди 1 година

Ако не беха флашките ПП щяха да са 4 ти а ДБ вън от парламента.

152

Анонимен

преди 1 година

Всички са срещу ПП не са само Радев и Герб - само ДБ им лижат още. Когато си токсичен, лъжец, лицемер както и когато гледаш само собствения си интерес всичко се обръща срещу теб и никой не иска да работи заедно с теб, така е в живота, така е в бизнеса така е и в политиката.

151

Анонимен

преди 1 година

Престанете да лъжете манипулатори. Нямате чест и доблест! Знаете ли какво е това? Не ви ли стигат частните ви национални телевизии и радио, та сте се довлекли в интернета? Хайде мутри вън. Чао мучангос! :D

150

Роко2

преди 1 година

Кадеса 8 те моста на Дунав ?Киро даже мост между Шумен и Видинщеше да прави хехехе.Феновете на ПП са некви зомбирани наивници лягам с гаджето на единия колега фен на ПП само заради това ,че е от ПП е (и гаджето му е винаги готова-чудо некво)

149

Анонимен

преди 1 година

Хаха да да, Радев, Слави, Янев, Нинова, Доган, Костадинов, Каракачанов. Една тумба главанаци на българския възход и възраждане. Корупцията на българската шайка.

148

Содом и Гомор

преди 1 година

Ако искаш да си в каймака на ПП требва си легнеш с некой от главните или да пуснеш жена си на некой,сектанска им работа...

147

Тъ икономист!

преди 1 година

Още от Римско време има два начина да станеш роб.Първия е да загубиш война втория да не можеш да си връщаш дълговете.При лошия ГЕРБ бяхме с 0 лв .дълг сега всеки гражданин на България дължи 17 хиляди лева на чужди кредитори благодарение на ПП,ДБ и БСП.Тея пари ще ги връща всеки с лихите с висока инфлация -разликата от реалната цена на нещо и инфационната-изкуствена цена отива при кредиторите.

146

Задника

преди 1 година

му лизахте допреди няколко месеца. Той ви доведе и дори знаеше, че Киро лъже за гражданството си. Сега и чорапа се прави на излъгано детенце. Не може да не е знаел и за далаверите на Кокорчо и Лорер когато кокорестия е бил заместник министър.

145

Анонимен

преди 1 година

Радев е манипулатор и честта не му е особено позната.Подценява на много елементарно ниво своите избиратели.Отчитайки грешката си ,не се извинява.но дори и извинението няма смисъл.По лесно е да се извиниш,отколкото да искаш разрешение.Колко пъти поиска разрешение от своя народ за каквото и да е било.Аз пък вярвам на ПП и не вярвам нито дума на всички останали.От много години за първи път гласувах,защото повярвах на тези млади хора.И те най безцеремонно ги свалиха,защото не им играят по гайдата.

144

Анонимен

преди 1 година

Как така все не виждат собствената си некадърност и други все са им виновни?

143

до ДАНС

преди 1 година

А кеде слагаш Радев???

142

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев срам ме е от теб, предателю. Къде са ти сълзите за нас народа? Защо така се преобразявате като видите власт? Какво става? Защо не сте човеци да мислите и за нас? С какво ви купуват? С какво ви държат?