50

ЩЕ ОСТАНАТ

преди 1 година

НАЛИ РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА КУПУВАТ ГЕРМАНСКА ПРОДУКЦИЯ СРЕЩУ ЕВРО.

49

Какво следва

преди 1 година

Малко му остава на Бахмут. Щом руската армия прекъсне и последният им път за снабдяване "смелите" украинци сами ще избягат оттам. Имат вече едно наум след обсадата на Азовсталь в Мариупол.

48

Конник без Глава

преди 1 година

До АнонименВоюваш срещу цялата Западна чума, и пропаганда, не е лесно, но се справят, а тия които ядосаха Иран ще има да си патят в Украйна

47

Анонимен

преди 1 година

Нещо се изпокриха пак родните АнаЛизатори от типа на Тагаревци,Магаревци,Шаламановци.А те,завалиите,победа на Зеленски бълнуваха.Но както се казва,едно е да искаш,второ да можеш,а трето и четвърто да го направиш.Русия ще спечели тази война.Свикнете с това,евроатлантичета.Свтът вече ще е друг.

46

Христо

преди 1 година

Голяма работа,Нато ще се бие до последния украинец и после......ще текнат парички към Сащ ..

45

Анонимен

преди 1 година

Браво на ,,първата военна сила" в Света.Превзели са една село чрез ожесточени боеве.С кого така ожесточено се бият.

44

gogo

преди 1 година

Сашо, я мви покажи "Бахмут" на картата, щото не съм наясно, че лъжеш

43

10 000

преди 1 година

10 000 украински войници убити за 3 седмици. Паднали за славата на Вашингтон

42

По същество

преди 1 година

Руснаците вече няколко пъти използваха селата около Арëмовск като торба за заклещване на украински сили за изтребление. Взимат ги, украинците се съсредоточават там, напускат и засипват с артилерия. Украинците имат задачи да не дават метър и седят, докато не ги изчистят, после пак повтарят. Това, че руснаците отстъпват тук таме показва, че водят умна война. Това че украинците не отстъпват, означава, че не ценят човешкия живот и водят медийна война.

41

Анонимен

преди 1 година

Вовата мачка.Явно ударите по укранската инфраструктура дават резултат и икономиката и е парализирана.Пак не излязоха добре сметките на Запада.Да не говорим за инфлацията и какви сметки плащат европейците за да поддържат Украйна жива.

40

до 62

преди 1 година

Друг, слушай сега твоите НАТОВЦИ от 2014 година подготвят войната, и кладят война с Русия ! Не си мисли , че всички позиций които са заети са станали за 1 ден.. имало е премисляне обмисляне. Обвинявай братята, от ЕС и САЩ , те са виновни за всичко това. Погледни само един Лондон, Германия, Франция ! Превърнати в бунище.. бездомници спят по улицата, цари пълна анархия. Това преди 20 години го нямаше имаше го само в САЩ, но сащ искат то вада бъде и в Европа да цари хаус. Само Русия ще ни спас

39

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименДа, абсолютно мек подход, е да изтрелят за 9 месеца ракети, колкото американците не са изтреляли за 20 и то систематично насочено към енергийната система, като целта е да уморят предимно деца и старци от студ.

38

Анонимен

преди 1 година

Небивали успехи ... а накрая всички излязоха истина. Очевидно само ти небивал успех на майка си :)) червенопитеккк

37

Анонимен

преди 1 година

"То и Истанбул се е казвал Константинопол" - Ние си му вилахме Цариград, ама нали станахме политикокоректни за една нощ ...

36

Анонимен

преди 1 година

"Не мога да повярвам, че има хора които така активно поддържат руснаците в тази война!" - Може да подкрепям украйнците, но нещата изобщо не изглеждат добре за Украйна.

35

Анонимен

преди 1 година

До 60 - Не бъди толкова буквалист - повчето статии постоянно гворят за небивлите успейшхи на Украйна, игнорирайки факта, че на ден губат от 200 до 600 души и техбика за стотици милиони, а постиженията им досега, не са особено впечетляващи, на фона на масивната международна подкрепа и сравнително мекият подхид на Москва. И да, мек е - видя за колко време сринаха енергетиката. А мижеше да ударятни основни пътни възли навътре в страната.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Къде пише, че Украйна "мачка" русия??? Просто им дадоха такъв ОТПОР, за който никой никога не си е и представял!

33

57

преди 1 година

Иии ето го Тома Несъгласний.

32

Анонимен

преди 1 година

"Нормално е който го контролира да решава как да се казва" - Нормалноне да си го наричат, кактонискат, но не и да казват на другите, как да го наричат.

31

Анонимен

преди 1 година

До 56 - Да кажешнистината, не значи, че подкрепяш едната или другата страна в конфликта. Просто ни писна, да слушаме как Украйна мачкала Русия, как били, ама ... На косъм бе, айде мялконняпън и айдее, печелят войната, а в същото време в Несебър зимата да има повече украйнци бежанци, отколкото несебърлии, докато 15% от територията на Украйна е анексирана ...