93

Анонимен

преди 1 година

Някаква шизофрения е това. Ако Русия беше нападнала Япония, самураите щяха да я размажат. Няколко пъти царска Русия е била бита като маче у дирек от японците. Сега нямаше да е по-различно. Японците са по-големи откачалки и от украинците и това не е само манга и аниме - щяхме да гледаме падащи камикадзета върху половината руски градове, а както и в момента целият западен свят щеше да помпа Япония с помощи.

92

Пуууу

преди 1 година

Ако Русия беше нападнала Япония сега щяхме да имаме за комшии по море не рашки а самураи.Се не ни върви на нас ко да прайм.У сяка къща щеше да има кастофон Хитачи.

91

Много

преди 1 година

ви е черна Русия, бе! Сигурно Русия има над 700 военни бази в цял свят?! Не!! ФАЩ има над 700 военни бази в цял свят! Говорете ми после за руската злоба! ФАЩ/НАТО са напаст и е въпрос на време ние окупираните да страдаме от това! Съвсем доброволно дадохме земя на тия фашаги да носят тука незнайно какви оръжия и да се разгръщат, както могат! Ще съжаляваме жестоко!

90

Българин!

преди 1 година

"те твърдяха, че Япония се готви за война със СССР от 1938 г."Сериозно?!? Затова през 1941-ва година, след като Райха напада СССР, Вермахта СТИГА ЧАК ДО МОСКВА И ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ МОБИЛИЗИРА КУЦО И САКАТО, ЗА ДА ГО СПРЕ, ВМЕСТО ДА НАПАДНЕ НЕЗАЩИТЕНИЯТ ОТ АБСОЛЮТНО НИЩО СЪВЕТСКИ ЗАДЕН ДВОР (СИБИР И ВЛАДИВОСТОК) ЯПОНИЯ ОТИВАТ НА ДРУГИЯТ КРАЙ НА СВЕТА И НАПАДАТ САЩ!

89

Анонимен

преди 1 година

В Япония расте ли кококошка?

88

Анонимен

преди 1 година

Путин кат сай фанал еднаж на урото, от гордост и суета нема а са пусни дорде му свършат силицити и му са nykнu сърчицето!

87

Анонимен

преди 1 година

И защо са засекрети ли изстъпленията на японците? Това е интересния въпрос.

86

Анонимен

преди 1 година

Япония е прекалено голям залък за Русия.

85

Бено

преди 1 година

Тук има големи разбирачи на ставащото в Русия, че и акъли дават как да се излезе от ситуацията.

84

Сатрапия

преди 1 година

Имаме една семейна рускиня приятелка, която живееше в Курган - демек на маййната си и от както се помня все пътува нанякъде, най-вече в "лошия" Запад да припечелва. Тя каза, че още преди 3-4 месеца в малките градове плащали навсякъде копейки, буквално! ПЪЛНА МИЗЕРИЯ! Тия хорица там не се чуват, ама бедстват както никога досега.

83

Анонимен

преди 1 година

На империалистическата терористична хунта на Русия им трябваше война за се опитат да предотвратят разпада на тази изкуствена руска федерация пльоснала се на земите на толкова завладени народи чрез кръвопролитни войни. Трябваше им поредната война за да се спасят. Една империя ако не воюва и не отнема нови земи и не завладява още народи, обратното е разпад. Но аз се радвам, че разпадът на Русия, ще се осъществи и ще бъде факт. Вече загубиха войната.

82

Alex

преди 1 година

Япония никой не напада след ВСВ. Спокойно.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119. Не се мъчи бе нямаш акъл за да го измислиш както трябва

80

Анонимен

преди 1 година

Това да си русофилче е някакво психическо заболяване. Мразиш запада и ЕС, но подкрепяш Русия от "гадния и прогнил запад", а не е от "богата и просперираща Русия". Не е лесно да си ватенка

79

Анонимен

преди 1 година

с япония щяха да имат сериозен проблем, русия щеше да бъде заличена, ако беше посегнала на япония

78

Анонимен

преди 1 година

Който търси - намира. Просто са проумяли, че японците ще им видят сметката за 0 време. Т72 амфибия няма. Но пък джапанките имат флот. То Украйна ще ги такова, та Япония ли?

77

Не фен на Путин.

преди 1 година

Поредната манджа с грозде, забъркана чрез медите и платените слуги, на подивелите от загубата си глобалисти. Путин трябва да измисли изход от ситуацията без да ги унижава много, че иначе няма да се спрат пред нищо.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110. Поредния "македонски" историк

75

Alex

преди 1 година

Аре бе - няма ли да има тролова срещав София? Аз ще дойда.

74

Анонимен

преди 1 година

Руската армия избяга от старата българска столица Бащу / Киев като бито куче!