29

До коментиращите!

преди 1 година

Момченца и момиченца, чувствате се велики, седнали анонимни на компютъра и ръсещи незаслужени обиди към хора, които са класи на вас! Имайте предвид, че Господ или съдбата си знае работата и ще ви награди с това, което заслужавате!

28

ПроСоТо

преди 1 година

малийии!...Яката сай кавардисала Устакерката.../чувал съм,че ядосаните правели по-активнисвирки../

27

Анонимен

преди 1 година

Асан Василуеф има магическа пръчка, aма тя си седи в задния двор

26

Анонимен

преди 1 година

Десо,ходиш ли в джамията в Дулово?!

25

Анонимен

преди 1 година

Ами, хайде де, какво се туткате!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Десоо ,и първия и втория ,така до десетия Всички сте еднакви ! - лъжливи,крадливи алчници ,продаващи Род и Родина на чужди държави ,трупащи милиони и милиарди на гърба на Българския Народ !

23

Българин

преди 1 година

А на горките БСП толкова им се иска да се коалират с ГЕРБ. Дори и БСП виждат и са наясно, че ГЕРБ нямат алтернатива в момента. Но няма да го направят само защото на следващите избори няма да влязат в парламента. Жалко. И в Германия, и навсякъде се е случвало в политически кризи да се съставя широка коалиция между най-веаждуващаите партии, само и само да се избута някаква работа в полза на народа и държавата.

22

ха ха

преди 1 година

200- ста Буци изчаква да го провокират с 200 и тогава решава.

21

Некъдърник

преди 1 година

Тоя клоун от Канада къде се слага, видяхме му моженето

20

До 14

преди 1 година

Имаш впредвид Къдравата Сю?

19

Анонимен

преди 1 година

Добре,де два месеца се тутуруткате.Вземайте мандата от Рундьо и правете правителство.Ама нещо не ви стиска.Що така,бе буцета....

18

Анонимен

преди 1 година

Про100то Киро се гласи да управлява! Само него не го било страх да управлява в тая страшна зима. Тоя няма грам мозък в ухилената си тиква. Свалиха го, на изборите го наказаха, ама то пак иска власт! Глад за власт, няма наяждане!

17

Анонимен

преди 1 година

Поредния бушон тип Фидосова - пунтира че има право на мнение или някакво решение - операторите на бутони изпалняват нарежданията на ЧЕКМЕДЖАН - а на него не му стиска официално да застане с ДПС и г-жа Трансимпекс - друг вариант няма..

16

Българин

преди 1 година

Дотук разбрахме следното. ПП и ДБ са шизофреници. Те казват - ние не подкрепяме правителство на малцинството, нито политики, нито краткосрочно за през зимата. Нищо не подкрепяме, щом е с първия мандат на ГЕРБ. НО - ние ще направим самите правителство на малцинството, краткосрочно, за конкретни политики, и очакваме да ни подкрепят онези, които ние категорично не сме подкрепили по абсолютно същите параметри, около които ние се обединяваме. ПЪЛЕН ЦИРК!!!

15

Йосиф

преди 1 година

Десислава Атанасова - и ГЕРБ да връщат мандата на ПРЕЗИДЕНТА срока за съставяне на кабинет на ГЕРБ изтече !!!!

14

Появи се Духалова

преди 1 година

И стана течение от духане.

13

Учуден

преди 1 година

Доживяхме да видим в америка черен президент, а ние тук гей министър на финансите с амбиции за повече власт. Да те плюя президента, който искаше да смачка ГЕРБ и сега да се обърне протов лигльовсите от ПП и да бута ГЕРБ да управлявя, смятай колко си долен и колко си зле. Да се отрекът американското консултво от теб, да се отрече главния европейски прокурор от теб, въпреки инсценировката с твоето приятелче Божков! Хич да не се хвалят ПП с малумните си умения и оцапаните *** с фекалии! За единЧеп

12

Анонимен

преди 1 година

Хаха, какво се ядосва тази ***. Хайде правете правителство с първия мандат ГЕРБ-ДПс-БСП и да се приключва цялата драма тогава или връщате мандата като провален. Какво се надуват само тези ГЕРБерасти !

11

да знаете

преди 1 година

Тази успешно може да замести клоуна в цирка!

10

Османските партии

преди 1 година

СДС,Движещи Престъпни Султанати,гербАЛА отиват в канАЛА.