179

Христо

преди 1 година

Украйна ще бъде поделена мисля ,всеки ще си вземе парче от баницата.Ще има и за руснаци и поляци и хамериканци...добра хапка е .

178

До Анонимен 222

преди 1 година

Какъв авторитет са американски,албански, руски или китайски военни анализатори, блогъри,влогъри,журналисти и коментатори, че ги даваш като едва ли не последна инстанция на решение относно военно престъпление! Това е пародия на мнение твоето.Дори това,че си платен да пишеш проруска пропаганда не оправдава измислените ти аргументи.

177

Анонимен

преди 1 година

До за Украйна съм - "главния убиец започнал войната седи във Москва !" Ти май тази година си се родил, а? Или поне преди не си могъл да четеш? Или си могъл, ама не те бива да помниш по-назад от тая година, та затова отчиташ събитията от нея? Те новородените, плиткоумните и бързозабравящите са така...

176

Анонимен

преди 1 година

Този който стреля не е ли украински войник който ги екзекутира. Хора не се предавайте никога.

175

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха Украинци загиналите, за пореден път русофилите щяха да пишат, фейк, холовуд пикчърс, пропаганда. Щом са руснаци жертвите, няма как да не е истина, русофилска логика.

174

Анонимен

преди 1 година

"........ Буча?" ....................... Бучи ти главата на тебе, това АМЕРИКАНСКИ военни анализатори го опровергаха отдавна.

173

след

преди 1 година

мародерстване , избиване на цивилни и изнасилвания, какво основание имат да ги екзекутират не знам

172

Анонимен

преди 1 година

"Излизаче подлите руснаци са направили капан, уж се предават, един от засада да очисти украинците?" - Излиза, че со извънземен.

171

Анонимен

преди 1 година

От ада ли се обаждаш. Звучиш като умрял. Защото никой нормален човек не се радва на смъртта и страданието.

170

Адски кеф....

преди 1 година

КАКВОТО СА ТЪРСИЛИ В УКРАЙНА----СА ГО НАМЕРИЛИ..хахахааа.....

169

Смех..

преди 1 година

Къв е проблема на руските мародери, АГРЕСОРИ и убийци...НЕ РАЗБИРАМ!!!!!!

168

МАРОДЕР И АГРЕСОР..

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СЕ УБИВАТ ---НА МЯСТО БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА!!!!!!

167

Излиза

преди 1 година

че подлите руснаци са направили капан, уж се предават, един от засада да очисти украинците?

166

Анонимен

преди 1 година

Когато се предаваш вдигаш ръце и изпълняваш нарежданията на тези, на които си се предал. А не да им размахваш автомат като онзи дето изкочи и реши съдбата на налягалите на земята. От войната по-голямо морално падение няма. И помним кой започна тази война и знаем на кои все земята не им стига, въпреки 17 мил. кв. км. и 9 часови пояса. Все не им стига, та гледат да откраднат от чуждата., за да превърнат в крепостен рай!

165

И защо

преди 1 година

все Ню Йорк Таймс прави подобни разкрития? И Тъкър Карлсън?

164

Преди военната

преди 1 година

Операция да започне,за 8 години Украинците правиха геноцид и вече бяха убили над 14 хиляди Руски граждани сред тях имаше и много бесАрабски Българи.

163

СС

преди 1 година

До 204. Именно. Точно това целяха да направят и тук, между българи и македонци. Явно имаме малко повече акъл от руснаците и украинците и не тръгваме да се избиваме.

162

За неграмотните

преди 1 година

Да почетат малко за войната която започна през 2014 г.,когато Украинци започнаха да стрелят по Руският народ,по деца и възрастни и майки като крещяха по тях:*** и т.н.Живеят на Руска територия и говорят и пишат на Руски,ама били украинци?Болни мозъци досущ като македонците от юго-запад на България.

161

Shark

преди 1 година

До мазепа. Да, има правила: "Убийството или раняването на боец, който е оставил оръжието си и се е предал се води за военно престъпление". член8б (vi), който гласи: "Убийството или раняването на боец, който, след като е сложил оръжие или няма повече средства за защита, се е предал по свое желание", е нарушение на законите на международния въоръжен конфликт. - - ЦИТАТИ ОТ СТАТИЯТА!

160

ко праят

преди 1 година

у кокошарника