89

От Карлуково

преди 1 година

До От Вселената, Обаче има ПРАнигащи... щото често се изпускаш

88

До 83

преди 1 година

Всичко сбъркано и изкуствено създадено след 1944 година е пълно менте,македонци,северномакедонци,ЦСКА, просто комунистически недоразумения

87

Анонимен

преди 1 година

От диванчето е най-лесно да продаваш захаросан "патриотичен" памук на абдаалите...

86

Укренерго

преди 1 година

Не на Zападната прОпаганда! Наберете smotrim.ru и гледайте предаванетО "60 минут" и "Вести". В телеграм мОжете да намерите канала Colonelcassad. Гледайте истината! Силата е V правдата!

85

От Вселената

преди 1 година

Значи ТАКА! Никъде .....Ама Никъде по ЗЕМНОТО КЪЛБО нема думата ПРА.... Вижте сега! Нема ПраРуснаци, Защо? Нема ПраГърци, Защо? Нема ПраТурци, Защо? Нема ПраИталианци, Защо? Нема ПраРумънци, Защо? Нема ПраСърби, Защо? Нема ПраВсякакви народи по Земята, Защо? Нооооо ИМА ....Имаааааа....ИзМамаааа ПРАБЪЛГАРИ.... Мамка Ви и ИСторици.... Имааааа ..Имааааа Имаааа ПРАБЪЛГАРИ ... Жа падна от Смях. Имаше СССР - разора Българските Ковбои - селяни - вкара ги в ТКЗС и сега се чудят от дека са дошли?

84

Тракийски песни..

преди 1 година

До Анонимен... Родопски песни, Северняшки песни,Македонски песни...... Географски области са бе, умник..... а НЕ държави, различни от България...

83

Анонимен

преди 1 година

До От Вселената.. О Неразумний, поради что се срамиш да се наречеш Т'uпак

82

От Вселената

преди 1 година

Оформи се македонска нация след Втората световна война, защото в България беше гнусно: диктатура, нисък стандарт, марионетка на СССР. Сърбите се възползуваха и успяха. Въведе се от СЛАВНАТА БЪЛГАРСКА ДУМА "СЛАВА" - СЛАВЯНИ = покорни на Изродения Български Род Моска - Москва ... Цялата ни АЗБУКА стана притежание на нацията РУСИ. Измениха ни Историята - Написаха ни нова История, че сме дошли от исток ииииииииииууууууииииииииУУУУУУРРРРРРААААА да живее СССР!

81

До 85

преди 1 година

Иииии тъмн щеше да го кажеш както трябва но го смота че руснаците и Путин са ти виновни и я оплеска отвсякъде.

80

Анонимен

преди 1 година

Не бе, Слави, не ставай като Путин! В кой век живееш?! Македонци са, щом се определят като такива и ние трябва да им признаем самоопределението като нация. А не да ги дразним и налагаме силово да се признаят за бълг. И Путин не признаваше Украйна за държава, но виж докъде стигна. Защо казваме "македонски песни", а не български, ако Македония е част от БГ?

79

От Вселената

преди 1 година

>>>> Македонската нация се създава след 1945г. На територията на Югославия, която е в обтегнати отношения с България и контактите са ограничени, а доколкото ги има са под знака на враждебност. Това ясно определя и границите между българската и македонската нации, точно по границата между България и Югославия, а днес Македония. Това са сухите факти "Как чрез, чрез НАЦИЯ се делят териториитр на СТАРИТЕ НАРОДИ и създават нови НАРОДИ" Ние Българите от НИКЪДЕ НЕ СМЕ ДОШЛИ!

78

Анонимен

преди 1 година

Арийската религия е, че слънцето е яйце, носено от огнена птица, която пада и умира върху планината вулкан Меру ( Мера) на северния полюс , но от нея остава червей змия, която не умира, но зимата спи в земята, а на пролет от тая змия птицата възкръсва, меси яйце от пепел и запалва слънцето. А през зимата бог Ур ( Бал, Бек) е урал с бика ( съзвездието бик, символизиращо и урагана, бурята) за да изоре змията. Това месено яйце ( Месия) е нивото слънце, детето на Искър

77

Анонимен

преди 1 година

До От Вселената. Тцъ тцъ тцъ...тъмъъъън беше почна добре обаче накрая я смота и обяви руснаците за виновни. Не си чел Паисий.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76. Нема такава религия. Причината е проста - прабългарите са нямали писменост, понеже не са водили уседнал начит на живот а са били скитнически племена. Такива племена писменост нямат. Следователно драги Уотсън няма писани източници по въпроса и оттам драги Уотсън няма как да знаеш тая работа и оттам драги Уотсън си си напълнил глъвътъ с глупости.

75

От Вселената

преди 1 година

1) Нациите съществуват само от 300-350 години, а на Балканите от има -няма 200. 2) Нациите се създават от държавите - чужди или собствени и са техен изкуствен продукт. 3) Западноевропейските нации се създават, чрез обединение на разнородни културно елементи, докато на балканските, чрез нацепване на едно единно еднокултурно пространство. 4) Българската нация се създава от Русия след 1832г и към 1878г. е успяла да обхване само земите около днешна централна България. >>>>

74

Анонимен

преди 1 година

Абе Слафчу ше кажи ко какъв е...Без нАучни анализи. Просто сочи с криво пръстче и казва - е те тоя е такъви а оня инакъф

73

Анонимен

преди 1 година

Християнството е продължение на арийската българска религия за богинята Искър. Орлицата прави гнездо в планината Меру, Мера на полюса. Оттам името на девицата Мария, която е човешкия образ на богинята Искър.

72

Анонимен

преди 1 година

Това което празнуват на Запад като Ийстър е нашата богиня Искър ( наречена на Изток Ищар). Вати Кан е на древен български. Защото Ура ( България) е била огромна. Персите ( белсите) са част от нас. Богинята Искър е женски образ на огнената птица Жар птица, Орел, Феникс, която меси яйце от пепел и запалва слънцето. Пещерите утроба са точно богинята Искър. Затова религията на пирамидите е в нашия фолклор, тя е точно реюигията за бог Бел и богинята Искър. Били сме гиганти.Исус е продължение на Искър

71

Анонимен

преди 1 година

Вече знам откъде идва налият вик Ура. Даже покойният професор Божидар Димитров правеше намеци че ние сме урите ( арите) и че Библията е българска книга. Смятам че точно заради нас Хитлер е сложил наща свастика и ни е въвел в Македония и Гърция. Знаем кой е пострадалият- фалшификаторите евреи, чийто Кумрански свитъци наскоро бяха обявени за фалшификат. Уж ги били намерили 47 година, 2 години след войната, очевидно са имали спор с Хитлер за библията. Правете си извода кой сега ни е враг.

70

До Турчина

преди 1 година

А вие бъдете за пример на Кюрдите... Покажете им как ги обичате без да ги изтребвате... хахах