12

ФАКТ

преди 1 година

Любимото място на поляците за лагеруване знаете ли кое е? :)АУ....ИЦ ! хехех

11

Анонимен

преди 1 година

Холера ясна...!!!

10

МВР Перник уроди

преди 1 година

Абе какви са тези из,роди, гледат ни през стените, зомбита ли са, от отсрещния блок директно ни гледат в банята!?

9

Коментар

преди 1 година

Дрогираните пияндурници са объркали посоката и вместо към Русия са гръмнали Полша!Какво му е чудното?Пък може нарочно да е че да обвинят пак Путин!Нещо не се чува неистов вой за убитите...даже чак се радват че е приятелска ракета!Ако беше путинова...Малее..една година щяха да ореват света?

8

Ехехехе

преди 1 година

Този посланник ли е къв е за терапия с плутоний

7

Анонимен

преди 1 година

Може да е грешка на човек или на техника ако е една, ама две... Ех пак не му се получи на зеленското джудже провокацийката и пак не му стана планченцето за световна война.

6

Кво кво???

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо чичо Долфи едно време първо Поляците прегази?

5

Отец Гелеменов

преди 1 година

То и в България паднаха "Приятелски" НАТО-вски "Бомби" преди малко над 20 години... И единствената позитивна новина тогава беше , че НЕ се взривиха! Защото загиналите щяха,със сигурност, да са доста повече от двамата Поляци сега! Потулиха нещата за няколко месеца в онези години. Поръчковите и добре платени от Западни Организации медии изведнъж млъкнаха. А както чух от познати , а и четох на някои места - На хората , в чиито имоти са паднали БОМБИТЕ са им "купили" МЪЛЧАНИЕТО с добри суми!!!....

4

Анонимен

преди 1 година

АКО АДАМ И *** НЕ БЯХА СЪГРЕШИЛИ СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ В РАЯ

3

След тоя панаир

преди 1 година

не е ли редно Полша да се извини на руския посланик за клеветите? А всички медии, които побързаха да обвинят РФ не трябва ли да се посрамят малко? И какви са тия твърдения "Полша не се готви за война"? Човек като гледа първоначалните реакции ще рече, че само това са чакали. Ако Полша не си обуздае русофобията е възможно да пострада. Изненадващото за мен беше реакцията на САЩ. Очаквах, че те първи ще скочат с обвиненията, но изглежда разумът е надделял.

2

баба мара

преди 1 година

вашите игрички изобщо не ни интересуват какво прави главният у би-ец от црув киев какво правите това оръжие което сте събрали от запада

1

Ром'с

преди 1 година

Ако САЩ не бе направил преврата през 2014 в Украйна, то нямаше да има Донбас, Мариупол, Херсон, инфляция, войната.... и естественно нямаше да я има и таз ракета.. по логиката на посланика. Четири часа поляците не могат да се свържат с Вашингтон да питат какво да правят... руснаците за това време щяха... ако им трябваше.