251

Абе луди са!

преди 1 година

Сега и русофилите, макар повечето от тях да са платени, би трябвало да признаят че Царя и Придворните му в Матушката са откачени.

250

Анонимен

преди 1 година

Рашките съвсем изкукуригаха. С всеки изминат ден все повече заприличват на севернокорейците. Ако не изметат скоро джуджето ще бъдат принудени да си слагат негов портрет вкъщи и да му се прекланят всяка вечер преди лягане

249

Анонимен

преди 1 година

Това е американската пропаганда, приписана на руснаци.

248

321

преди 1 година

Руский мир - Етап едно: правиш от Русия едно от най противните места за живеене, хората се изнасят по съседните държави, нападаш съседните държави за да ги "асвабаждаваш" Етап2: След като вече си нападнал съседните вържави, Русия става още по противно място за живеене и на крепостните не им пука дали ще живеят или ще гризнат атома.

247

не може да бъде!

преди 1 година

приемем че само 25 % от руснаците подкрепят войната ,това са над 35 млн.души ,но има и едно друго явление,за което срамежливо прогресивните медии премълчават -над 75% от т.нпукраинци сега се питат -а защо ги ручахме жабетата!?Не можеше ли да се споразумеем с двете непокорни републики,вместо да ги обстрелваме с оръдия всеки ден в продължениена 8 г!?...А сега -тука има Украйна ,ама тука нEма,и тwка нEма ,и тука нEма ..и накрая -нEма вече Украйна!

246

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен -267- Цитат - Прав си за трийсе години преход демократичен три млн.бг. напуснаха територията.-- Тия опорки отдавна се изтъркаха. Но да поясня отново-по вашето колхозно време застрелваха опиталите да избягат през граница. Държахте хората насила в страната. Нормално е свободните хора да ходят там, където смятат за добре. Второ - България можеше да е днес като Австрия, защото има умни хора, има работливи хора при мотивация. Но държите всичко на каишка от Москва, олигарси и политици.

245

Анонимен

преди 1 година

Фашистки СССР вече загуби тази война. В момента се опитват да постигнат нещо, каквото и да е, че да го представят за "победа", но няма да ги огрее. Пак ще има разпадане на СССР.

244

от ЮАР

преди 1 година

До ПОЛКОВНИК -- 272Това, че Руснаците не виждат смисъл от съществуване на свят без Русия мен хич не ме интересува. Аз си харесвам света и той е много, ама много по-важен и голям от една Русия. Също така, като Българин, смятам, че светът е много много по-голям и важен от България. Тия Путински опорки, че, видите ли, нямало било смисъл от свят без Русия са чиста проба бандитски рекет. БВП на Русия е по-малък от този на Испания, около 20 пъти по-малък от този на Щатите и над 20 пъти по-малък от ЕС

243

Анонимен

преди 1 година

Съветските нацисти са едно към едно с германските нацисти. 80 години се бориха с нацизма и накрая станаха нацисти... Какво нещо е животът... А съветските нацисти, точно както и немските нацисти, дори не могат да си представят в какво са се забъркали. Няма нищо - до няколко години ще започне да им става ясно.

242

от ЮАР

преди 1 година

До ЛайтеРазбира се, че сме глобалисти - свят със СВОБОДНО движение на хора стоки и капитали, свят на свободна инициатива, лична свобода и мобилност. Живеем по-добре от когато и да било в цялата ИСТОРИЯ! Това е благодарение на Световния Ред наложен от Америка и основан на Разум, Логика и Фундаментални Права на Човека. България, ако скъса с Русия, за 10 години ще е като Австрия, а не като пребоядисан колхоз, какъвтое сега. А и Католици и Протестанти са май по-успешни от Православието. Очевидно!

241

от ЮАР

преди 1 година

Тия средновековни алккохоллици са под 4% от населението на света. Останалите 96% си харесваме живота на тая земя и ще го харесваме още повече в свят без Русия. Като са некадърни да създадат общество и система като хората, да не пречат на другите. Да си се затварят там и да си живеят както намерят за добре, но да знаят, че всеки опит да си налагат тъъппия Руский Мир извън тяхната коччинна ще бъде посрещнат с тоталното им унищожение. Америка е поне 20 пъти по-могъща от тях, да не говорим за Запада

240

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да в паника.

239

Путин е най-големият

преди 1 година

убиец на малки деца и терорист

238

Анонимен

преди 1 година

Накратко като им мернеш озъбените и озлобени физиономии на Симонян и Скабеева, повече не е нужно! Говорят сами за себе си - коментарите са излишни. Две марионетки на Путин, женски вариант на Медведев. Леене на безсилна злоба и бяс - нищо нормално в това няма.

237

Анонимен

преди 1 година

Това е западната пропаганда за балъците в ЕС.

236

ххаа ха

преди 1 година

Симонян,Скабеева и другите мишоци пропагандисти,първи ще духнат на Запад,като видят дебелия.

235

Анонимен

преди 1 година

Отначало електронните медии с национално покритие се опитаха да припишат на Русия бомбардировките над Донецк но много бързо млъкнаха понеже видяха че никой не им се хваща на лъжитеДори и те млъкнаха

234

Анонимен

преди 1 година

Гредата е в очите на тези които не виждат че ВСУ бомбят Донецк непрекъснато.

233

Всички Русолизци

преди 1 година

До Анонимен 288...Една и съща помия!На това се вика - да виждаш прашинката в окото на опонента,а да не виждаш гредата в твоето око!

232

Анонимен

преди 1 година

защо не съобщавате че ежеднеавно укропите бомбят донецк бг медии са слепи и глухи че не чуват и невиждат да но това да се случи да не видят и да не чуват