25

Някой до Снайпера

преди 1 година

Точно в опредението попадаш. Цел 10ка. И внимавай да улучиш в отговора си, че иначе *** е загазил....ако разбираш

24

Калоян

преди 1 година

Не само криза с храната, ами с абсолютно всякакви ресурси. Капитализма като система е отдавна компометирана и тя върви против естествените процеси на Земята във всяко едно направление, въпреки глупосттите за зелени сделки и тн те са просто прах в очите. Системата трябва да се смени из основи или ще бъде сменена от само себе си след сумати войни и глупостти.

23

снайпера

преди 1 година

до До 19....Не усещаш ли, че *** може да те вкара в нова програма? А, именно, няма да ядеш и няма да пиеш. И парични энаци не ти трябват, освен ако не си нapкoмaн или идeoт векъв

22

Анонимен

преди 1 година

Трудно друг път! Ако се работи, земята може много повече хора да изхрани. Но не да я зяносвате с нефтодобиви и подобни, да я химизирате, да я разоравате с ракети.

21

Някой до 22

преди 1 година

Положението с *** е трагедия. Не ме срам да казвам, че съм Българка защото и другите нации са конкуренция на *** във всичкото нещо там какво и да е, но не съм и надменна като тебе. Преди и аз мислих, че всичките тези явления без обяснения са само в България, но се оказва, че са навсякъде и конкуренцията колко си по-просто, алчен и надут върви с пълна пара. На трима, четирима що годе нормални хора не слагам разни квалификации раса, пол и работа се падат 10 + до 15и повече психота

20

Анонимен

преди 1 година

Я четете внимателно какво ви казват! "Бъдещите модели на глобално развитие зависят от разрешаването на ключови въпроси: институции, предоставящи решения за споделяне на "глобалните блага" СОЦИАЛИЗЪМ!!!; разпределението на политическа власт и богатство; СОЦИАЛИЗЪМ!!! и разрешаването на обширните неравенства, присъстващи в днешните икономики",СОЦИАЛИЗЪМ!!! Нали го пробвахме? Помните ли го? Аз го помня!!! Искате ли пак?? Аз не искам!!! Добре ли свърши миналия път? Тоя път ще е много по-зле!!!

19

до 19

преди 1 година

Нека отговоря. *** е една група функционално неграмотни българи. Прости до мозъка на костите си, неквалифицирани или с квалификация от 60те години на миналия век, обвиняващи всичко и всеки за неуспехите си в живота и кариерата. В общия случай от провинцията или от краен софийски беден квартал, бачкащи по складове и зад гевреци на баничарки или полагащи унизителен труд на запад. Интелигентните българи се дистанцираме от ***, но ни е срам от ***, заради който не ни искат в Шенген.

18

Ами лесно е!

преди 1 година

Спрете *** да се размножават! Европа застарява! Африка и Азия са тотал щета! Не ми пишете тук, а в Индия и Китай! Там се въдят като паткани!

17

Albi

преди 1 година

Гнусни хора, трият. Истината не може да се изтрие. Никой нормален не иска да храни тия. Те се плодят като скакалци, каква напаст.Да спрат да се човтосват. Яко ги сърби ясно. Хем гладни, хем имат сили да се оплождат.

16

абе не знам

преди 1 година

До Анонименкой е тоя ***.Ти байно сигурно си нЕ КОИ ЛОРД и се срамуваш от потеклото си.*** си ти ол.....н ние сме българи.

15

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖА!!!

14

Майстора

преди 1 година

В Холандия насилствено, ненужно унищожават 3000 ферми в момента! В Германия искат да забранят голяма част от изкуствените торове в момента! В Канада правят същото! Същото, което направиха в Шри Ланка преди две години! Вижте там резултата! Чака ни намалена с поне 50% земеделска продукция и ГЛАД! Организира се нарочен, съзнателен, преднамерен холодомор! И ни обясняват от Министерството на Истината, че ни пръска в очите не понеже ни плюят в лицето, а понеже бризът носи роса! АМИ НЕ Е ТОВА!

13

Анонимен

преди 1 година

В ООН ще ядат стекое от Кобе, а вие яжте буболечки.

12

MaйMyнaтa

преди 1 година

Споко бе, Иисус ще ви храни с риби от небето. Водата на вино ще ви прай, а камъните на хляб ще стават. Къв ви е про6лемот, освен да чакате да се върне

11

Анонимен

преди 1 година

Чудех се какво ли прави по цял ден генералният директор на ФАО Ку Донгю. А то, ето на, организирал събитие за пускане на доклада за необходимостта хранително-вкусовите системи да се трансформират правилно. Ние, като потребители трябвало да насочим процеса към търсенето към по-екологични и социално отговорни и питателни продукти. Верно, онези там наистина имат предвид да ядем буболечки.

10

Анонимен

преди 1 година

И в същото време има щати, които инкриминират раздаването на излишната храна за бездомници и клошари. Но, ако я дават на животни от зоологическите градини няма проблем. И това, ако не е лицемерие.

9

Анонимен

преди 1 година

В България няма такъв риск. Земята Българска може да изхранва над 300 000 000 човека. По времето на соца хранехме 250 милионен СССР. При нас проблема е че унищожиха селското стопанство животновъддтвото и в момента всичко внасяме.

8

1

преди 1 година

Аз на Онн мога да им кажа какъв е проблема на изхранването. Няма достатъчно работници и стопанства за отглеждане на растителни култури. Иначи нищо и няма на земята. Има изчисления от най различни университети че планетата може да изхранва 80 милиарда човека но го правим по неподходящи начини. Дори и да не са 80 милиарда да са 20 пак ще се справим но всеки иска да стане милионер и после милиардер. Алчни из ча дий ца са се нацвъкали по земята. Това е проблема.

7

Някой

преди 1 година

Да се види, че са прости съвсем. Плодят се множат се и ни унищожават. После ще се самоизяждат.....Ще си ядат надениците и мидите, а политиците ще им играят Хонолулу танц.

6

MaйMyнaтa

преди 1 година

Споко бе ООН! Ще дойде Иисус, а той прави чудеса. От небето риби падат, а водата на вино става...эавиждам мууу