7

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Българските пенсионери са абсолютно безсрамни. Те често притежават имоти на стойност стотици хиляди левове и същите тези безсрамници кандидатстват за помощи и постоянно искат да им увеличат пенсията защото била малка. Само в България пенсионер с имоти за половин милион и пенсия от 700 лв е беден, а млад човек с западна таратайка живеещ под наем за 10к и заплата от 1500-2000 лв е богат на хартия. Скъпи пенсионери дано поне в пъкъла има наказание за вас.

6

Анонимен

преди 1 година

на украинец по 40 лв/ден. В държавата Булгерия само българин да не си. Куче , украинец или щастлива крава

5

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Логично би било да се силно да се ограничи помощта на хора притежаващи скъпо имущество най-вече скъпи имоти в градовете. Всеки градски пенсионер който притежава имоти със стойност над 100 хил. лв или живее в такъв с децата си не е беден и не трябва да се подпомага да се принуди да продава и да се мести в нещо по-евтино, което се отоплява по-лесно.

4

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами в едно свое изказване в Парламента Гай Юлий Кокорчо обясни на бедните в т.ч. и на енергийно бедните какво да правят, като повтори трактовката на своя предшественик Юлий Цезар за бедните ... !!?!

3

отврат

преди 1 година

Дърта кобила безполезна,която крепи герп срещу насрещна престация.

2

Анонимен

преди 1 година

Пак българите ще затягат коланите, а държавата ще налива на мангусон.

1

анонимен

преди 1 година

Така е.