19

Анонимен

преди 1 година

Само че явно клипът с последната част в него не е гледан в оон....

18

Гиб Мелсън

преди 1 година

До февруари месец и екзекутираните и палачите са били с украински паспорти и украински граждани. Вместо да се разделят цивилизовано както чехите се разделиха със словаците, Зелински реши да потопи цялата страна в кръв само и само Донбас да остане украинска територия. Реки от кръв и хиляди майки останали без синове, довчера всичките украински граждани. Гражданската война е нещо страшно.Има случай двама братя, единия се бие за Зелински другия за Донбас.Довчера сънародници-днес се избиват един друг

17

Само за сведение

преди 1 година

В последната част на видеото ясно се вижда и чува как последният "предаващ" се руснак започва да стреля по украинците!

16

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че е автентично, но важното е, че премълчавате, че на видеото се вижда един от рашистанците с оръжие, който излиза и започва да стреля - т.е. са инсценирали, че се предават. Така че - да, автентично е и показва, че украинците са реагирали по единственият възможен начин.

15

Анонимен

преди 1 година

До Е и ко Това се водят непредвидими последици, друго е да измъчват и изтезават войници, тогава става много лично :)

14

До Е & co

преди 1 година

Виждате ли как се отнасят със собствените си хора тези фашисти, та чакате те да имат по-човешко отношение към противника !Защо биете и тормозите човека:По улиците се разхождат куп наркомани, но тях не ги взимате, защото на тях не може давръчите призовки за армията ?В Одеса се наблюдава масово недоволство срещу нацисткия режим в Киев.Както се чуват възгласи във видеото, гражданите протестират срещу полицейския произвол при набирането на наборници за армията !https://disk.yandex.ru/i/51-P_u1qH3iTyA

13

Анонимен

преди 1 година

САЩ е казало - ДА на укрофашистите да екзекутират руските войници.

12

Анонимен

преди 1 година

И тъй като днес е денят за борба с насилието (разбирай насилие само срещу жени) хайде сега жертвите на насилие (жените) да обяснят защо те не са на бойното поле, а са в 4 звездни хотели, които ние мъжете им плащаме!

11

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще бъде ли призната от ЕС за държава спонсорираща тероризма? Или самият ЕС ще спонсорира тероризма? С какво са виновни екзекутираните момчета, че са изпълнявали заповеди?

10

Анонимен

преди 1 година

Урките дано да са рамбовци, щото с това нещо се прекрачват всякакви норми и почва безмилостно изтребление :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Щом се стига до такива зверства към пленниците, значи работата става лична и ще бъде до кръв :)

8

Анонимен

преди 1 година

Ама то това не е единственото видео с доказателства за военните престъпления на украинците. Имаше видео с грузински наемници, които разстрелваха и рязаха гърла и много други. Украинския режим изцяло толерира извършването на военно престъпления, но за това разбира се не се говори.

7

Лингвист

преди 1 година

Комунизма ги е превърнал в атеисти съдисти-слуги на дявола.Нямат и култура на нивото на развиттите страни.Културата там замества религията,но славяните от 50 години не развиват никаква свободна култура . Човек без вяра и култура си е най-обикновенно зомби с животински инстинкти...

6

Русия

преди 1 година

Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз *** видяа Петриътити.Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

5

ZV

преди 1 година

Русия има пълното право да ги изпари Киев с атом,да изпържи с вакумни бомби жилищните квартали и да натръшка със зарин укрите като колорадски бръмбари.

4

Анонимен

преди 1 година

3: ти явно си бил там. Сега ще излезнат и другите видеа където си е чисто военно престъпление, но запада ще го забрави много бързи. Когато едните няма проблем, когато другите ревът до небесата. факт!

3

Анонимен

преди 1 година

Смятай какво ще ги направят рашките сега урките.....явно дрогата им е дошла в повече на урките :)))

2

История даге

преди 1 година

Всеки технологичен скок е съпроводен с война поради заместване на хората от машинитеПърват световна-парната машина,влакове комбайни.Втората световна-ДВГ,електричество,машини.Третата-дигитални технологии, изкуствен интелект работи.Стотици милиони-милярди са ненужни вече за 1 ия процент хора дето държат 99% от парите....

1

Никой не отрича

преди 1 година

Че е автентично. Единственото, което се отрича е манипулацията на руската страна, че става дума за екзекуция, защото това просто не е вярно! Руските войници са се опитали да нападнат украинските бойци, след като са симулирали предаване, което само по себе си е военно престъпление. Просто, номерът им не е минал!