41

Анонимен

преди 1 година

Тия явно не са виждали откъде и как идва месото в магазина...

40

Ууууу

преди 1 година

Корупцията зарива бащи в окопи, Мастити крадци-убийци се крият под чадърите на закона.Но за назидание ще го всараме този психично болен човек за да замажем дугите убийства.

39

и те така

преди 1 година

не защитавам тоя захари , нека си получи заслуженото !но са се събрали се десет кифли и се опитват да ни убедят че те са мнението на народа , те не са народа . решението е само едно , престанете да храните и отглеждате уличните кучета пред всяка кооперация . като сте толко загрижени , осиновявайте , обезпаразитявайте , ваксинирайте , хранете , плащайте данък, разхождайте ,къпете и ги отглеждайте в домовете си . аз имам куче и правя всичко това .

38

Анонимен

преди 1 година

А каква е гаранцията, че не е правил същото и с хора? Има си двор, където може да закопае каквото си иска, съседите му си мълчат защото ги е страх, реакция срещу действията му няма... Той се чувства безнаказан и свободен да прави каквото си иска.

37

Анонимен

преди 1 година

Съжалявал ли? Все едно случайно го е направил. Много пъти при това! Заслужава да изгние в затвора!

36

АНОНИМЕН

преди 1 година

Този човек има физиономия на съдист и коя е гаранциятя, че утре може да прояви съдизъм и към човек. Съжалява казва той, но в същност за него е само фраза. Нали знаете поговорката: "Вълкът козина си мени, но нрава не!"

35

Този

преди 1 година

ако, не дай Боже, беше убил човек, вече да са го пуснали под домашен арест.

34

Анонимен

преди 1 година

Този човек е завършен садист - безпричинно да осакатиш друго и да го оставиш в агония е жестоко. Крачката да го стори с човек е малка... Само, че страната ходят други *** били и убивали хора...

33

профила му във фейсб

преди 1 година

На този профила му във фейсбук е пълен с хвалби за Боко. От рода на картинки с Боко и надпис "аз вярвам само на този човек". Eбaвa kучета и хвали Боко. Не знам дали има пряка връзка.

32

тТт

преди 1 година

Стига с това изтъркано и одъвкано "з00фили и кучефили"!!! Днес ще е куче или котка, утре ще е вашето или моето дете!!! Удоволствието от извършване на насилие трябва час по-скоро да се наказва, разберете го!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Аман от гейзери и зоофили....

30

Митака

преди 1 година

Ами да влезе в затвора - садист, нарушил е закона. Само, че всички закони да се спазват - живея в София до Южния Парк - непрекъснато пускат свободно да тичат огромни кучета, въпреки че е забранено. Само, че почти никой не спазва забраната. Съответно никой не ги и глобява. Като стане беля куче да нападне човек, чак тогава се сещат и пошумат малко.И друго - трябва да се забранят такива опасни породи като питбули и т.н.

29

Анонимен

преди 1 година

За какво го пазят така? Да го дадат на хората да му направят същото, каквото той е направил на Мечо и въпросът ще се реши.

28

Анонимен

преди 1 година

а yбиецът на Милен Цветков - домашен арест (:

27

Анонимен

преди 1 година

Сега някоя кучефилка да се омъжи за кучето, за да го освободи от стреса..

26

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Иска му се с хора, но не може да си го позволи засега, и се учи върху кучета. Ако го правиш с хора, все може да скалъпиш оправдание, че нещо са те засегнали, ама върху животно си е чиста проба садизъм.

25

OMG_Lucker

преди 1 година

ЕЙ БЕЗХАБЕРНИЦИ!!! Хора биват блъскани на пешеходни пътеки и загиват. ХОРА биват отнасяни от самозабравили се дерибеи на спирки! Изкарват ги незнам кви си, домашни арести и прочее... И ако потърпевшите не са известни хора- случаите се потулват и забравят. И сега изведнъж ни занимавате с някакъв изтрещел, който видите ли тормозел куче. Никога не би ми хрумнало да тормозя животинка, но пък съвсем никога не би ми хрумнало, че толкова много внимание може да обръщате на това, г-да джурналя!

24

до 17

преди 1 година

5 пoмияpa пред блока и цялото ти семейство помисpи в блока викаш. Няма лошо. В панелките сте така.

23

до 24

преди 1 година

Замълчи, аутсайдер бедняк! Да не те намеря аз... Ама си толкова беден в кой знае кое гето живееш и няма шанс да се срещнем някога. Ти си за разстрел! Убиец като тоя от статията! Една нация ще я познаеш по отношението й към животните. Във фиша със заплатата ти ясно пише твоето какво е. Цял живот аутсайдер.

22

Анонимен

преди 1 година

5 пъти съм звънял, 3 пъти били "изпратили екип". Първия път някакво друго куче хванали, но не и тея 5 конкретни които ни тормозят, а останалите пъти "Не ги намерили". Е за кво идвате на обяд? Естествено, че не са там - идват вечер, когато някой *** им хвърля огризки пред входа!