29

Анонимен

преди 1 година

Аууу, лалетата са се обидили, че не им позволяваме да ритат камериерки в главите по черноморието ни! Я ПП и ДБ бързо да направят един закон да е позволено и даже да ги изнасилват ако са холандци. Бързо бе срагачи. Поправете закона, така че да се хареса на Нидерландия и техните наркоманясали гамени!

28

Анонимен

преди 1 година

Абе какво ни се казва де факто? Че в ЕС връзкарството е още по-голямо и от това в БГ ли? Е за какво ни е тогава тоя ЕС? Нали идеята на ЕС е да не зависим от връзки, протекции и шуробаджанащини? А то какво излезе? Че в ЕС е още по-горяма корупция и впъзкарщина. Че ако не се слагаме по правилния начин на правилните хора, дори и да имаме 100% право сме аут. Е за какво ни е тогава тоя ЕС? За още по-голяма шуробаджанащина ли? Айде нема нужда!

27

Анонимен

преди 1 година

32 като знаем какъв е Рюге ппиятелчето Петков си направи харакири с това приятелство. Хак да ву е на зализания!

26

Анонимен

преди 1 година

Е то точно за това бре Заркова. Петков кога му е пукало за България? Тоя ходи и клепа на всякъде де що може българско, само и само да седи във властта. Именно защото са си дружки, на това и го ядем такъв. Не се ли осъзнахте, че не може да клепате държавата? Ей за това Киро ще изяде як всенароден шамар, е след това ще му трябва не един, а 10 парапета от всенародната любов!

25

Акъллия

преди 1 година

Сигурно това е причината - Петков се е оплакал, че тук корумпирани люде и разни мафиоти са го свалили от власт. И Рюте се е разгневил заради бедата на приятеля си.

24

Дони

преди 1 година

Да де, ама вие, kpaдците, сте бая повече!Бтв, мъж ти дигна ли подпорния хотел, че не разбрахме... :)

23

Христо Христов

преди 1 година

Общото между петков лъжата и рюте лъжате в ес е, че лъжат повече от всички останали евроатлантици, които ВИНАГИ лъжат.

22

Анонимен

преди 1 година

Стриктни проверки на всеки холандец по българските граници , ако има наркотици директно в затвора . Нали искат контрол , дайте им контрол . Бойкот на всички холандски гмо *** . Никаква солидарност , ще ги мразим поне 50 години за долнотоята им

21

читалище заря

преди 1 година

и тука същите коментари. санде, ше се глобяваме ми се види

20

СКОРО

преди 1 година

ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ГРУПА ОСЪДЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ ПОЛИТИЦИ!!! САМО ГЛЕДАЙТЕ!

19

Урсула

преди 1 година

По скоро Украйна ще приеме в Шенген отколко България!

18

До 18

преди 1 година

..." ...без нито един осъден прокурор или съдия..."! ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ?!?!ИМА ОСЪДЕНИ ДА КОРУПЦИЯ ПОЛИТИЦИ. ВИЖ ГИ САМ.

17

Анонимен

преди 1 година

Шeнrecтano nъpвoм ни paзgeлят, нacъckвaт ни no мeжgy ни, и ни paзopявaт. Пocлe ни изkynyвaт, зapoбвaт ни c gълroвe, oбeзлюgявaт cтpaнaтa kaтo лeka noлeka nogмeнят и eтничeckия cъcтaв, oбceбвaт зeмятa ни. Hakpaя ни oтнeмaт тpagициитe, naмeттa и gopи eзиka ни... 3aвъpшeн xoлokocт!

16

До 21

преди 1 година

Ааа не! Зеленски взе вече първата награда за най бързо съсипване на държава! Тея са втори обаче!

15

Бай Ставри

преди 1 година

Цели 12 години ви гледаха корупционните схеми на вас от ГЕРБ и продължавате да говорите глупости.Нидерландското правителство знае и за чекмеджета и за Васил Божков и за парите които ви е дал на ръка.

14

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен трябва да ги запишат в книгата на рекордите за най-бързо съсипване на една държава!!

13

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Тия Харвардски мошеници съсипаха и разрушиха всичко, което Борисов 12 години гради! Няма вече магистрали и в Европа не ни харесват вече!!

12

Анонимен

преди 1 година

Ако се връща Бойко на власт,трябва по една клечка кибрит от четрите краища на страната и да се свършва,че ни писна.

11

Анонимен

преди 1 година

Не може 12 години кражби и грабежи и без нито един осъден политик, прокурор ,или съдия, това е резултата. В холандския парламент при дебатите е станало въпрос че се очаква партията начело с Бойко Борисов ГЕРБ да се върне отново на власт и това е станало главната причина Нидерландия да не ни пусне Шенген! С ГЕРБ начело и от ЕС ще ни изхвърлят, защото те са носителите на корупция и безнаказаност в държавата,а какво да говорим за сикаджия министър председател.

10

До 13

преди 1 година

КОРУПЦИЯТА ПРОСПЕРИРА ОСОБЕНО В ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ. БЛАГОДАРЕТЕ НА РАШКОВ И КИРЧОТО. А ТЯХ ПЪК ГИ ДОВЕДЕ РУМЕН РАДЕВ ТАКА ЧЕ - И НА НЕГО БЛАГОДАРЕТЕ! ХА ХА ХА ХА! ПРЕДИ ТЯХ НЯМАШЕ НИТО УБИТИ ГРАНИЧАРИ, НИТО ДУПКИ В ОГРАДАТА, ЗАЩЖТО СЕ ПОДДЪРЖАШЕ!